Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Hmm dla mnie ona tak troszkę amstafowato wygląda :hmmmm: albo tak na zdjęciach tylko wygląda :cool3:

Cos tam pewnie w drzewie ;) z amstafa jest ...

Posted

[FONT=Georgia]Czara dzieli swój boks z Ramzeskiem , z którym dobrze się dogaduje i razem szaleją w pogoni za patykami na wybiegach :d a wyglada to bardzo rozkosznie:smile:

jak to mozliwe ze jeszcze oba bez domu

[/FONT]

Posted

[quote name='ANETTTA']a co z kastracją i sterylką może ona nie powinna dzielic tego boksu z ramzesem ........za długo co ?????[/quote]

Nie martw się Ramzes jest wykastrowany pisze u niego na pierwszej stronce :eviltong:
Czyli jest spoko Ramzesek jest prawie dziewczynką :evil_lol:

Posted

Zrobiła bym jej ogłoszenia, tylko zastanawiam się jako jakiego psiaka ją wystawić, czy jako krótkowłosego benka czy jako amstaffa :hmmmm:
I jeszcze jedno, nie wiem czy pisało gdzieś jeśli tak to przepraszam ale czy Ona była sterylizowana? Bo robiąc ogłoszenia wpisała bym, że tak, ale nie chce ludzi w błąd wprowadzać??

Posted

Zrobiła bym jej ogłoszenia, tylko zastanawiam się jako jakiego psiaka ją wystawić, czy jako krótkowłosego benka czy jako amstaffa :hmmmm:
I jeszcze jedno, nie wiem czy pisało gdzieś jeśli tak to przepraszam ale czy Ona była sterylizowana? Bo robiąc ogłoszenia wpisała bym, że tak, ale nie chce ludzi w błąd wprowadzać??

Raczej jako benka bo z amsta to ona ma bardzo mało zwłaszcza jak sie na nia patrzy na zywo :p

Sterylizowana narazie nie jest ...

Posted

No to oki, ale może dopiszę, że będzie wysterylizowana??

Dopisac mozna ;) bo bedzie ...
tylko narazie chyba jeszcze nie jest na liscie do sterylki przynajmniej nic nie słyszałam...