Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj warto. Kolejne dobre wieści o super relacjach Soni i Jej Pańci.
Zawsze gdy czytam meile od Pani Genowefy to tak mi sie ciepło wokół serca robi, tak dobrze.
Szkoda że tak niewiele z tych psiach biedaków ma takie szczęście

Sonia po spacerku odpoczywa.

Dziękujemy Pani Genowefo!!!!

Posted

Witam wszystkich.Sonia odpoczywa,ale co to był za spacer,bieganie i bieganie przez około 1,5 godziny,każdy by się zmęczył,Sonia też i dlatego odpoczywa,bo padła jak kawka.Poza tym wszystko jest OK.Dziękuję Pani Małgorzato za miłe słowa pod moim adresem.Jest mi niezwykle miło.Pozdrawiamy wszystkich.:calus:

Posted

Dlaczego do Sonii nikt juz nie zagląda???? Bo ma już domek???Ale przyjaciele powinni być nadal zainteresowani jej losem,pomimo że posiada rodzinkę.Czekamy na odwiedziny,Sonia ma się dobrze,w sobotę wyślę nowe zdjęcia do Pani Małgorzaty,pozdrawiamy wszystkich :lol:

Posted

Zaglądamy cały czas. Bo to taka radość oglądać Sonię w domu własnym. Szkoda że nie wszystkie mają takie szczęście.
Pani Genowefo, jestem taka wdzięczna za dom. Nigdy nie przestanę.

• 2 weeks later...
Posted

Pamiętamy, nie zapomnieliśmy. Wieczorem wstawię zdjęcia którew otrzymałam. Ale wiemy też, że jest bezpieczna i kochana. A na głowach - tyle nieszczęść, z którymi trzeba jeździć, szukać domów, lokować w lecznicach i hotelikach.
Po prostu - wiosenne porządku w inwentarzu się robią.

Pozdrawiamy i naprawdę, nawet jak nie psizemy - zaglądamy i serca się radują.

Posted

I żeby przypomnieć -0 nowe fotki

Sonia - pies wodny...:crazyeye:

Ta sunia jest taka szczęśliwa. Wysatrczy porównać wyraz pysia w pierwszych stronach i teraz.
Pani Genowefo - bardzo, bardzo dziękujemy!!!

• 2 weeks later...
Posted

Interesujemy się bardzo, czytam zawsze wszystko o niej. Zdjęcia wstawię. Ale mamy poświątecz\ny kataklizm. Kilka nowych psów, w tym kilka chorych - wymagających biegania po wetach. Coraz mniej czasu, po powrocie z pracy mojej normalnej - biegam z psami, wystawiam ogłoszenia, szukam domów. To jest priorytet.
Wiem, że Sonia ma raj na ziemi, to widać po fotkach. Proszę nadal pisac co u nioej, zdjęcia nam wysysłać. Ja będę je wstawiała w każdym wolnym momencie.

I niech Sonieczka trzyma kciuki za koleżanki i kolegów, którzy nie mieli tyle szczęścia.

Pozdrawiamy!!!

• 4 weeks later...
Posted

Nowości o Soni - same dobre. Sunia ma super dom, super Pańcię.
Ma dziewczyna szczęśćie.
Zresztą - sami zobaczcie:

Spoglądam na intruza - co on tu chce. TO mój dom...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...