funia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Tak to dręczycielka naszej Madzi!!!!!! jedna z wielu zresztą ,ale ona wyjątkowo jej daje do wiwatu,ale nie jest z niej zła suńka po prostu lubi rządzić i zawsze chce być tą pierwszą ,którą sie pogłaska Quote
iwop Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To, że dręczycielka" to nie znaczy, że ma tez umrzec w schronie...:shake: Quote
stonka1125 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 funia dopiero się dorwalam do kompa,ale widzę że sprawa się wyjaśniła najlepiej jak mogła,bardzo się cieszę,a "dręczycielka "taki biszkopcik kurduplowaty,fajna,nie ma się co dziwić że przy tej ilości zwierzaków wszystkie muszą walczyć,dlatego ważne jest żeby jak najprędzej wyciągac ze schronu te najsłabsze,te ktore tego nie potrafią Quote
funia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='iwop']To, że dręczycielka" to nie znaczy, że ma tez umrzec w schronie...:shake:[/quote] A czy ja napisałam ,że ma umrzeć .Nie interpretuj po swojemu:shake: ,po prostu ta sunia najczęsciej ją podgryza. Quote
funia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='stonka1125']funia dopiero się dorwalam do kompa,ale widzę że sprawa się wyjaśniła najlepiej jak mogła,bardzo się cieszę,a "dręczycielka "taki biszkopcik kurduplowaty,fajna,nie ma się co dziwić że przy tej ilości zwierzaków wszystkie muszą walczyć,dlatego ważne jest żeby jak najprędzej wyciągac ze schronu te najsłabsze,te ktore tego nie potrafią[/quote] Jest dokładnie tak jak piszesz ,w boksie gdzie jest Madzia jest ponad 20 suń i zawsze w takiej gromadzie będą słabsze i silniejsze ,które będą wiodły prym i swoim zachowaniem napędzają reszte .Na pochyłe drzewo ,każda koza skacze....Biszkoptowa będąc sama ,napewno okaże sie kochaną sunią z temperamentem:cool3: Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Madzieńka już w DT ,jest z niej cudeńko .Zaraz Beata napisze więcej Quote
Torusia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Madzia już u mnie.Jak zabraliśmy ją z boksu to się bardzo trzęsła,ale tylko po założeniu smyczy wiedziała o co chodzi,bo zaczęła merdać ogonkiem.W samochodzie była bardzo grzeczna,ładnie chodzi na smyczy. W domu moja sunia przywitała ją spokojnie,były już obie na spacerze i cały czas chodzi za moją Torusią,bardzo się cieszy,nie wie co ma robić,jest bardzo głodna,bo capnęła mi bułkę ze stołu.Mam nadzieję,że wszystko będzie ok,jutro może będą zdjęcia,ja nie mam aparatu,ale zrobi mąż Toli,albo Funia.:multi: Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Beata ,tylko ładnie się dzisiaj z Madzią przytulcie do spania -pyszczek do pyszczka:evil_lol::evil_lol: Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [FONT=Arial Black]Oczywiście Madzia nadal pięknie prosi o DOMEK STAŁY:razz::lol:[/FONT] Quote
Tola Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A ja mam kolejną dobrą wiadomosc - są juz pieniądze na wizytę u weta i sterylkę Madzi:lol: Od dogomaniczki:loveu: Moze tu do nas dołączy:cool3: Dziękujemy:lol: Quote
Torusia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Funia ja śpię z moją sunią,a Madzi położyłam koszyk pod moim łóżkiem:evil_lol:.Ona jest bardzo grzeczna i spokojna,siedzi cały czas obok mnie,moja trocha zazdrosna,ale jej nie gryzie to może już nic jej nie zrobi. Quote
Tola Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Torusia']Funia ja śpię z moją sunią,a Madzi położyłam koszyk pod moim łóżkiem:evil_lol:.Ona jest bardzo grzeczna i spokojna,siedzi cały czas obok mnie,moja trocha zazdrosna,ale jej nie gryzie to może już nic jej nie zrobi.[/quote] Ze szczęscia na pewno nie wie co ma robic:cool3: Dobrze, że malenka juz bezpieczna:loveu: Ile to biedactwo nacierpiało się:shake: Dzieki Tobie Torusia Madzia pierwszy raz od długiego czasu zasnie spokojna. Co tez będzie sniła:cool3: Quote
stonka1125 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 cały dzień czekałam co torusia napisze i tak bardzo sie cieszę,magdusia pewnie zagubiona troszke,pamiętam jak roxi do nas przyjechala to też taka nieśmiała była,nie wiedziała czy może na wyrko,leżała na kocyku na podłodze a jak zobaczyła że płata na wyrku to w to jej graj,ja tam myślę że torusia dzisiaj będzie spała z dwoma psami Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 No to śpijta smacznie Torusie i Magdusie,Beata może ich jutro nie zostawiaj w jednym pomieszczeniu razem .... Quote
Torusia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wiem,nie zostawię ich w jednym pomieszczeniu,większy kłopot to mam z moim starszym synem,jak jutro po powrocie ze szkoły zastanie kupki to chyba zawału dostanie:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 albo cię zadziwi i posprząta,a moze w ogóle kupek nie będzie? Quote
Torusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Madzie wczoraj jeszcze wykąpałam,stała grzecznie jak aniołek,w nocy zasnęła w swoim posłanku,ale później przyszła do mnie do łóżka no i spałam z dwoma psami,he,he.Rano się ładnie załatwiła na spacerze a jak wróciłam z pracy to tylko siku w domu zrobiła,kupkę już na dworze,dużo tych kupek robi,jak w takim małym brzuszku się tyle mieści.Trochę jeszcze przestraszona i boi się sama zostawać,a rano jak robiłam sobie i chłopcom kanapki to na stół wskoczyła i stół biedactwo lizała,jedzenie to dosłownie nie je tylko łyka. Quote
funia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Rozmawiałam z Beatą ,Madzia chciala capnąć masło ze stołu :evil_lol: Quote
Torusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/xD/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]http://img3.poczta10.o2.pl/?cmd=getpart&link=BcNKQOkUPWftvY8sQAkO2FkkMFxMfAiVBI6JQGRRHAx9WYNBmMQFAdkQxB6kTMseBAAsAGkNjM6kQGl82ZxLGbjOBA6kmc38DKsbSNMOTNVIjMVbQKk5gA2kFAxyDOVOTNRdkLFZwRk[/IMG] To na razie jedno zdjęcie inne wyszły nie bardzo.Proszę wszystkich szukajmy DS dla Madzi,bo u mnie nie może zostać długo. Quote
stonka1125 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nie mogę zobaczyć zdjęcia,a bardzo ciekawa jestem jak madziunia grzeje dupke Quote
Recommended Posts