Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chikinchan']Czyzby Czara dzielila teraz boks z Kajem?? :razz:
Male pytanko do Kaya93- czy jest wiecej zdjec?? :oops:

Tak :cool3: Czara dzieli boks z Kajem.
A zdjęć niestety nie ma :roll: tak zimno było, że ledwo aparat trzymałam, a poza tym podobno robie ponure zdjęcia wiec teraz myśle, że dobrze że tylko 2 ;).

Posted

O to fajnie, ze sa razem :loveu: Kajowi sie przyda towarzystwo mlodszej (i chyba weselszej niz on) kolezanki.
Nie wydaje mi sie, zeby te zdjecia byly ponure, a zreszta nawet gdyby to lepsze ponure jak zadne ;)
Dzieki za te 2 zdjatka!! :p

Posted

Chikinchan napisał(a):
O to fajnie, ze sa razem :loveu: Kajowi sie przyda towarzystwo mlodszej (i chyba weselszej niz on) kolezanki.
Nie wydaje mi sie, zeby te zdjecia byly ponure, a zreszta nawet gdyby to lepsze ponure jak zadne ;)
Dzieki za te 2 zdjatka!! :p

Nie ma za co, dla mnie to przyjemność ... może nie gdy taka pogoda ale:evil_lol:
próbowałam zrobić też Kajowi, ale oczywiście nie raczył sie do mnie odwrócić:diabloti: a jak juz sie odwrócił to zanim mój aparat sie łaskawie zmobilizował żeby strzelić tą fote to on już zdążył spowrotem przyjąć poprzednią pozycje i ujmowałam albo kawałek pupki albo łebka :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Tak :cool3: Czara dzieli boks z Kajem.

Sprostowanie... właśnie przeczytałam na wątku Kaja, że to tylko chwilowe było, bo coś sie nie mogli dogadać :oops: