Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja robiłam ogłoszenia i dorobię ale dopiero po weekendzie bo mam sesje i od jutra do niedzieli jestem na uczelni bez dostępu do dogo.Dobrze by było żeby ktoś mu allegro zrobił!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Bond ma ok 500 zl długu juz na dzisiaj.Niestety nic nie wskazuje na dojscie jakiejs gotówki. Tak wiec Bond bedzie musial byc zabrany z hotelu i zostanie przewieziony do schroniska.Serce sie kraje gdy kanape zanieni na bude.:placz::placz::placz:ale na dzien dzisiejszy nie dam rady pokrywac jego kosztów pobytu w hotelu..:placz::placz: Kazdy jego dzien pobytu to narastajace koszty na ktore nas nie stac. Przypuszczamy ze zostanie przewieziony gdzies ok piatku.:placz::placz:Przebacz nam Demonku ale inaczej nas nie stac.:placz:

Posted

W górę - przecież nie możemy pozwolić, żeby Bond musiał zmienić kanapę na zimny boks!
Jaka jest jego historia? Skąd się wziął? Został znaleziony czy...?
Potrzeba więcej informacji!!!

Posted

[quote name='teapot']W górę - przecież nie możemy pozwolić, żeby Bond musiał zmienić kanapę na zimny boks!
Jaka jest jego historia? Skąd się wziął? Został znaleziony czy...?
Potrzeba więcej informacji!!![/quote]

Popieram, popieram więcej informacji bys ie przydało o psiaku

Posted

To ponownie się przypominamy!
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (cokolwiek)?
Ninja jest na razie bardzo tajemniczym osobnikiem. Wiem, że taki urok tajnych agentów, ale ta konspiracja to chyba leka przesada... :shake:

Posted

Oj widze Cioteczki ze szaleja to dobrze ze jest zainteresowanie naszym Bondkiem

A oto jego historia. pewnie dwie panie redaktorki znalazły psa zmarznietego,skulonego, taka sierotke marysie na ulicy. na pierwszy rzut oka widac ze wywalony podrosniety szczeniak. Wiec co do schronu nie chciały go oddac wiec oddały na krótko na dt pewniej pani która juz ma u siebie pewnie psiaki. niestety jak sie tam znalazł to sie okazało ze o Bondku zapomnialy chociaz mówiły ze to tylko na klika dni i zabieraja. I tak z kilku dni w klika tygodni itd.
Niestety ja z koleżanka byłysmy na interwencji w sprawie zle trakrowanego amstaffa i innyh psów. Astek wygladał najgorzej i trzeba było go zabrac tylko gdzie. zaden hotel nie przyjoł bo duzy młody samiec asta. Wiec zostałysmy z astem w samochodzie. perspektywa to Chrycynno bo to ich teren. Dostałysmy odpowiec ze pewna pani moze na wymiane wziasc ast da innego psa (chciałysmy małego i młodego bo szybciej pojcie do adopcji). I tak ast został na miejscu Dominantka a Dominantek pojechał do jedynego z zaprzyjaznioneho hoteliku.tak sie znalaz Bond u Nersi.
Pierwsza kote zapłaciłysmy za pobyt myslac ze taki fajowy pies to szybko znajdzie domek i bedzie bez kłopotów a tu jak po górke. W trakcie wypaliły jeszcze dwie sterylki zaawansowane których w plamach nie miałyśmy i to nas zakorkowało.musiałam wybrac dwie suki w ciazy czy miesiec u Neris.i wybrałam tak jak widac ze dług za hotel nie zapłacony. mam nadzieje ze Neris jeszcze nas nie wygoni chociaz przez kilka dni jak bedziemy myslec jak "skubnaC" troche kasy.
I tu bym prosiła o jakies bazarki wspomagajacee naszego demonka w utrzymaniu. Cioteczki pomyslcie jak by tu w pieniazkach czy w towarze zapłacic. Moze ktos ma za duzo karmy dla zwierzaków czy czegos innego co sie w hotelu przyda a mona by tym bylo opłata zrobic za hotelik. Coteczki czekam na rady

Posted

[quote name='emilia2280']Podnoszé dziada Bonda. Teapot, zmywanie masz u mnie w domu za to ;)[/quote]

Jeśli nie muszę prasować, jest to poświęcenie, na które mogę się zdobyć. ;)

Co do pomocy - ja niestety nie dam rady finansowo w żadnym zakresie. Przykro mi.