Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś ma wpływ na to, jak i kiedy działa "nowe dogo" ?????? zróbcie coś, błagam, sił już brak! :( :( :(
strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie mnie wnerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwia !!!!!!!!!!!! ( a spokojny człowiek ze mnie :))
Proszę, nie każcie mi wchodzić na wątek transportowy - podajcie na PW konto do wpłaty - wpłacę za siebie, panią Bożenkę i Czerdę (Anitę) - deklarowały się obie na naszej klasie, ja wpłacę, a one się ze mną rozliczą :)
Jutro piatek i trzeba zrobić przelew, żeby pieniążki dotarły na czas... i żeby kochany Icuś dotał do swojego wspaniałego domku !!!

Posted

Nie zaglądałam kilka dni, nawet nie myślałam, że tu taaaaaaaka wiadomość :crazyeye:bardzo się cieszę ze szczęścia Icusia :loveu::loveu::loveu: to kochany psiak i zasługuje na wszystko co najlepsze.[B]DZIĘKUJĘ NOWEMU DOMKOWI I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSEEGO :multi::multi::multi:.[/B]
Dołożę 30 zł do transportu proszę o konto -tak się cieszę przynajmniej to dobra wiadomość........

Posted

Nie zaglądałam kilka dni, nawet nie myślałam, że tu taaaaaaaka wiadomość :crazyeye:bardzo się cieszę ze szczęścia Icusia :loveu::loveu::loveu: to kochany psiak i zasługuje na wszystko co najlepsze.[B]DZIĘKUJĘ NOWEMU DOMKOWI I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi:.[/B]
Dołożę 30 zł do transportu proszę o konto -tak się cieszę przynajmniej to dobra wiadomość........

Posted

a ja chce podziękowac wszystkim,którzy wzięli udział w adopcji..odkąd ujrzałam Icka na zdjęciu chciałam go miec,długo przekonywałam rodzinę,udało sie ,teraz juz wszyscy czekamy na niego,ludzie ,jesteście wspaniali,i nie wiem ,kogo mam wysciskac za przekonanie kierownik schroniska,dzwoniłam,powiedzieli mi ze tylko odbiór osobisty,podpisanie umowy ...balam sie ze go nie dostanę ale dzięki Wam wszystkim świeta beda cudowne....mam mala prosbe przy tych wielkich...wezcie aparat ze soba ,mój zdechł a chciałabym miec kilka fotek z pierwszych chwil z Ickiem,no i dla pani kierownik schronu,ze jednak zaufała i moze byc spokojna...jesteście WIELCY...DZIEKUJĘ

Posted

To niesamowite ile osób zainteresowało się starszym Ickiem i jego adopcją!
Dla wszystkich serdeczne podziękowania za deklaracje! Ewatr, mari23 (oraz p. Bożena i Anita), haliza - :Rose:

Ja Icusia wezmę w podróż pociągiem, sprawdziłam ceny biletów. W sumie, potrzebne 90 zł (z hakiem, ale tego już nie liczę;)), ponieważ dla Icusia również trzeba mieć bilet. W obliczu licznych deklaracji... nie wiem co teraz zrobić:lol:

[B]Ważna sprawa w celu potwierdzenia[/B]: Dziśka, czy punkt spotkania w Katowicach nadal aktualny, czy przyjedziesz osobiście oraz na jaki termin umówimy się - w tę niedzielę czy następną (tylko ten dzień wchodzi w grę w moim przypadku). Oczywiście w celu dogrania szczegółów dot. dokładnego miejsca i godziny, już możemy kontaktować się poza wątkiem:)

[quote name='Dziśka'] nie wiem ,kogo mam wysciskac za przekonanie kierownik schroniska[/QUOTE]
Ta osoba akurat rzadko się tu udziela:cool3:

Również cieszę się, że pani kierownik zrobiła wyjątek dla Icka i wsparła tę adopcję.

Posted

[quote name='Tuuli']To niesamowite ile osób zainteresowało się starszym Ickiem i jego adopcją!
Dla wszystkich serdeczne podziękowania za deklaracje! Ewatr, mari23 (oraz p. Bożena i Anita), haliza - :Rose:

Ja Icusia wezmę w podróż pociągiem, sprawdziłam ceny biletów. W sumie, potrzebne 90 zł (z hakiem, ale tego już nie liczę;)), ponieważ dla Icusia również trzeba mieć bilet. W obliczu licznych deklaracji... nie wiem co teraz zrobić:lol:

[B]Ważna sprawa w celu potwierdzenia[/B]: Dziśka, czy punkt spotkania w Katowicach nadal aktualny, czy przyjedziesz osobiście oraz na jaki termin umówimy się - w tę niedzielę czy następną (tylko ten dzień wchodzi w grę w moim przypadku). Oczywiście w celu dogrania szczegółów dot. dokładnego miejsca i godziny, już możemy kontaktować się poza wątkiem:)

Ta osoba akurat rzadko się tu udziela:cool3:

Również cieszę się, że pani kierownik zrobiła wyjątek dla Icka i wsparła tę adopcję.[/QUOTE]

Będe osobiście,Katowice aktualne,podaj godzinę o której bedziesz na dworcu bo spotkamy się na dworcuwłasnie,zebyś nie musiala tarabanic sie z pieskiem po mieście,moze byc ta niedziela czekam na wiadomosć...Jejku czyzby juz za dwa dni Icek był mój????

Posted

[quote name='darunia-puma']no to trzymam kciuki i liczę na jakiś spacerek z Icusiem i moimi potworami jak już się chłopiec zaklimatyzuje[/QUOTE]

zp rzyjemnościa no i rudym....weżcie ze soba aparat,prosze bo ja mam tylko w komórce ,musimy dac pani kierownik jakies foty ,zeby wiedziała,ze nie popełniła błędu,,,podziekujcie jej ode mnie,wiem,ze zrobiła wyjątek bo i Icek jest wyjatkowy...jestem Wam taka wdzięczna za ppomoc...gdyby nie Wy....

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']czyli suma na transport jest juz uzbierana czy jeszcze cos brakuje ?? bo ja to juz normalnie sie we wszystkim gubie :D[/QUOTE]
Sprawa wygląda tak: potrzebne jest 90 zł, a kwota z Waszych deklaracji znacznie przewyższyła potrzeby - 230 zł:). Tak więc teraz nie wiem, od kogo "brać":lol:, ponieważ oczywiście wezmę tylko tyle, ile trzeba na transport i ani grosza więcej:)
Co proponujecie? Kolejność zgłoszeń?:D

Dziśka, to do zobaczenia już za dwa dni:multi:

Posted

[quote name='Tuuli']Sprawa wygląda tak: potrzebne jest 90 zł, a kwota z Waszych deklaracji znacznie przewyższyła potrzeby - 230 zł:). Tak więc teraz nie wiem, od kogo "brać":lol:, ponieważ oczywiście wezmę tylko tyle, ile trzeba na transport i ani grosza więcej:)
Co proponujecie? Kolejność zgłoszeń?:D

Dziśka, to do zobaczenia już za dwa dni:multi:[/QUOTE]

ja proponuje wziac od kazdego kto dał tylko mniejsza kwote tak zeby wyszlo 90 zł ;) wiec jak ktos wysyla to moze o iles tam mniej
nie wime kto tam wysyla trzeba jakas liste zrobic :D

Posted

[quote name='haliza']Nie ma sprawy wyślę całą kwotę - może przyda się na kolejnego biedaka a jak nie na jakiś smakokąsek na mikołaja :eviltong:[/QUOTE]
na inne biedaki jeszcze trzymajcie kasę, nigdy nie wiadomo kiedy przyda się taka pomoc:)

Zatem [B]haliza[/B] ostatecznie zaoferowała 30zł.
Potrzebne jeszcze [U]60 zł.[/U]

Deklaracje złożyły również:
[B]Ewatr[/B] - 50zł (szybka byłaś;))
[B]mari23[/B] - 50zł (+ dwie inne osoby również po 50 zł)

Więc w rezultacie za dużo. To dzielimy?:razz:

Posted

[QUOTE][B]Ewatr[/B] - 50zł (szybka byłaś[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/128253-Zaopiekuj-siAE-mnAE-pA-ki-jeszcze-czas-Schroniskowi-SENIORZY-z-Rzeszowa/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG])[/QUOTE]

No to jak byłam szybka to teraz trza płacic :eviltong:;)

a tak serio to chociaz tyle moge zrobic dla Icunia ze [B]wpłace to co zadeklarowałam[/B] :p
prosze tylko o numer konta lub odbiór osobisty kasy / niepotrzebne skreslić ;) /

czyli jeszcze 10 zł potrzebne jak rozumiem ?

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to niech kazda z tych 4 osob zamiast 50 zł niech zaplaci 15 zł i wyjdzie te 60zł których brakuje

co prawda z matmy nie jestem dobra ale jezeli chodzi o kase :D:D[/QUOTE]

Ja wpłacam za trzy osoby (ja, czerda i pani Bożenka z naszej-klasy) - piszcie ile i na jakie konto - żeby szybko przelew zrobić

Posted

Tuuli,weż cos co nalezy do Icka,jakis kocyk,ręcznik,cokolwiek ,co ma jego zapach....zeby czuł się bezpieczny,pierwsze dni na pewno beda dla niego stresujące,wyjezdżamy z domu o 7.30 powinnismy byc na czas,to cztery godziny jazdy,oczywiście małzonek i córcia jada ze mną...więc powitanie bedzie gorące,do zobaczenia

Posted

Ja też trzymam, bardzo mocno :thumbs:miłość miałeś ale brakowało Ci domku-teraz będziesz miał
i [B][COLOR=Red]MIŁOŚĆ I DOMEK[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=4] :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Bardzo, bardzo się cieszę, szczęśliwej podróży......[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

Tuuli, czy mogłabyś zajrzeć do naszego Wiórka? Staniemy na głowie, żeby go przerzucić jutro do Katowic i chętnie byśmy Ci zaproponowały jego towarzystwo do Rzeszowa...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/171598-Chudy-wiA-rek-Prosi-o-ogA-oszenie-w-metro-pomoA-esz/page45[/url]