Energy Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Cheritka']I nie przychodzą do mnie ???[/QUOTE] Cheritko chodzą do pani, która od 17 lat strzyże pudliszonki właścicieli Pusi;) Quote
madcat1981 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Super psiaki :) Energy, ja nigdy pudli jakoś specjalnie nie lubiłam ale te są śliczne :) Gratulacje :) Quote
Energy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='madcat1981']Super psiaki :) Energy, ja nigdy pudli jakoś specjalnie nie lubiłam ale te są śliczne :) Gratulacje :)[/QUOTE] Wielkie dzięki:loveu:super, że do nas zajrzałaś Madcat:lol: Quote
pati Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Energy']Podobne, tylko Kacper troszkę większy. Ale charaktery całkiem inne: Pusia to bardziej przytulanka tak jak Kaja, a Kacper bardziej "zabuźniak" jak Majka:evil_lol: Pusia i Kacperek mieszkają w Warszawie:lol:[/QUOTE] to nasze kuzynostwo w Wawie mieszka a my nic o tym nie wiemy :-( Quote
Cheritka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='madcat1981']Super psiaki :) Energy, ja nigdy pudli jakoś specjalnie nie lubiłam ale te są śliczne :) Gratulacje :)[/QUOTE] Wszystkie są śliczne i mądre, tylko trzeba je poznać, [B][COLOR=royalblue]Energy [/COLOR]zmieniłabyś rasę na inną ????[/B] Quote
Energy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='pati']to nasze kuzynostwo w Wawie mieszka a my nic o tym nie wiemy :-([/QUOTE] O Pati dawno Cię u nas nie było, witaj:loveu:No tak, mieszkają sobie w stolicy:lol: Quote
Energy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Cheritka']Wszystkie są śliczne i mądre, tylko trzeba je poznać, [B][COLOR=royalblue]Energy [/COLOR]zmieniłabyś rasę na inną ????[/B][/QUOTE] Pewnie, że pudliszony są the best:loveu:Mnie towarzyszą od kiedy skończyłam 8 lat, czyli już długo:cool3::evil_lol: i szczerze mówiąc nie bardzo wyobrażam sobie inną rasę:loveu:Ale nie wykluczam, że może kiedyś dam dom jakiejś skrzywdzonej psince w potrzebie:p Quote
al'akir Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Energy']Pewnie, że pudliszony są the best:loveu:Mnie towarzyszą od kiedy skończyłam 8 lat, czyli już długo:cool3::evil_lol: i szczerze mówiąc nie bardzo wyobrażam sobie inną rasę:loveu:Ale nie wykluczam, że może kiedyś dam dom jakiejś skrzywdzonej psince w potrzebie:p[/QUOTE] da się połączyć jedno z drugim - pudelek w potrzebie;) Quote
Energy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='GPooLCLD']da się połączyć jedno z drugim - pudelek w potrzebie;)[/QUOTE] Pewnie, że się da, ale to kiedyś;) na razie mam trzy najcudowniejsze sunie pod słońcem i mam nadzieję, że będą ze mną bardzo, bardzo, bardzo długo:lol: Quote
al'akir Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Energy'] i mam nadzieję, że będą ze mną bardzo, bardzo, bardzo długo:lol:[/QUOTE] tego Wam życzymy:cool3: Quote
Energy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='GPooLCLD']tego Wam życzymy:cool3:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
filodendron Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Energy']Pewnie, że się da, ale to kiedyś;) na razie mam trzy najcudowniejsze sunie pod słońcem i mam nadzieję, że będą ze mną bardzo, bardzo, bardzo długo:lol:[/QUOTE] Niech się spełni :loveu: Nam wszystkim Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='filodendron']Niech się spełni :loveu: Nam wszystkim[/QUOTE] Oby się spełniło:loveu: To kiedy pojawią się dwa nowe pudliszonki u Ciebie?:cool3::evil_lol: Quote
filodendron Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Energy']To kiedy pojawią się dwa nowe pudliszonki u Ciebie?:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Chyba na emeryturze ;) albo może jak córcia się trochę bardziej usamodzielni ;) I jeśli, to jeden - trzem nie dałabym rady a wiadomo, że ten, którego mam będzie żył sto lat ;) Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='filodendron']Chyba na emeryturze ;) albo może jak córcia się trochę bardziej usamodzielni ;) I jeśli, to jeden - trzem nie dałabym rady a wiadomo, że ten, którego mam będzie żył sto lat ;)[/QUOTE] Pewnie, że ma żyć sto lat:loveu:Ale pisałaś, niech się nam spełni o trzech;):evil_lol: Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Zabawa kocykiem-legowiskiem:cool3: [url]http://www.youtube.com/watch?v=iZUF8dzLjsg[/url] Quote
al'akir Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Energy']Zabawa kocykiem-legowiskiem:cool3: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iZUF8dzLjsg[/URL][/QUOTE] ooo to mój pies przy tych trzech czarnych diablicach:diabloti: - istny aniołek:lilangel: Która to taka waleczna, co pod koniec filmu sama została na polu bitwy:razz:? Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='GPooLCLD']ooo to mój pies przy tych trzech czarnych diablicach:diabloti: - istny aniołek:lilangel: Która to taka waleczna, co pod koniec filmu sama została na polu bitwy:razz:?[/QUOTE] Ta szarpiąca do końca to Kajunia:cool3:ale to była bardzo spokojna zabawa:evil_lol: zwykle, jak jest "prawdziwa awanturka" to ja aparatu nie mam pod ręką:razz::diabloti: Quote
filodendron Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 To jest praca zespołowa - stado upolowało zwierzynę i walczy o lepsze kawałki :) A mój biedaczek musi sam walczyć z kocykiem, ale radzi sobie - kocyk już wygląda jak ser szwajcarski ;) Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='filodendron']To jest praca zespołowa - stado upolowało zwierzynę i walczy o lepsze kawałki :) A mój biedaczek musi sam walczyć z kocykiem, ale radzi sobie - kocyk już wygląda jak ser szwajcarski ;)[/QUOTE] Kaja od szczenięctwa lubuje się w rozpruwaniu, dziurkowaniu, wygryzaniu itd. kocyków:evil_lol: I do tego jeszcze nauczyła swoje potomstwo więc teraz rzeczywiście jest praca zespołowa:razz:Kilkanaście kocyków rocznie załatwiają:diabloti: Quote
Cheritka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 To ja mam (miałam) cudowne psy bo, mam jeszcze zabawki które im kupiłam jak były małe, raczej wyrzucam zabawki bo sparciały, a nie dlatego że cos pogryzły. A kocyki u nas są do spania nie jedzenia :) Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Cheritka']To ja mam (miałam) cudowne psy bo, mam jeszcze zabawki które im kupiłam jak były małe, raczej wyrzucam zabawki bo sparciały, a nie dlatego że cos pogryzły. A kocyki u nas są do spania nie jedzenia :)[/QUOTE] Cheritko ale ja mam cudowne psy, znaczy sunie:loveu::loveu::loveu:One w tym swoim niszczycielstwie są przeurocze. Zabawki też krótko im służą, a już przeszły same siebie, gdy zabawkę zachwalaną dla dobermanów pożarły w niecałą godzinę:crazyeye::diabloti:Nie mogę im tylko zapomnieć mojego wypoczynku , kiedy pożarły wersalkę i fotele, to miałam ochotę:mad::mad::mad:a ni cholery nie wiedziałam której ten łomot się należy. I też im się upiekło:evil_lol: Teraz to pikuś, wchodzę do domu i wszystko całe:cool3:a te kocyki, zabawki to drobnostka:p Kocyk "obrabiany" na filmie czasami też im służy do spania:cool3: Quote
al'akir Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 a większość osób które, chcą kupić psa mówią, że suczki dużo spokojniejsze od psów, zauważyłyście?:razz: Quote
Energy Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='GPooLCLD']a większość osób które, chcą kupić psa mówią, że suczki dużo spokojniejsze od psów, zauważyłyście?:razz:[/QUOTE] Moje spokojne suczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie to myślę, że nasza "domowa demolka" wynikała z tego, że były dwa szczylki w tym samym wieku i się nakręcały:razz: Quote
Cheritka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Moje pieski też się nakręcały i biegały po całym domku jak torpedy, trzeba było im schodzić z drogi, i jeszcze wszystkie łóżka po drodze nawiedzały :) ........ .............ale podobno suczki spokojniejsze są :D Quote
Recommended Posts