Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:o :o ile Was tam bylo! :o :angel: Suuper, dozki musialy byc w 7 niebie :lol:
Moja Diduleczka :iloveyou:
A Negra fiu fiu jaka figura! Tylko pozazdroscic.. 8)
A Ciuka sliczna!

[quote]A tak w ogole to niechcielibyscie sie do Bytomia z tym stadem przeniesc ?[/quote]
Oczywiscie jestem za,proponuje TYCHY :lol:

• 1 month later...
  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasiaak']Ha ha zapuściła się bo postanowiła zobaczyć czy komputer lubi winko :D
i teraz go leczy ale poobno jet mu już znacznie lepiej :)[/quote]

Ano prawda...na spoktaniu w Warszawie opowiadała, ze z kolezanka poiły laptopa...ale chyba upiły go na dłuższy czas i z izby wytrzezwien jeszcze nie wrocil... :lol:

Posted

KORONA,. jak chcesz, to moge ci przesłać przepis na kac-zupę (autorstwa moich kumpli). Ponoć bardzo skuteczna. Polejesz kompa i będzie jak nowy :D

Posted

[quote name='asher']KORONA,. jak chcesz, to moge ci przesłać przepis na kac-zupę (autorstwa moich kumpli). Ponoć bardzo skuteczna. Polejesz kompa i będzie jak nowy :D[/quote]

... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops:

Posted

[quote name='asher'] ... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops:[/quote]
:hmmmm: a może se powinnaś kac-zupkę upichcić :roll:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='asher'] ... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops:[/quote]
:hmmmm: a może se powinnaś kac-zupkę upichcić :roll:[/quote]

:shake: nie cierpie gotować

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='asher'] :shake: nie cierpie gotować[/quote]
no na kacu to faktycznie problem :roll:[/quote]

Skoro tak mówisz... Ja na szczęście nie miewam kaca :multi:

Posted

No nie, pojawiła się po niewiadomo jak długiej nieobecności i od wyzwisk zaczyna :o
Zamiast inwektywami rzucać napisałabyś co u fasolek :wink:

Aaa, łapek w tym tygodniu niet :-?

Posted

Wpadłam tylko na chwilke do kafejki i zaraz wypadłam, więc w skrócie i na szybko napisałam Wam jakie fajne jesteście :wink:

Fasolki, a raczej wielkie FASOLE (!!) sa ogromniaste. Ciuka niedługo dorówna wzrostem reszcie rodziny.

A dlaczego łapki niet?? Normalnie się rozpłacze :placz:

Posted

Korona kurcze, kiedy se kompa naprawisz? :cry:

[quote name='KORONA'] Ciuka niedługo dorówna wzrostem reszcie rodziny.[/quote]
Tatusiowi też? :o

Posted

Nie, no litości. Do tatusia jej sporo brakuje (na szczęście).

A co do kompka, to może pod koniec tygodnia. Może... :(

Teraz muszę uciekać... Buziaki.

Jak bedzie siakiś spacerek w Warszawie, to pamietajcie o mnie :)

• 2 months later...
Posted

Chciałam się tylko pochwalić, że 9cio miesięczna fasolka tj. HIPOGRYF Korona Borealis, na swojej pierwszej w życiu wystawie w Augustowie. Dostał dosk 1, Zw. Młodzieży i ......... [b]BOB[/b].

Jestem ogromnie szczęśliwa i dumna z mojego małego psiego synka.
:angel:

Posted

Chciałam się tylko pochwalić, że 9cio miesięczna fasolka tj. HIPOGRYF Korona Borealis, na swojej pierwszej w życiu wystawie w Augustowie. Dostał dosk 1, Zw. Młodzieży i ......... [b]BOB[/b].

Jestem ogromnie szczęśliwa i dumna z mojego małego psiego synka.
:angel:

Posted

Satysfakcja ogromna, tym bardziej że dziecko wygrało porównanie z dorosłymi psami. :angel:

Ciuka siedzi sobie w domku i na razie wystaw nie zobaczy. Ona potrzebuje więcej czasu 8) Na kobiety podobno warto czekać :roll: