Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej, to chyba czkawka po opijaniu zwycięztwa :wink:

Mam fotki Hipogryfa z wystawy, ale strona z której wstawiałam zdjęcia sie chyba wzięła i zepsuła :(

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

próba genaralna

[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=img23029qb.jpg][img]http://img196.imageshack.us/img196/9361/img23029qb.th.jpg[/img][/URL]

Posted

Hipogryf jest wręcz nieprzyzwoicie piękny!!!! :D On jeszcze urośnie? :o

[b]Korona[/b], zgubiłam numer do ciebie a mam do oddania w dobre ręce 4 kg łapek kurzych! Kupiłam dla addy, ale ona znikła, miał wziąć Wojtecki, ale się nie odzywa... Zamrażakę mi zapychają :roll: Chcesz?
Ja generalnie siedze w domu cały czas, więc jak chcesz, to przyjeżdżaj i sobie bierz 8) Mój numer 0608 450 022

Posted

[quote name='asher']Hipogryf jest wręcz nieprzyzwoicie piękny!!!! :D On jeszcze urośnie? :o [/quote]

No a jak :lol:
Przeciez to jeszcze szczeniak :lol:

Posted

Monika :) ale ładne te zdjęcia :)

Przyznaję widziałam na własne oczy - Hipogryf wyrósł na bardzo porządną fasolę :) jest przepiękny, ślicznie zbudowany i ma cudną głowę no...i jest wielki!! On jest prawie wielkości naszego 15-o miesięcznego doga. Te żółte jakoś niesamowicie rosną ;)

Posted

[quote name='asher']Hipogryf jest wręcz nieprzyzwoicie piękny!!!! :D On jeszcze urośnie? :o

[b]Korona[/b], zgubiłam numer do ciebie a mam do oddania w dobre ręce 4 kg łapek kurzych! Kupiłam dla addy, ale ona znikła, miał wziąć Wojtecki, ale się nie odzywa... Zamrażakę mi zapychają :roll: Chcesz?
Ja generalnie siedze w domu cały czas, więc jak chcesz, to przyjeżdżaj i sobie bierz 8) Mój numer 0608 450 022[/quote]

Asherku, pewnie że chcę... Tylko aktualnie nie mam transportu :( :-? Postaram sie jak najszybciej cos zorganizowac. Wytrzymasz, jeszcze troche z tymi nogami?? :)

Dziewczyny, dzięki za gratulacje!! Teraz to już w ogóle pękne z dumy :angel:

KasiaK, piękne zdjęcia...Prawda?? W końcu dobrą ręką robione :D TWOJĄ!!

Posted

Jasne, że wytrzymam 8) A jak przyjedziesz, to weźmiesz udział w socjalizacji bezdomnego psiaka, którego po trzech miesiącach wreszcie udało nam się złapać :angel: :wink:

Posted

:eek2: :eek2: to jest fasokla?!
Boska Fasolina!! A wslasciwie Fasolek!! :D :lol:

Na pewno pekasz z dumy Korona 8) Gratuluje :angel:

A jak Cypek? :) Jak wyglada? :baby: :P

Posted

Korona dlaczego się nie pochwaliłaś, że tak pięknie "dziecie" Ci wyrosło :evil: ???? Te uszy, ta wielkość tfu tfu tfu jest przepiękny. No to teraz czekam na zdjęcie Twojego słoneczka. Chyba przyjadę na spacerek by osobiście poznać wszystkie piękności a i dawno Didu i Negra nie widziały cioci Sylwi :D .
Pozdrawiam Sylwia i CALIGRAPHY Saria

Posted

To moja Ciuka Luka :) Dziewczynisko charakterne, ale tak słodkie że trudno jej sie oprzeć. Ma niesamowicie piękne oczy i nie jest to tylko moja opinia... Cała psia dusza i serce kryją sie w tych oczach 8)

A dziś małe fasolki, rodzi siostra Didu, Fantazja Korona Borealis. Na świecie już są 4 dziewczynki.

Posted

Chciałam sie jeszcze pochwalić, a własciwie to nie siebie, tylko złote ręce Naszej Eveliny :angel:

Oto Nasza reklama w ALMANACHU DOGA NIEMIECKIEGO.

[img]http://img210.imageshack.us/img210/683/almanach1dodrukumaly4od.jpg[/img]

Dzięki Evelinko :buzi:

Wielkie dzięki też dla Naszej NNikki, to dzieki niej reklama w ekspresowym czasie znalazła się w ZKWP w Łodzi :angel:

Posted

Ale śliczniutka panienka :) :) :) Taka całuśna :)

Ja niestety też nie widzę drugiego zdjęcia tylko napis "Image" :(

A maleńkie dzidziusie to dziś się rodzą??? I co? i co?!

Posted

ojejejje sama nie wiem od czago zacząć :oops:

no dobra :angel:

za maluszki, żeby wyrosły tak pięknie jak Twoje :drinking: :drinking: :drinking:

za śliczną Ciukę Lukę :angel: :drinking: :drinking: :drinking: jest rewelacyjna!!!!

i za obrazek, którego nie widać, ale na pewno jest super :lol: :drinking: