:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Do bydgoskiego schroniska znów trafił dalmatyńczyk... Owy chłopiec ma 4 lata, został znaleziony. Z tego powodu jest w "psach nowoprzyjętych", gdzie pozostanie jeszcze około 12 dni (właściciel ma 14 dni na odebranie psa). Tak czy owak już zacznę go ogłaszać, bo boję się, że nikt się po niego nie zgłosi Psiak jest bardzo przestraszony. Reaguje agresją na każdą przechodzącą osobę. Raz powąchał mnie, a nastepnie uciekł z podkulonym ogonem. Cały czas szczekał, a nawet pokazał ząbki raz. Tym razem jednak jestem pewna, że psiak jest 'tylko' przerażony nową sytuacją, i tak naprawdę wcale nie jest agresywny... Zdjęcia: Prosimy o pomoc w szukaniu domu dla Swinga. On zagubił się w tych schroniskowych warunkach, nagle został mu odebrany własny kąt i kochany właściciel, boi się, jest przerażony :-( Quote
kamilka91 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Może być kontakt do mnie: gg: 7557669 tel: 662637150 ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Domek.... gdzie domek dla Swinga? Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 I jeszcze raz! On musi znaleźć dom! Quote
:: FiGa :: Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dzień dobry weekendowo Swing :) Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Zimno w nakrapianą doopkę.... Quote
Recommended Posts