BoUnTy Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 funia napisał(a):wpłaciłam w piątek 20zł Kochana masz moze mozliwosc sprawdzenia przelewu? Czy dobrze wysalaś (Jolanta Sz. Bytom), bo powinnam już wpłate miec na koncie, a tymczasem echo. Z jakiego banku szły pieniazki? Quote
Nadziejka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 witam:lol: cioteczki , ta niunia kochana odzyla:multi: dzieki Wam! Modle sie o niunie , boziuchna , jakaz cudna:thumbs::ylsuper: Malunia , ciotka cie przytula , chociaz z daleka. Quote
BoUnTy Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Znowu musiaam kupic 5 tabletek Aniclidanu - teraz juz mam porzadny rachunek ;) Zamieszcze - płaciłam tak jak ostatnio 14,50 ;) Quote
funia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 BoUnTy napisał(a):Kochana masz moze mozliwosc sprawdzenia przelewu? Czy dobrze wysalaś (Jolanta Sz. Bytom), bo powinnam już wpłate miec na koncie, a tymczasem echo. Z jakiego banku szły pieniazki? wpłata została zrobiona przez moja uczennicę w punkcie opłat ,w piątek o godz 16 więc przelewy poszły dopiero w poniedziałek,zatem powinny już dziśiaj być !!!!!!! napisz czy doszły Quote
BoUnTy Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 funia napisał(a):wpłata została zrobiona przez moja uczennicę w punkcie opłat ,w piątek o godz 16 więc przelewy poszły dopiero w poniedziałek,zatem powinny już dziśiaj być !!!!!!! napisz czy doszły Niestety jeszcze nie doszły, no ale skoro przelew robiony w punkcie opłat to tak czasami bywa, narazie nie ma co panikować :) Jak tylko dojdzie to napisze tutaj :) Quote
BoUnTy Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Doszła wplata 200 zł. z PUNKTU KSERO - serdeczie dziekujemy! Za te pieniazki pokryje koszty hotelowania do 1 lutego - zostało do opłacenia 94 zł. oraz zrobimy Suzi zeskrobimy - zobaczymy czy jakies pieniazki zostaną i podejmiemy dalsze leczenie lub dokupimy brakujące leki :) Nadal pilnie prosimy o wsparcie finansowe - sunia bedzie życ dopóki beda pieniążki na jej leczenie... Bazarki idą dośc dobrze, ale niestety troszkę potrwa zanim się zakończa i wpłaty dojda do skarpetki Suzi :) Quote
anula1959 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Poproszę o nr konta na PW, chętnie dorzucę grosik na dziewusię;), zasługuje na drugą szansę od losu... Quote
BoUnTy Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Dostałam tką wpłatę: "K. KATARZYNA ....ZAMOŚĆ WPŁATA NA LECZENIE SUZI 20 zł." - funiu to od Ciebie? Quote
BoUnTy Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Suzi wróciła od weta. Pobrałyśmy zaskrobinę do badania - jutro beda wyniki. Ogólnie stan suni bardzo sie poprawił, ustąpił stan zapalny dziąseł, troszkę lepiej z jednym uszkiem. Płaciłyśmy 45 zł. Suzi może bc operowana od przyszłego tygodnia (od 2.02) - zabieg dotyczyłby robieniea porządków z ząbkami i powiększania kanalów słuchowych. [SIZE="4"]Ceny zabiegu jak się dowiedziałyśmy maja nie być większe niż 300 zł. (ale mniej niestety tez nie bedzie) Prosimy o dalsza pomoc, bo z bazarków niestety tyle nie uzbieramy. Quote
funia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 BoUnTy napisał(a):Dostałam tką wpłatę: "K. KATARZYNA ....ZAMOŚĆ WPŁATA NA LECZENIE SUZI 20 zł." - funiu to od Ciebie? Tak to ode mnie ,strasznie długo szło !!!! a poszło eliksirem ! Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 anula1959 napisał(a):Poproszę o nr konta na PW, chętnie dorzucę grosik na dziewusię;), zasługuje na drugą szansę od losu... Dziękuje, dostałam wpłatę - ujmuje ją w rozliczeniu na 1 stronie :) Quote
anula1959 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cieszę się ,że choć w małym procencie mogę pomóc w leczeniu Suzi. W miarę możliwości dorzucę też grosik w przyszłym miesiącu;) Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Powoli przybliżamy sie do magicznej sumy 300 zł.! Gdy tylko nazbieramy odpowiednia sumę (brakuje jeszcze 61 zł.) to mozemy umawiać Suzi na pierwszy zabieg! Quote
kmonika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 cosik się już u nas znowu na Suzi uzbierało to wyślemy na dniach, niech się dziewczyna leczy:lol: Quote
BoUnTy Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Gigantyczny bazarek dla Suzi! http://www.dogomania.pl/forum/f99/gigantyczny-bazarek-dla-umierajacej-staronowini-kosztowne-leczenie-14-02-a-130561/ Quote
BoUnTy Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dostałam 10 zł. z bazarku ceramicznego, oraz 50 zł. na Suzi od JOMY - za co serdecznie dziekujemy! Zapłaciłam też 150 żł. (narazie tylko tle) DT... Dzisiaj doleje resztę, w ońcu niech już to będzie z głowy... Quote
kmonika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 u nas macie zapewnione 90zł dzięki studentom NEOFILOLOGII UŚ w Sosnowcu i innym ludziom o dobrych serduszkach:evil_lol:buziaczki dla Suzi:loveu:Bidusia ma DT -blagam o pare groszy na sterylke. Jastrzebie Zdr - Dogomania Forum Quote
kmonika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dziś wysłałam 100zł,mam nadzieje ,ze przyspieszy to leczenie małej:loveu: Quote
BoUnTy Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 W piatek byłbyśmy u nszej ulubionej P. wterenarz, która leczy nasze psiaki od dawna, mamy do niej duże zaufanie i własnie wróciła z urlopu macierzyńskiego :) Suzi została zaszczepiona p/w wściekliźnie (warunek DT, bo moze się własciciel wynajmowanego mieszkania czepiać) - koszt 20 zł. Jutro sunia bedzie mieć antydiagram z uszu, bo okazało sie, ze syf nadal jest i w takim stanie operowac nie mozna, bo sie nie bedzie goić. Dodatkow trzeba powtórzyć EKG, żeby stwierdzic czy leczenie serducha cos daje. Napewno czeka nas jeszcze dośc długa terapia antybiotykami, lekami na serce, dopiero potem pierwszy zabieg - cisze się, że nasza wetka już wrócila - czekałyśmy na nią, w końcu co jest ważniejsze od zaufanie? Dziękuje Moniko - pieniazki ostalam, ale mam wyrzuty sumienia, bo towja podopieczna tez potrzebuje np. sterylizacji, no i jeszcze te antybiotyki... :shake: Quote
kmonika Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Suzi potrzebuje dużo pieniędzy na leczenie,u nas to sprawa jednorazowa,po sterylce zostaną tylko koszty utrzymania,damy radę.Poza tym pieniążki są zbierane tylko i wyłącznie na Suzi,ona choć daleko od nas też nasza podopieczna:lol:czyż nie tak?Niech szybko zdrowieje:loveu: Quote
kmonika Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kto pomoże Suzi????suczka potrzebuje kosztownego leczenia:cool3: Quote
Recommended Posts