Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981']Super psiaki :) Energy, ja nigdy pudli jakoś specjalnie nie lubiłam ale te są śliczne :) Gratulacje :)[/QUOTE]

Wielkie dzięki:loveu:super, że do nas zajrzałaś Madcat:lol:

Posted

[quote name='Energy']Podobne, tylko Kacper troszkę większy. Ale charaktery całkiem inne: Pusia to bardziej przytulanka tak jak Kaja, a Kacper bardziej "zabuźniak" jak Majka:evil_lol:
Pusia i Kacperek mieszkają w Warszawie:lol:[/QUOTE]

to nasze kuzynostwo w Wawie mieszka a my nic o tym nie wiemy :-(

Posted

[quote name='madcat1981']Super psiaki :) Energy, ja nigdy pudli jakoś specjalnie nie lubiłam ale te są śliczne :) Gratulacje :)[/QUOTE]

Wszystkie są śliczne i mądre,
tylko trzeba je poznać,

[B][COLOR=royalblue]Energy [/COLOR]zmieniłabyś rasę na inną ????[/B]

Posted

[quote name='pati']to nasze kuzynostwo w Wawie mieszka a my nic o tym nie wiemy :-([/QUOTE]

O Pati dawno Cię u nas nie było, witaj:loveu:No tak, mieszkają sobie w stolicy:lol:

Posted

[quote name='Cheritka']Wszystkie są śliczne i mądre,
tylko trzeba je poznać,

[B][COLOR=royalblue]Energy [/COLOR]zmieniłabyś rasę na inną ????[/B][/QUOTE]

Pewnie, że pudliszony są the best:loveu:Mnie towarzyszą od kiedy skończyłam 8 lat, czyli już długo:cool3::evil_lol: i szczerze mówiąc nie bardzo wyobrażam sobie inną rasę:loveu:Ale nie wykluczam, że może kiedyś dam dom jakiejś skrzywdzonej psince w potrzebie:p

Posted

[quote name='Energy']Pewnie, że pudliszony są the best:loveu:Mnie towarzyszą od kiedy skończyłam 8 lat, czyli już długo:cool3::evil_lol: i szczerze mówiąc nie bardzo wyobrażam sobie inną rasę:loveu:Ale nie wykluczam, że może kiedyś dam dom jakiejś skrzywdzonej psince w potrzebie:p[/QUOTE]

da się połączyć jedno z drugim - pudelek w potrzebie;)

Posted

[quote name='GPooLCLD']da się połączyć jedno z drugim - pudelek w potrzebie;)[/QUOTE]

Pewnie, że się da, ale to kiedyś;) na razie mam trzy najcudowniejsze sunie pod słońcem i mam nadzieję, że będą ze mną bardzo, bardzo, bardzo długo:lol:

Posted

[quote name='Energy']Pewnie, że się da, ale to kiedyś;) na razie mam trzy najcudowniejsze sunie pod słońcem i mam nadzieję, że będą ze mną bardzo, bardzo, bardzo długo:lol:[/QUOTE]
Niech się spełni :loveu: Nam wszystkim

Posted

[quote name='filodendron']Niech się spełni :loveu: Nam wszystkim[/QUOTE]

Oby się spełniło:loveu:
To kiedy pojawią się dwa nowe pudliszonki u Ciebie?:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']To kiedy pojawią się dwa nowe pudliszonki u Ciebie?:cool3::evil_lol:[/QUOTE]
Chyba na emeryturze ;) albo może jak córcia się trochę bardziej usamodzielni ;) I jeśli, to jeden - trzem nie dałabym rady a wiadomo, że ten, którego mam będzie żył sto lat ;)

Posted

[quote name='filodendron']Chyba na emeryturze ;) albo może jak córcia się trochę bardziej usamodzielni ;) I jeśli, to jeden - trzem nie dałabym rady a wiadomo, że ten, którego mam będzie żył sto lat ;)[/QUOTE]

Pewnie, że ma żyć sto lat:loveu:Ale pisałaś, niech się nam spełni o trzech;):evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Zabawa kocykiem-legowiskiem:cool3:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=iZUF8dzLjsg[/URL][/QUOTE]

ooo to mój pies przy tych trzech czarnych diablicach:diabloti: - istny aniołek:lilangel:

Która to taka waleczna, co pod koniec filmu sama została na polu bitwy:razz:?

Posted

[quote name='GPooLCLD']ooo to mój pies przy tych trzech czarnych diablicach:diabloti: - istny aniołek:lilangel:

Która to taka waleczna, co pod koniec filmu sama została na polu bitwy:razz:?[/QUOTE]

Ta szarpiąca do końca to Kajunia:cool3:ale to była bardzo spokojna zabawa:evil_lol: zwykle, jak jest "prawdziwa awanturka" to ja aparatu nie mam pod ręką:razz::diabloti:

Posted

[quote name='filodendron']To jest praca zespołowa - stado upolowało zwierzynę i walczy o lepsze kawałki :) A mój biedaczek musi sam walczyć z kocykiem, ale radzi sobie - kocyk już wygląda jak ser szwajcarski ;)[/QUOTE]

Kaja od szczenięctwa lubuje się w rozpruwaniu, dziurkowaniu, wygryzaniu itd. kocyków:evil_lol: I do tego jeszcze nauczyła swoje potomstwo więc teraz rzeczywiście jest praca zespołowa:razz:Kilkanaście kocyków rocznie załatwiają:diabloti:

Posted

To ja mam (miałam) cudowne psy bo, mam jeszcze zabawki które im kupiłam jak były małe,
raczej wyrzucam zabawki bo sparciały, a nie dlatego że cos pogryzły.
A kocyki u nas są do spania nie jedzenia :)

Posted

[quote name='Cheritka']To ja mam (miałam) cudowne psy bo, mam jeszcze zabawki które im kupiłam jak były małe,
raczej wyrzucam zabawki bo sparciały, a nie dlatego że cos pogryzły.
A kocyki u nas są do spania nie jedzenia :)[/QUOTE]

Cheritko ale ja mam cudowne psy, znaczy sunie:loveu::loveu::loveu:One w tym swoim niszczycielstwie są przeurocze.
Zabawki też krótko im służą, a już przeszły same siebie, gdy zabawkę zachwalaną dla dobermanów pożarły w niecałą godzinę:crazyeye::diabloti:Nie mogę im tylko zapomnieć mojego wypoczynku , kiedy pożarły wersalkę i fotele, to miałam ochotę:mad::mad::mad:a ni cholery nie wiedziałam której ten łomot się należy. I też im się upiekło:evil_lol:
Teraz to pikuś, wchodzę do domu i wszystko całe:cool3:a te kocyki, zabawki to drobnostka:p
Kocyk "obrabiany" na filmie czasami też im służy do spania:cool3:

Posted

[quote name='GPooLCLD']a większość osób które, chcą kupić psa mówią, że suczki dużo spokojniejsze od psów, zauważyłyście?:razz:[/QUOTE]

Moje spokojne suczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak na poważnie to myślę, że nasza "domowa demolka" wynikała z tego, że były dwa szczylki w tym samym wieku i się nakręcały:razz:

Posted

Moje pieski też się nakręcały i biegały po całym domku jak torpedy,
trzeba było im schodzić z drogi,
i jeszcze wszystkie łóżka po drodze nawiedzały :)
........
.............ale podobno suczki spokojniejsze są :D