rita60 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Do gory sunieczko,bo spadłas juz tak nisko:roll: Quote
Benita Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Przepraszam, ale miałam ostatnio troche problemów i brak czasu uniemozliwił mi sledzenie watka sunieczki. Jednak to nie znaczy , że nie działamy. Po krótce : Na allegro kolezanka wystawiła ogłoszenie malutkiej. Wczoraj dostałam telefon. Jest rodzinka chetna ja zaadoptowac, ale nigdy nie brałam w tym udziału. Mam watpliwosci i musze je rozwiac. Boje sie , czy malutka nie wyladowała by do budy na podwórko. Ludzie mieszkaja koło Mławy. Mam w tej chwili urlop i chciałabym tam pojechac ale nie sama. Czy ktos z wiekszym doswiadczeniem chciałby mi towarzyszyć ? Prosze o jakies sugestie, jak sprawdzic ten domek. Dysponuje samochodem i wybrałabym sie któregos dnia. Quote
rita60 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 benita napisz w tytule watku,ze potrzebna osoba z tamtej okolicy na wizyte przedadopcyjna.Albo zobacz na Mapie Dogo,ktora cioteczka pochodzi z tych okolic i napisz do niej na PW. Quote
Benita Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Słuchajcie : Sunieczka ma dom od wrzesnia !!!! Całe szczescie , że to tak wyszło jak wyszło. Okazało się, że prawdopodbnie ludzie chcieli ja na podwórko do budy. Jednak znalezli sie ludzie, którzy do hoteliku przywożą pieska i ten oto piesek zakochany był w naszej damie. Cały czas bawiły sie razem. Po sugestii właścicielki hoteliku właściciele sie zgodzili wziąc Balbinke. Tłumacząc to w satyryczny sposób iż Bosman tez ma prawo miec przy sobie kobietę swojego zycia. Jestem z tym Państwem w kontakcie. Super ludzie, warunki rewelacyjne ( dom z ogrodem pod Warszawą ) i do tego bedzie blisko mnie. Poza tym odebranie odbedzie sie dopiero w pierwszych dniach wrzesnia bo wyjeżdżaja na na urlop i nie chca Balbvinki znowu potem oddawać do hoteliku na czas wyjazdu a planując urlop nie spodziewali sie tego , że im sie rodzinka powiekszy. Wiec by zaoszczedzic jej dodatkowych przezyc, chca juz na stałe wziac ja po urlopie. Boże jaka ja jestem szczesliwa !!!! Quote
rita60 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :multi::multi::multi:Benita zmieniaj tytuł:cool3: Quote
Recommended Posts