mrowka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :o :o ile Was tam bylo! :o :angel: Suuper, dozki musialy byc w 7 niebie :lol: Moja Diduleczka :iloveyou: A Negra fiu fiu jaka figura! Tylko pozazdroscic.. 8) A Ciuka sliczna! [quote]A tak w ogole to niechcielibyscie sie do Bytomia z tym stadem przeniesc ?[/quote] Oczywiscie jestem za,proponuje TYCHY :lol: Quote
Agga Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 KORONA zapodaj coś nowego kochana.... Pikęne te poprzednie foteczki Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Oj Korona sie zapuściłs z tymi zdjeciami!!! :evil: Quote
kasiaak Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ha ha zapuściła się bo postanowiła zobaczyć czy komputer lubi winko :D i teraz go leczy ale poobno jet mu już znacznie lepiej :) Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='kasiaak']Ha ha zapuściła się bo postanowiła zobaczyć czy komputer lubi winko :D i teraz go leczy ale poobno jet mu już znacznie lepiej :)[/quote] Ano prawda...na spoktaniu w Warszawie opowiadała, ze z kolezanka poiły laptopa...ale chyba upiły go na dłuższy czas i z izby wytrzezwien jeszcze nie wrocil... :lol: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 KORONA,. jak chcesz, to moge ci przesłać przepis na kac-zupę (autorstwa moich kumpli). Ponoć bardzo skuteczna. Polejesz kompa i będzie jak nowy :D Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='PIKA']Nie dały mu wcześniej „2KC „ :([/quote] Ale skąpe baby! :evilbat: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher']KORONA,. jak chcesz, to moge ci przesłać przepis na kac-zupę (autorstwa moich kumpli). Ponoć bardzo skuteczna. Polejesz kompa i będzie jak nowy :D[/quote] ... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops: Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher'] ... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops:[/quote] :hmmmm: a może se powinnaś kac-zupkę upichcić :roll: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='asher'] ... napisała asher do Korony, która nie korzysta z neta bo ma popsutego kompa :roll: Ja chyba jednak mam coś z głową :oops:[/quote] :hmmmm: a może se powinnaś kac-zupkę upichcić :roll:[/quote] :shake: nie cierpie gotować Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher'] :shake: nie cierpie gotować[/quote] no na kacu to faktycznie problem :roll: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='asher'] :shake: nie cierpie gotować[/quote] no na kacu to faktycznie problem :roll:[/quote] Skoro tak mówisz... Ja na szczęście nie miewam kaca :multi: Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No nie, pojawiła się po niewiadomo jak długiej nieobecności i od wyzwisk zaczyna :o Zamiast inwektywami rzucać napisałabyś co u fasolek :wink: Aaa, łapek w tym tygodniu niet :-? Quote
KORONA Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Wpadłam tylko na chwilke do kafejki i zaraz wypadłam, więc w skrócie i na szybko napisałam Wam jakie fajne jesteście :wink: Fasolki, a raczej wielkie FASOLE (!!) sa ogromniaste. Ciuka niedługo dorówna wzrostem reszcie rodziny. A dlaczego łapki niet?? Normalnie się rozpłacze :placz: Quote
PIKA Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Korona kurcze, kiedy se kompa naprawisz? :cry: [quote name='KORONA'] Ciuka niedługo dorówna wzrostem reszcie rodziny.[/quote] Tatusiowi też? :o Quote
KORONA Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Nie, no litości. Do tatusia jej sporo brakuje (na szczęście). A co do kompka, to może pod koniec tygodnia. Może... :( Teraz muszę uciekać... Buziaki. Jak bedzie siakiś spacerek w Warszawie, to pamietajcie o mnie :) Quote
KORONA Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Chciałam się tylko pochwalić, że 9cio miesięczna fasolka tj. HIPOGRYF Korona Borealis, na swojej pierwszej w życiu wystawie w Augustowie. Dostał dosk 1, Zw. Młodzieży i ......... [b]BOB[/b]. Jestem ogromnie szczęśliwa i dumna z mojego małego psiego synka. :angel: Quote
KORONA Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Chciałam się tylko pochwalić, że 9cio miesięczna fasolka tj. HIPOGRYF Korona Borealis, na swojej pierwszej w życiu wystawie w Augustowie. Dostał dosk 1, Zw. Młodzieży i ......... [b]BOB[/b]. Jestem ogromnie szczęśliwa i dumna z mojego małego psiego synka. :angel: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 łooohohoooo ale satysfakcja dla hodowcy co?? :klacz: ogromne gratulacje :laola: a Halucypek jak??? była już wystawiana? :angel: Quote
KORONA Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Satysfakcja ogromna, tym bardziej że dziecko wygrało porównanie z dorosłymi psami. :angel: Ciuka siedzi sobie w domku i na razie wystaw nie zobaczy. Ona potrzebuje więcej czasu 8) Na kobiety podobno warto czekać :roll: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 hahha a czy to aby nie Twoje wymysły z tym czekaniem??? to tak jak dla leonświrek ich leony są zawsze za chude i za małe?? :lol: a masz aktualne fotki Ciuki i Hipogryfa?? :angel: Quote
PIKA Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Korona ja rozumiem, że jesteś szczęśliwa, że psiak dostał BOB-a, ale takj się powtarzać :lol: :lol: I GRATULACJE :calus: Quote
Recommended Posts