monika083 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Halooo !! ale tu pusto .... Koperek ,ja chyba zaloze mu nowy watek ,bo chcialabym ,zeby w koncu z nim cos sie ruszylo ,mam czas takze bede na biezaco mogla watek prowadzic.Co Ty na to? Quote
GoskaGoska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jejku przez kogo??? nie wiem czy się cieszyć - oby ludzie byli normalni Quote
Bella1 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nic nie wiem , został wydany w sobotę lub niedzielę poza Wrocław więcej informacji będzie miał jego pielęgniarz lub pani która go wydawała Quote
GoskaGoska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 no kurde mam nadzieję, ze go gdzieś potem nie wywalą, bo warknął - no nic zobaczymy co z tego wyjdzie- może jacyś rozsądni ludzie Quote
LILUtosi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ale niespodzianka. Szkoda że nic nie wiemy gdzie co i jak. Quote
xmartix Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ojej... no też mam nadzieję że ludzie którzy go nie oddadzą.. Quote
Koperek Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='LILUtosi'] Szkoda że nic nie wiemy gdzie co i jak.[/QUOTE] Nie wiemy, ale się dowiemy ;) Quote
amensalizm Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A teraz coś już wiemy? Nie ma alarmu, ze wrócił więc chyba jest ok. Quote
Recommended Posts