Benita Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Podnosze Cie Malutka !!! Dzwonie co 2-3 dni do DT. Suczka spisuje sie bardzo dobrze. Nawet Amstafik 9-miesięczny cały czas kradnie jej kocyk a ona nawet sie nie buntuje. Quote
Benita Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Hop do góry Balbinko !!! Ja wiem, że tych psich nieszcześć jest tak wiele, że ty i tak nie masz najgorzej, ale byłoby fajnie by cie ktos tak mocno pokochał. Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gdzie Balbina ma ogloszenia?? czy ktos ja ma szanse wypatrzec choc do adopcji? Quote
Benita Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 HOP do góry Malutka !!! Jestes kochana sunieczka i na pewno zasługujesz na ten jedyny, ukochany domek. Byłysmy z dziewczynkami u niej w odwiedzinki wziełysmy ja na spacerek. Tak sie cieszyła jak nas zobaczyła, ale po wizycie posłusznie wróciła na swoje miejsce. Tak jak by wiedziała, że tam jest teraz jej dom. Jest niesamowitą pieszczoszką. Quote
jayo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Benita napisał(a):HOP do góry Malutka !!! Jestes kochana sunieczka i na pewno zasługujesz na ten jedyny, ukochany domek. Byłysmy z dziewczynkami u niej w odwiedzinki wziełysmy ja na spacerek. Tak sie cieszyła jak nas zobaczyła, ale po wizycie posłusznie wróciła na swoje miejsce. Tak jak by wiedziała, że tam jest teraz jej dom. Jest niesamowitą pieszczoszką. Ponowie pytanie - czy sunia ma jakies ogloszenia? Quote
Benita Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jayo napisał(a):Ponowie pytanie - czy sunia ma jakies ogloszenia? jayo napisałam na pw Quote
Benita Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Sama ogłoszenia dzis poumieszczałam : www.wp.pl - ogłoszenia ( za godzine bedzie aktywne) www.polskastrefa.eu www.adopcje.org www.adopcjapsa.pl Jutro dalsza część Quote
rita60 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Odnalazłam cie szorstka mordeczko:razz:pokazuj sie na gorze....... Quote
jayo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ech... te terrierki... latwo znalezc domu nie chca :shake: Quote
nika100 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Podnoszę ! Jest śliczna. Hopaj po domek maleńka ! Quote
Benita Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 HOP Malutka do góry. Może ktoś Cie wypatrzy i trafisz do domku. Nie wiem, co mozna jeszcze zrobic ? :niewiem: Quote
rita60 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No terierkowate szczescie nie spadaj,bo nikt cie nie wypatrzy... Quote
Benita Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Sunieczka jest kochana. Szukaj domku !!!! Tak mi jej szkoda. Wszędzie rozpowiadam i nic.:-( Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Na gore malenka,rozgladaj sie dobrze za domkiem... Quote
Benita Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Dzis skontaktowałam sie z opiekunka. Malutka biega sobie z pieskami po ogrodzie. Jest ulubienica "Głowy Rodziny". Jest bardzo karna. Podam Wam przykład : latała sobie po ogrodzie a na parapecie siedział kot. Balbinka go zobaczyła i w te pedy do niego. Opiekunka tylko krzyknęła, że nie wolno i Balbinka posłusznie zawróciła. Wydaje mi sie, że pies docenia to że został zabrany ze schroniska i boi sie starcic tego co ma obecnie. Jednak pełnia szczescia byłoby gdyby miała tę jedyna rodzinke, któa by była tylko dla niej a ona tylko dla nich.:shake: Moze jest taka rodzinka gdzieś na swiecie ? Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Benita napisał(a):Dzis skontaktowałam sie z opiekunka. Malutka biega sobie z pieskami po ogrodzie. Jest ulubienica "Głowy Rodziny". Jest bardzo karna. Podam Wam przykład : latała sobie po ogrodzie a na parapecie siedział kot. Balbinka go zobaczyła i w te pedy do niego. Opiekunka tylko krzyknęła, że nie wolno i Balbinka posłusznie zawróciła. Wydaje mi sie, że pies docenia to że został zabrany ze schroniska i boi sie starcic tego co ma obecnie. Jednak pełnia szczescia byłoby gdyby miała tę jedyna rodzinke, któa by była tylko dla niej a ona tylko dla nich.:shake: Moze jest taka rodzinka gdzieś na swiecie ? Prawie idealna sunia,ale bez domku:-(gdzie jestes jej rodzino ? Quote
Benita Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 No moze nie idealna, bo jest suczka dominujaca. Siusia prawie jak piesek i nie wiem co by było gdyby była na podwórku z sukami. jednak z psami dogaduje sie bardzo dobrze. Może ktos ma z Was jakis swój system propagowania piesków i znajdowania dla nich domku. Bo jak była w schronisku to wszyscy chcieli pomagac byle ja tylko wydostac a obecnie ... Co zrobic ?:roll: Quote
rita60 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Benita napisał(a):No moze nie idealna, bo jest suczka dominujaca. Siusia prawie jak piesek i nie wiem co by było gdyby była na podwórku z sukami. jednak z psami dogaduje sie bardzo dobrze. Może ktos ma z Was jakis swój system propagowania piesków i znajdowania dla nich domku. Bo jak była w schronisku to wszyscy chcieli pomagac byle ja tylko wydostac a obecnie ... Co zrobic ?:roll: Benita i takie jest zycie:roll:,allegro,ogłoszenia,watek niewiele mozna zrobic,to taki podstawowy system,pewnie ktos zna lepszy ? Quote
morisowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Benita napisał(a):Co zrobic ?:roll: ogłaszać porządnie ogłaszać - na dużej liczbie stron, regularnie odnawiać, dawać do gazet. Wątek i allegro to trochę mało. No a potem to już kwestia szczęścia. gdzie sunia jest ogłaszana? Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 morisowa napisał(a):ogłaszać porządnie ogłaszać - na dużej liczbie stron, regularnie odnawiać, dawać do gazet. Wątek i allegro to trochę mało. No a potem to już kwestia szczęścia. gdzie sunia jest ogłaszana? No własnie,kwestia szczescia:roll:ale probowac trzeba... Quote
Recommended Posts