Paulina_mickey Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://images37.fotosik.pl/50/36a537941582af80med.jpg To się nie nudzą przynajmniej...:loveu: domku wypatrują ... Quote
Paulina_mickey Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hmm dla mnie ona tak troszkę amstafowato wygląda :hmmmm: albo tak na zdjęciach tylko wygląda :cool3: Quote
ewatr Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Hmm dla mnie ona tak troszkę amstafowato wygląda :hmmmm: albo tak na zdjęciach tylko wygląda :cool3: Cos tam pewnie w drzewie ;) z amstafa jest ... Quote
majka91 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Amstaf nieamstaf ale kochany pes jest, tam gdzie być nie powinnien czyli w schronisku :placz: Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czara czaruj czaruj coby Cię jakiś ludź wypatrzył :loveu: Quote
k_c Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Piękna i słodziutka psinka aż trudno uwierzyć że jeszcze jest w schronisku:oops: Quote
majka91 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czarodzieju z Ciepłowniczej czaruj nadal, aż kogoś zaczarujesz :multi: Quote
majka91 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Masz takie czarodziejskie imię więc zrób z niego uzytek i poczaruj troche :cool1:;) Quote
Mike i Morgan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czaruniu do góry :loveu: A co tam u twego kumpla Ramzesa:eviltong: Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Georgia]Czara dzieli swój boks z Ramzeskiem , z którym dobrze się dogaduje i razem szaleją w pogoni za patykami na wybiegach :d a wyglada to bardzo rozkosznie:smile: jak to mozliwe ze jeszcze oba bez domu [/FONT] Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 a co z kastracją i sterylką może ona nie powinna dzielic tego boksu z ramzesem ........za długo co ????? Quote
Mike i Morgan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ANETTTA']a co z kastracją i sterylką może ona nie powinna dzielic tego boksu z ramzesem ........za długo co ?????[/quote] Nie martw się Ramzes jest wykastrowany pisze u niego na pierwszej stronce :eviltong: Czyli jest spoko Ramzesek jest prawie dziewczynką :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Zrobiła bym jej ogłoszenia, tylko zastanawiam się jako jakiego psiaka ją wystawić, czy jako krótkowłosego benka czy jako amstaffa :hmmmm: I jeszcze jedno, nie wiem czy pisało gdzieś jeśli tak to przepraszam ale czy Ona była sterylizowana? Bo robiąc ogłoszenia wpisała bym, że tak, ale nie chce ludzi w błąd wprowadzać?? Quote
ewatr Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Zrobiła bym jej ogłoszenia, tylko zastanawiam się jako jakiego psiaka ją wystawić, czy jako krótkowłosego benka czy jako amstaffa :hmmmm: I jeszcze jedno, nie wiem czy pisało gdzieś jeśli tak to przepraszam ale czy Ona była sterylizowana? Bo robiąc ogłoszenia wpisała bym, że tak, ale nie chce ludzi w błąd wprowadzać?? Raczej jako benka bo z amsta to ona ma bardzo mało zwłaszcza jak sie na nia patrzy na zywo :p Sterylizowana narazie nie jest ... Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ewatr napisał(a):Raczej jako benka bo z amsta to ona ma bardzo mało zwłaszcza jak sie na nia patrzy na zywo :p Sterylizowana narazie nie jest ... No to oki, ale może dopiszę, że będzie wysterylizowana?? Quote
ewatr Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Paulina_mickey napisał(a):No to oki, ale może dopiszę, że będzie wysterylizowana?? Dopisac mozna ;) bo bedzie ... tylko narazie chyba jeszcze nie jest na liscie do sterylki przynajmniej nic nie słyszałam... Quote
Recommended Posts