akucha Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nie wiem o co chodzi, ael jak złapię doła, to w skrzynce odnajduję fotki Baltazara :lol: I dzis też tak było, słowo! Fotki, ale jakie!!!!!! Od razu uśmiech na ponurej gębie zakwitł :multi: Brazowa, nie ma psów straconych, trzeba wierzyć, czytaj i oglądaj: Pozdrowienia ze słonecznego Elbląga.Przesyłamy parę fotek z urlopu.Baltazar jest wspaniały wszystko rozumie co do niego mówimy.Bardzo uwielbia jeżdzić samochodem.Dla swoich byłych opiekunek jako dowód wdzięczności przesyłam zdjęcie kochanego Baltazarka z kwiatkami.Do napisania pa. [SIZE="3"]Brązowa, to dla CIEBIE!!!! Wakacyjny Baltazar nadmorski... Quote
akucha Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I jeszcze :multi::lol::multi: Słuchajcie, to niewiarygodne, ale on ma dom jaki dla niego z Brązowa wybleblałyśmy :lol: Zawsze mówiła mi: akucha, jaki on ma potencjał, jaki jest cudownym mógłyby to i tamto, gdyby tylko dostał szansę... jak on by pokochał, żeby tylko ktoś w nim tą iskrę dostrzegł... zarąbiasty, domowy, nie zawiedzie... No i jest - OCZKO! - dom jak wygrana od losu! Taki z marzeń wolontariuszki. Quote
brazowa1 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 jejku,Akluszko,dziekuje!!!!!!!! cos wspanialego.Ale ma dom-najlepszy! Kochaja go :loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 to sie dopiero nazywa szczęscie:loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Akuszko,ale jak ona taki madry,to chyba nie jest krzyzowka z bulwa! :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 I co mam odpisać tej złosliwej wolontariuszce? :cool3: Że niby bulwy głupie są tak? Czekaj, zaraz Maupie sie poskarżę. I bananem polecimy :diabloti: A znasz regulmin? Każdy krytykant poinien podpisac sie imieniem i nazwiskiem swym! Baltazar to bulw ! Widzisz jak on pływa, wodę kocha jak prawdziy prosiaczek. I odwazny jest, daleko odpływa. Przyznam, że moja Tolka kwiatki dawno by już zjadła.... :siara: Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 dalam jeszcze raz na metamorfozy,niech inni tez sie ciesza! http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index527.html Quote
akucha Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ciekawa jestem, jak Baltazar i jego ludzie przeżyli załamanie pogody w Elblagu?! Chyba maila napiszę... Quote
akucha Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Co ja się tego wątku naszukałam :mdleje: Sto czterdziesta któraś strona. Czy na tym forum wyszukiwarka jeszcze kiedyś będzie działała? Ale musiałam, zobaczcie, co dostalam dziś na maila. To jedna z najpiękniejszych adopcji, taka, że aż serce rośnie :lol: Jaki z Baltazara szczęściarz, jaki teraz kochany i szczęśliwy. Własnie skończył 1 roczek w nowym domu :multi::new-bday: :BIG: Witamy bardzo serdecznie.Baltazarowi wczoraj minął roczek w naszym domku z tej okazji był nawet tort. Przesyłamy parę fotek .Pozdrowienia dla wszystkich . Jubilat :loveu: Taki miał tort!!! Tak sobie żyje: To wszystko tylko jego i dla niego :lol: Brązowa, dugi pieszczoch po Tofi, co? Quote
akucha Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tak swoich Ludzi kocha sopockie buldożerstwo: Słodziaczek, piesek swojego pana :lol: Quote
brazowa1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Przytył,przypakował,a zyje jak król.Ech,cudowna adopcja,lepiej trafic nie mógł,należało mu sie po tylu przejściach. Muszą go bardzo mocno kochać,tylko szczęśliwe psy maja taki błogi wyraz pyska. Nawet do misia sie przytula!!! Quote
Recommended Posts