Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Cobra to przyjedz bez psa (cos sobie trinkniemy :lol: )

:wink:

Marcin to nie jest mozliwe, bo Cobra jest kierowcą i chyba niechcesz aby się nam coś stało :-? .

:angel: :angel: od niepamiętnych czasów nie będe prowadzić na wystawę :angel: :angel: - co oczywiście nie oznacza, ze można babcię zamęczyć :wink:

Posted
Cobra to przyjedz bez psa (cos sobie trinkniemy :lol: )

:wink:

Marcin to nie jest mozliwe, bo Cobra jest kierowcą i chyba niechcesz aby się nam coś stało :-? .

:angel: :angel: od niepamiętnych czasów nie będe prowadzić na wystawę :angel: :angel: - co oczywiście nie oznacza, ze można babcię zamęczyć :wink:

Cobra w takim razie walniemy tylko soczek :lol:

Posted

poczochrac?? co masz na mysli. Aramis bedzie wystawiony :D spoko zaby takie cudo chowac w domu, nie wypada :P

spoko Marcin to walniemy po soczku bo Ty tez kierowca :D. widzisz babciu jakiego kochanego wnczuka :D a teraz to ja podwojny wnuczek :D

Posted

no wlasnie cos za good Ci babciu, chyba zabardzo wnuczek rozpuszcza ale za to liczy na dobre rady jak "malego aramisa " wystawic :P bo to taka mala psinka :D

Posted

A ja tak cieszylem sie na ta wystawe i spotkanie z "maniakami" zaprzegowcow, a teraz bije sie z myslami czy jechac, moj psiak zrobil mi psikusa i "poprawil" swoj image :cry:

Posted

r00n7 moze nie jest tak zle jak myslisz ? A co dokladnie zrobil ? Wytarzal sie w czyms ? Skopiowal ogon ? Pomysl o najgorszej opcji,a potem o tym co zrobil i sie przekonasz,ze nie jest tak zle :wink:

Posted

Cos go "uzarlo" - insekt / pajak / moja sunia ??? a moze w krzakach sie zranil w tylnia lape, i wygryzl sobie siersc bo go musialo draznic. teraz ma lysy placek wielkosci piecio zlotowki na lapie :-? ,.

Nie wyglada to za fajnie no i nie ma szans zeby zaroslo do wystawy.

Fakt ze nie jest to nic powaznego, wiec nie jestem zalamany, psiak zdrowy i ma sie dobrze i oby tak zawsze.

Posted

r00n7 macie jeszcze sporo czasu do wystawy,tak wiec nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.Moje dziecko wydarlo sobie ok.5x4 siersci kolo lewej lopatki ok. 2tyg przed wystawa,a do wystawy juz poroslo krociutka sierscia.Sedzia nawet nie zauwazyl,mimo ze obmacywal psa.

A na ktorej lapie ?Przednia,tylnia ? Prawa,lewa ? Zreszta jesli np.z boku lewej przedniej to mozna psa prezentowac od prawej strony i na odwrot.

Zamiast juz krakac,ze nie dojedziesz zobacz jak to bedzie wygladac 23 wieczorem :wink:

Posted

Niestety tylnia prawa od srodka, a wiec swietnie widoczne.

aaa zreszta mam to w nosie najwyzej sedzia mnie wysmieje po rosyjsku i tak nie zrozumiem :lol:

Tak czy siak jade bo juz obiecalem puz z dgm ze ja zabiore z puzonem.

Jak babcia odmowi piwka ja sie poswiece :lol:

Posted

r00n7 trzeba postepowac wedle przyslowia "Co nas nie zabije,to nas wzmocni" i bedzie dobrze :wink:

PS.a jako,ze na ringu haszczakow i tak na ogol wrecz tlok panuje,to moze sedzia nie bedzie sie specjalnie przygladal...

Posted

carragan dzieki za pocieszanie :)

to bedzie moja 2 wystawa wiec plusem bedzie zdobycie doswiadczenia.

Tlok tlokiem ale nie sadze aby bylo tak wiele psiakow zby sedzia nie zobaczyl lysolka 8) . bede happy jak dostane ocene pow dost.

W sumie i tak psiak mi sie udal, jest zdrowy, wesoly straszny z niego pieszczoch czego mi wiecej trzeba :D