agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=667264415]AMSTAFF-potężna,łagodna suczka do adopcji (667264415) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/url] Quote
tula Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dzięki Agaga:lol:, a tak się zastanawiałam, może zmienić tytuł na allegro na jakiś bardziej chwytający za serce? Quote
agaga21 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='tula']Dzięki Agaga:lol:, a tak się zastanawiałam, może zmienić tytuł na allegro na jakiś bardziej chwytający za serce?[/quote] to zaproponuj coś. ważne zeby było słowo "amstaff" Quote
tula Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Właśnie z tym wymyślaniem tytułów do ogłoszeń to u mnie ciężko:lol: Może coś w stylu: Łagodna sunia rasy amstaff odddana do schroniska czeka na dom, albo Łagodna sunia rasy amstaff czeka juz rok w schronisku. Sama nie wiem, jak daję ogłoszenia to też ciągle kombinuję jaki tytuł byłby najlepszy. Quote
Freya73 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziewczyny, co u Majki slychac? Wiecie juz, jak ona sie czuje? Jakies wiesci? Quote
ania z poznania Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='tula']Właśnie z tym wymyślaniem tytułów do ogłoszeń to u mnie ciężko:lol: Może coś w stylu: Łagodna sunia rasy amstaff odddana do schroniska czeka na dom, albo Łagodna sunia rasy amstaff czeka juz rok w schronisku. Sama nie wiem, jak daję ogłoszenia to też ciągle kombinuję jaki tytuł byłby najlepszy.[/quote] Może "Dla słodkiej Amstaff-ki rok w schronie to za długo!"? Quote
tula Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Red jest teraz w schronie to napewno zajrzy do Majki i zobaczy jak sie czuje. Quote
agaga21 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='ania z poznania']Może "Dla słodkiej Amstaff-ki rok w schronie to za długo!"?[/quote] tytuł za długi o 3 znaki. Quote
tula Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='agaga21']tytuł za długi o 3 znaki.[/quote] Ja w swoich ogłoszeniach Majki daję tytuł: "Maja - dlaczego nikt mnie nie chce?", ale nie wiem czy jest on udany. Można oczywiście zamiast Maja wpisać "łagodna amstaffka" Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Freya73']Do Majki nikt nawet nie zaglada. Pytam z uporem maniaka : jak ona w ogole sie miewa? Jak z ta rana?[/quote] pewnie nic złego sie nie dzieje bo dziewczyny by pisały...majka czeka na swoją chwilę. Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Do Majki nikt nawet nie zaglada. Pytam z uporem maniaka : jak ona w ogole sie miewa? Jak z ta rana? Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='tula']Ja w swoich ogłoszeniach Majki daję tytuł: "Maja - dlaczego nikt mnie nie chce?", ale nie wiem czy jest on udany. [/quote] Mnie ten naglowek zlapal za serce. Mysle, ze jest bardzo wymowny. Quote
red Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dzisiaj Maja miała mieć wyjęty sączek, nie wiadomo dlaczego rana krwawiła, nie wiem czy nie zrobią jej dodatkowych badań. Jutro się dowiem o jej stan. Quote
red Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Napisałam wyżej, pisałyśmy w tym samym czasie. Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Freya73']Do Majki nikt nawet nie zaglada. Pytam z uporem maniaka : jak ona w ogole sie miewa? Jak z ta rana?[/quote] Do Maji ciagle ktos zaglada ale jesli nie ma nic konkretnego do pisania to nie pisze i niezasmieca watku. Musimy poczekac na Red az sie czegokolwiek dowie Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Do Maji ciagle ktos zaglada ale jesli nie ma nic konkretnego do pisania to nie pisze i niezasmieca watku. Musimy poczekac na Red az sie czegokolwiek dowie[/quote] Szkoda, ze tego nie widac ze tak wiele osob zaglada. Bywam na wielu watkach i wybacz im wiekszy udzial ludzi tym wiekszy sukces. Sugerujesz, ze zasmiecam watek? Jak sie okazuje pies czeka na kolejne badania, nie pytalam, nikt o tym nie napisal, dlaczego? Byloby to zasmiecaniem watku? Czy istotna informacja? Pomysl ... Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Freya73'].................. Pomysl ... jak potrafisz.[/quote] no tu "troszeczkę" przesadziłaś:mad: Quote
ania z poznania Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='agaga21']no tu "troszeczkę" przesadziłaś:mad:[/quote] Nawet więcej niż troszeczkę! :mad::mad: Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='agaga21']no tu "troszeczkę" przesadziłaś:mad:[/quote] Rzeczywiscie , ponioslo mnie. Ale coz, poczulam sie jak intruz na watku. Ktos kto zasmieca .. wiec chyba kolezanka, do ktorej to napisalam tez przesadzila. Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ania z poznania']Nawet więcej niż troszeczkę! :mad::mad:[/quote] Wiesz jak to mowia, kij ma dwa konce. Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Widze, ze nie stac Was na obiektywizm i oceniacie jedna strone wypowiedzi. Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Taaak, „ociupinkę” :shake:[/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] Smieszy mnie to, ze aby kogos ocenic jest Was tak duzo. Natomiast by odpowiedziec na pytania dotyczace Majki, badz o nia zapytac, tak bardzo malo. Quote
agnieszka32 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='agaga21']no tu "troszeczkę" przesadziłaś:mad:[/quote] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Taaak, „ociupinkę” :shake:[/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Freya73']Smieszy mnie to, ze aby kogos ocenic jest Was tak duzo. Natomiast by odpowiedziec na pytania dotyczace Majki, badz o nia zapytac, tak bardzo malo.[/quote] to nie my oceniamy tylko ty to zrobiłaś próbując ab-agnieszkę tymi słowami obrazić?sprowokować? tula i red są tam na miejscu i wiemy, ze gdy się czegoś istotnego dowiedzą to napiszą. mnie ta sytuacja nie śmieszy wcale. majka już dawno miała jechać do hotelu ale wyniknęły nieprzewidziane okoliczności i musi poczekać a ab-agnieszka(która według ciebie myśleć chyba nie potrafi) staje na głowie by ten jej wyjazd przyspieszyć. i naprawdę nie zasługuje na takie słowa! Quote
Recommended Posts