Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='red']Dziękuję Tula.....moim zdaniem świetnie to zrobiłaś. Martwię się o Maję...[/quote]

[B]Red, [/B]dlaczego sie martwisz? Czy Majka zle sie czuje? Co z nia sie dzieje?

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Na razie kwota jest przygnebiajaca. Licze, ze sie to zmieni.

Czy Majka ma ogloszenia wszedzie i czy sa one aktualne?[/quote]

Faktycznie narazie Maja nie ma za wiele na hotel, teraz chyba ciężko z kasą u wszystkich, ja też będę dawać po 20 zł co miesiąc, nie mogę więcej bo jestem na wychowawczym i nie mam dochodów.
Moje ogłoszenia cały czas uaktualniam, wklejałam gdzieś linki, są już nie aktualne bo odnawiam je na bieżąco.

Posted

[quote name='agaga21'](...)
freya, mozesz porobić jej ogłoszenia, nie zaszkodzi jeśli będzie miała więcej.[/quote]

[B]Agaga21 [/B]z checia bym to zrobila ale niestety nie wiem gdzie je nalezy robic, to po pierwsze, a po drugie nie mam zielonego pojecia jak je sie robi.

Ja naprawde martwie sie Majka i dlatego tak bardzo o nia dopytuje. Nie interpretujecie moich pytan czy sugestii jako zlosliwosci. Jesli tak to odebralyscie to przepraszam.

Bardzo zalezy mi na tym by Majka byla zdrowym, radosnym psem , ... a dzisiaj jeszcze ta wiadomosci o saczacej sie krwia ranie.:shake:

[B]Red, [/B]czy ten schroniskowy wet uchodzi za dobrego lekarza czy partacza?
Boze, tylko zeby Majka byla prawidlowo zszyta. Jak saczy sie krew moze dojsc do niebezpiecznej infekcji, zapalenia otrzewnej ...nie dopowiem wiecej bo nie chce.

Posted

I ja zaglądam. I myślę jak by tu można jeszcze pomóc....

Czy Maja jest wrzucona na wątek bullowate do adopcji ? Może warto ją tam umieścic i poprosic o pomoc. Trzeba nam tu więcej ciotek.
No i przyszła mi teraz do głowy fundacja AST. Chyba doddy tam się udziela....

Posted

Wiem o Majusi. Śledzimy jej losy cały czas.
Niestety teraz jesteśmy skupieni na dwóch bidach:

Niewidomej staruszeczce asmtaffce:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/stara-slepa-astka-potrojny-pech-w-schronisku-marne-szanse-139791/[/url]

I psiak, którego stan jest tragiczny:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-bokser-amstaff-w-wielkiej-potrzebie-ledwo-chodzi-potrzebna-pomoc-139739/[/url]

Posted

[B]Red,[/B] a co z ta saczaca sie rana pooeracyjna? Czy ona nadal saczy sie krwia? Daj znac prosze, napisalam do Ciebie post w poprzednim "odcinku".;)

Posted

Red pojechała dziś do Warszawy odebrać z adopcji psiaka z naszego schronu, którego adoptowała jakaś głupia baba, dlatego na dogo będzie pewnie dopiero wieczorem.
Ja też się bardzo martwię o Majkę, mam nadzieję że dowiemy się szybko jak ona się teraz czuje.

Posted

[quote name='tula']Red pojechała dziś do Warszawy odebrać z adopcji psiaka z naszego schronu, którego adoptowała jakaś głupia baba, dlatego na dogo będzie pewnie dopiero wieczorem.
Ja też się bardzo martwię o Majkę, mam nadzieję że dowiemy się szybko jak ona się teraz czuje.[/quote]

[B]Tula[/B] dziekuje bardzo za informacje. Bardzo mi zalezy, podobnie jak Wam, na dobrym, pelnym milosci zyciu dla Majki. Myslalam nad umieszczeniem Majki na angielskich portalach ale mam uprzedzenia gdyz zamieszczalam wczesniej Rufusa i nie otrzymalam zadnej odpowiedzi, no moze jedna telefoniczna, tylko po to by powiedziec mi, ze mam umiescic psa na polskich portalach.

Czekam na wszelkie wiadomosci. Dobrej nocy.

Posted

Anastacia tu jest wątek Rokiego, którego oddała ta baba, jak bys chciała poczytać:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/roki-drugi-raz-odrzucony-przez-ludzi-wrocil-do-schr-radom-pomozmy-mu-133734/[/URL]
Niestety niektórzy ludzie okazują sie nieodpowiedzialni i podli, cóż psiak jest w schronie i cały czas go ogłaszam, odkąd dowiedziałam się że ma wrócić.
Ja też martwię się o Majkę, Red jak możesz to zadzwoń do schronu i dowiedz się jak ona się czuje.

Posted

[quote name='agaga21']czy ktos chciałby wyróżnić majeczce allegro, bo właśnie się skończyło?[/quote]
Ja mogę wyróżnić, tylko że kasę przelałabym Ci Agaga na początku przyszłego tygodnia, bo za nic nie dam rady jutro iść do banku:lol:

Posted

[quote name='tula']Ja mogę wyróżnić, tylko że kasę przelałabym Ci Agaga na początku przyszłego tygodnia, bo za nic nie dam rady jutro iść do banku:lol:[/quote]
dobra, nie ma sprawy.;) już wyróżniam!