Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idusiek, jeśli tylko dasz radę finansowo (tu nie śmiem naciskać, tego mi nie wolno (a może na tę okoliczność modyfikacja tytułu?), zrób proszę wyróżnione, nie zginie wtedy w tłumie innych...

Posted

Jako tytuły powinny wejść zdania główne. Perwsze zdania tekstu:
- Przepiękna Nutka z melodią smutku w oczach...(onki, leo)
- Niech czar Czarii nie przejdzie bez echa...(benki)

Spróbuj, czekam.

Posted

Allegro booskie. Mam jeszcze inny pomysł odnośnie suń. Nikt, podkreślam nikt, nie ma monopolu na dobry tekst. Tym samym, polecam, a wiem, że ma teraz czas, Anetek100. Pisałyśmy z sobą, stąd ta wiedza. Polecam ją z zamkniętymi oczami. Czaruje niezwykłe tekściki, na nieco inną, niż moja, modłę. Od przybytku głowa nie boli. Co Ty na to, Idusiek?

Posted

idusiek napisał(a):
no to sie szykuj :evil_lol:

Jestem fanką Anetki (mam nadzieję, że ze wzajemnością :evil_lol:). Spokojnie pozbieram się po jej opier......Przyjmę to mężnie jako komplement! :loveu: :razz:

Posted

spoko, tak jak proponowałaś , zwalilam winę na Ciebie :diabloti: a tak na serio- dzięki :loveu:

Wracając do dziewczynek, mam nadzieję, że jutro zasypią nas telefony !

Posted

Do mnie nikt nie dzwonił jeszcze w sprawie Nutki.

Miałam 2 telefony w sprawie Czarii: jedne pan do kojca do pilnowania , potem się okazało, że nawet budy nie mają....drugi- jak pan usłyszał ze bedzie wizyta przedadopcyjna to zaczał dopytywac w jakim schronie jest a jak mu powiedzialam, ze i tak jej nikt bez mojej zgody nie wyda ( mam taki układ cichy ;)) to się rozłączył....:roll::mad:

Dziwni Ci ludzie...:shake:

Posted

Idusiek, jeśli sunie mają allegro niewyróżnione, to jeśli czujecie się na siłach zmienić to, to namawiam, warto. Aukcje łatwiej rzucą się w oczy, nie zginą w tłumie innych.

Posted

Lara napisał(a):
A jak tam cieczka Nutki? :razz: gdyby nie miala cieczki to w ten weekend bym ja ciachnela a tak to kiszka... :shake: Gajowa jak myslisz czy to poczatek cieczki, koniec? ruje moze teraz ma? Wiesz jak to sprawdzic? :razz:

Cieczka raczej niedawno sie zaczęła, dokładnie nie wiem kiedy.

Posted

majqa napisał(a):
Idusiek, jeśli sunie mają allegro niewyróżnione, to jeśli czujecie się na siłach zmienić to, to namawiam, warto. Aukcje łatwiej rzucą się w oczy, nie zginą w tłumie innych.

obie mają wyróznienie - po 12,50 za ogłoszenie :roll:

wczoraj sprawdzałam - prawie tysiąc wejsc na Czarię ( allego juz prawie tydzien ) i 200 na Nutkę

Posted

Nutka wejsc 200 tak jak było...:shake:

Czaria wejsc 1400 :crazyeye: i jeden dzisiaj telefon ,ale za daleko Panu, zeby przyjechac...a drugi - do boksu na cały dzien ,w nocy wypuszczana do pilnowania .... :roll: NIE DAM ! :-(

Posted

Mam wątpliwości czy to początek cieczki. Nutka bardzo interesuje się psami
a właściwie Morkiem, którego widzi za siatką popiskuje wyraźnie chce go zwabić . Poza tym nawołuje psy szczekaniem, czego wcześniej nie robiła .
Dzika, tak zachowywała sie w czasie rui...
Zdarzyło się też Nutce pokazać ząbki Zuzi :evil_lol:.

Posted

Lara napisał(a):
No to pewnie jest w rui. A zrob taki test: nacisnij jej reka mocniej na zadek gdzie sie zaczyna obon, jak odchyli w bok i wypnie kuper to ruja :cool1: No ale tak czy siak jeszcze 5-6 tygodni zeby mozna bylo ja wysterylizowac.

A ten Morek to ma niezly haremik pod bokiem, trafilo sie Amorkowi na stare lata :evil_lol:

Lara testu nie przeprowadziłam :shake: jutro rano może sie nam uda zrobić .
Dzisiaj jak Morek podszedł do siatki na chwilę to wydawało mi sie, że Nutka
odchyliła w bok ogon :evil_lol:.
Wczoraj wieczorkiem Nutka niegroźnie pobiła Zuzię :angryy: i niestety panienki są izolowane... a tęsknią do siebie bardzo.

Posted

Nie mogę wklejać linków, ogłoszenia Czarii "Piękna suka w typie bernardyna" są na:

ale.gratka.pl
eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
4lapy.pl
zgubiono.pl
mojpupil.pl (kat. oddam oraz znaleziono)
bono-polska.pl
kupiepsa.pl
adopcjapsa.pl
ogloszenia.aleokazja.pl (kat. psy oraz oddam)
szybko-sprzedam.pl
przygarnijzwierzaka.pl