Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma sporo ogłoszeń.

Wczoraj zadzwonił pan
Chce Bonda chociaż nie wie, jak pies wygląda.
Jakoś to wszystko się wydaje dziwne, ale podtrzymuję kontakt na wszelki wypadek.

Posted

Wysłałam zdjecia mms. Bond sie podoba.
W domu dziecko 8,5 roku i nie pracujaca zona
mieszkaja w starej kamienicy jeszcze gdzies ok 4 miesiecy a pozniej sie przeprowadzaja. Mówilam o zjedzonej kanapie ale tez ze pozniej nic juz nie zniknelo. Stwierdzil iz ma stare meble które przez 4 miesiace moze pozerac byle by tylko lodówke zostawil.
Chce psa energicznego takiego aby go w domu bylo widac a nie co by tylko plackiem na kanapie.

Posted

Ciotka
jutro tzn dzis to nie tylko w niedziele. przynajmniej na ta chwile sa takie plany ale jeszcze nie do końca umówione.bedzie wiadomo wieczorkiem jak zaplanowana bedzie niedziela.
Mówilas ze siedzisz w niedziele na dupie:evil_lol: wiec nie brałysmy Cie w rozkładzie planowania

Posted

Neris

Pewnie juz wiesz ale pisze tak dla innych Ciotek. Dzisiejszy dzień z załatwieniem Bonda musi zostac przesuniety na inny termin. Róznie sie układa i nie zawsze wychodzi tak jak planujemy.
Z potencjalny domek czeka i jestesmy w kontakcie na umowienie sie w innym terminie. Planujemy na sobote bo chyba w tygodniu nie damy rady.

Posted

mam smutna wiadmosc.

dzis chcialam sie umówic na konkretny termin przyjazdu Bonda do nowego domu a dowiedziałam sie ze juz maja psa. Wzieli ze schroniska.
Rozmawiałam z nim w niedziele i wprost sie zapytałam czy beda czekać jeszcze pare dni czy nie. Zapewnial mnie ze tak tylko abym wczesniej dala znac bo on na zmiany pracuje.

jedyny tylko plus ze wzieli psa ze schroniska.

Widocznie to nie był domek dla Bonda. Szukamy dalej