kasiaprodex Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 zrobiłam na tych stronach ogłoszenia http://kupiepsa.pl WWW.ojej.pl WWW.4lapy.pl WWW.bono-polska.pl WWW.gumtree.pl WWW.oferta.pl www.allegro.pl Quote
gusia0106 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Oooo, to super! Wielkie dzięki! :loveu: Quote
gusia0106 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No niestety... Znaczy net ma ino komp w warsztacie;) Quote
kasiaprodex Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 wystawiłam bazerek na Demonka. ciotki reklamowac http://www.dogomania.pl/forum/f99/yves-rocher-na-pobyt-demonka-aukcja-do-niedzieli-do-21-ej-129041/ Quote
JustynaM. Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 nasipupileOgłoszenie nr 536 - My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl olxMy name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Warszawa tanie-ogloszeniaTanie Og�oszenia dwukropekMy name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! : Og�oszenie w Dwukropek.pl rozglos.netMy name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - og�oszenie w Rozg�os.net - DODAJ OG�OSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNI�CIA! - motoryzacja, nieruchomo�ci, praca, og�oszenia drobne i anonse e-zwierzak.My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl MA TEZ ALEGRATKE Quote
kasiaprodex Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 super kto jesscze przyłączy sie do akcji ogłoszeniowej a moze i do bazarkowej? Quote
JustynaM. Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 i jeszcze raz ,eh kiedy ta nasza ciocia Neris odzyska komputer z naprawy -bo tęsknimy za nią:loveu: Quote
teapot Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Niestety komp zaginiony w akcji. Neris bardzo za nim tęskni a zwłaszcza za dogo... Quote
kasiaprodex Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czy która z ciotek ogłasza Bonda? postarajmy sie im wiecej oglloszeń tym wieksze sznse na dom;);););) Quote
JustynaM. Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ja robiłam ogłoszenia i dorobię ale dopiero po weekendzie bo mam sesje i od jutra do niedzieli jestem na uczelni bez dostępu do dogo.Dobrze by było żeby ktoś mu allegro zrobił!!!! Quote
kasiaprodex Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bond ma ok 500 zl długu juz na dzisiaj.Niestety nic nie wskazuje na dojscie jakiejs gotówki. Tak wiec Bond bedzie musial byc zabrany z hotelu i zostanie przewieziony do schroniska.Serce sie kraje gdy kanape zanieni na bude.:placz::placz::placz:ale na dzien dzisiejszy nie dam rady pokrywac jego kosztów pobytu w hotelu..:placz::placz: Kazdy jego dzien pobytu to narastajace koszty na ktore nas nie stac. Przypuszczamy ze zostanie przewieziony gdzies ok piatku.:placz::placz:Przebacz nam Demonku ale inaczej nas nie stac.:placz: Quote
teapot Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Podniosę, bo ALARM! Może ktoś zrobi banerek? tekst do ogłoszeń? Quote
teapot Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W górę - przecież nie możemy pozwolić, żeby Bond musiał zmienić kanapę na zimny boks! Jaka jest jego historia? Skąd się wziął? Został znaleziony czy...? Potrzeba więcej informacji!!! Quote
Isadora7 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='teapot']W górę - przecież nie możemy pozwolić, żeby Bond musiał zmienić kanapę na zimny boks! Jaka jest jego historia? Skąd się wziął? Został znaleziony czy...? Potrzeba więcej informacji!!![/quote] Popieram, popieram więcej informacji bys ie przydało o psiaku Quote
teapot Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jeszcze raz do góry! Kasiu- możesz nam coś więcej powiedzieć o Bondzie? Quote
teapot Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 To ponownie się przypominamy! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (cokolwiek)? Ninja jest na razie bardzo tajemniczym osobnikiem. Wiem, że taki urok tajnych agentów, ale ta konspiracja to chyba leka przesada... :shake: Quote
emilia2280 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Podnoszé dziada Bonda. Teapot, zmywanie masz u mnie w domu za to ;) Quote
kasiaprodex Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oj widze Cioteczki ze szaleja to dobrze ze jest zainteresowanie naszym Bondkiem A oto jego historia. pewnie dwie panie redaktorki znalazły psa zmarznietego,skulonego, taka sierotke marysie na ulicy. na pierwszy rzut oka widac ze wywalony podrosniety szczeniak. Wiec co do schronu nie chciały go oddac wiec oddały na krótko na dt pewniej pani która juz ma u siebie pewnie psiaki. niestety jak sie tam znalazł to sie okazało ze o Bondku zapomnialy chociaz mówiły ze to tylko na klika dni i zabieraja. I tak z kilku dni w klika tygodni itd. Niestety ja z koleżanka byłysmy na interwencji w sprawie zle trakrowanego amstaffa i innyh psów. Astek wygladał najgorzej i trzeba było go zabrac tylko gdzie. zaden hotel nie przyjoł bo duzy młody samiec asta. Wiec zostałysmy z astem w samochodzie. perspektywa to Chrycynno bo to ich teren. Dostałysmy odpowiec ze pewna pani moze na wymiane wziasc ast da innego psa (chciałysmy małego i młodego bo szybciej pojcie do adopcji). I tak ast został na miejscu Dominantka a Dominantek pojechał do jedynego z zaprzyjaznioneho hoteliku.tak sie znalaz Bond u Nersi. Pierwsza kote zapłaciłysmy za pobyt myslac ze taki fajowy pies to szybko znajdzie domek i bedzie bez kłopotów a tu jak po górke. W trakcie wypaliły jeszcze dwie sterylki zaawansowane których w plamach nie miałyśmy i to nas zakorkowało.musiałam wybrac dwie suki w ciazy czy miesiec u Neris.i wybrałam tak jak widac ze dług za hotel nie zapłacony. mam nadzieje ze Neris jeszcze nas nie wygoni chociaz przez kilka dni jak bedziemy myslec jak "skubnaC" troche kasy. I tu bym prosiła o jakies bazarki wspomagajacee naszego demonka w utrzymaniu. Cioteczki pomyslcie jak by tu w pieniazkach czy w towarze zapłacic. Moze ktos ma za duzo karmy dla zwierzaków czy czegos innego co sie w hotelu przyda a mona by tym bylo opłata zrobic za hotelik. Coteczki czekam na rady Quote
kasiaprodex Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jakby co jeszcze wyjasnic to pytac ciotki pytac Quote
teapot Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='emilia2280']Podnoszé dziada Bonda. Teapot, zmywanie masz u mnie w domu za to ;)[/quote] Jeśli nie muszę prasować, jest to poświęcenie, na które mogę się zdobyć. ;) Co do pomocy - ja niestety nie dam rady finansowo w żadnym zakresie. Przykro mi. Quote
Recommended Posts