Jump to content
Dogomania

ZNALEZIONA SUKA UMIERA!!! - potrzebne wsparcie, bez tego umrze! za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
wpłaciłam w piątek 20zł

Kochana masz moze mozliwosc sprawdzenia przelewu? Czy dobrze wysalaś (Jolanta Sz. Bytom), bo powinnam już wpłate miec na koncie, a tymczasem echo. Z jakiego banku szły pieniazki?

Posted

witam:lol: cioteczki , ta niunia kochana odzyla:multi: dzieki Wam! Modle sie o niunie , boziuchna , jakaz cudna:thumbs::ylsuper: Malunia , ciotka cie przytula , chociaz z daleka.

Posted

BoUnTy napisał(a):
Kochana masz moze mozliwosc sprawdzenia przelewu? Czy dobrze wysalaś (Jolanta Sz. Bytom), bo powinnam już wpłate miec na koncie, a tymczasem echo. Z jakiego banku szły pieniazki?

wpłata została zrobiona przez moja uczennicę w punkcie opłat ,w piątek o godz 16 więc przelewy poszły dopiero w poniedziałek,zatem powinny już dziśiaj być !!!!!!! napisz czy doszły

Posted

funia napisał(a):
wpłata została zrobiona przez moja uczennicę w punkcie opłat ,w piątek o godz 16 więc przelewy poszły dopiero w poniedziałek,zatem powinny już dziśiaj być !!!!!!! napisz czy doszły

Niestety jeszcze nie doszły, no ale skoro przelew robiony w punkcie opłat to tak czasami bywa, narazie nie ma co panikować :)
Jak tylko dojdzie to napisze tutaj :)

Posted

Doszła wplata 200 zł. z PUNKTU KSERO - serdeczie dziekujemy!

Za te pieniazki pokryje koszty hotelowania do 1 lutego - zostało do opłacenia 94 zł. oraz zrobimy Suzi zeskrobimy - zobaczymy czy jakies pieniazki zostaną i podejmiemy dalsze leczenie lub dokupimy brakujące leki :)

Nadal pilnie prosimy o wsparcie finansowe - sunia bedzie życ dopóki beda pieniążki na jej leczenie... Bazarki idą dośc dobrze, ale niestety troszkę potrwa zanim się zakończa i wpłaty dojda do skarpetki Suzi :)

Posted

Suzi wróciła od weta.

Pobrałyśmy zaskrobinę do badania - jutro beda wyniki. Ogólnie stan suni bardzo sie poprawił, ustąpił stan zapalny dziąseł, troszkę lepiej z jednym uszkiem.

Płaciłyśmy 45 zł.

Suzi może bc operowana od przyszłego tygodnia (od 2.02) - zabieg dotyczyłby robieniea porządków z ząbkami i powiększania kanalów słuchowych.
[SIZE="4"]Ceny zabiegu jak się dowiedziałyśmy maja nie być większe niż 300 zł. (ale mniej niestety tez nie bedzie)

Prosimy o dalsza pomoc, bo z bazarków niestety tyle nie uzbieramy.

Posted

BoUnTy napisał(a):
Dostałam tką wpłatę:

"K. KATARZYNA ....ZAMOŚĆ WPŁATA NA LECZENIE SUZI 20 zł." - funiu to od Ciebie?

Tak to ode mnie ,strasznie długo szło !!!! a poszło eliksirem !

Posted

anula1959 napisał(a):
Poproszę o nr konta na PW, chętnie dorzucę grosik na dziewusię;), zasługuje na drugą szansę od losu...

Dziękuje, dostałam wpłatę - ujmuje ją w rozliczeniu na 1 stronie :)

Posted

Powoli przybliżamy sie do magicznej sumy 300 zł.! Gdy tylko nazbieramy odpowiednia sumę (brakuje jeszcze 61 zł.) to mozemy umawiać Suzi na pierwszy zabieg!

Posted

Dostałam 10 zł. z bazarku ceramicznego, oraz 50 zł. na Suzi od JOMY - za co serdecznie dziekujemy!

Zapłaciłam też 150 żł. (narazie tylko tle) DT...
Dzisiaj doleje resztę, w ońcu niech już to będzie z głowy...

Posted

W piatek byłbyśmy u nszej ulubionej P. wterenarz, która leczy nasze psiaki od dawna, mamy do niej duże zaufanie i własnie wróciła z urlopu macierzyńskiego :)

Suzi została zaszczepiona p/w wściekliźnie (warunek DT, bo moze się własciciel wynajmowanego mieszkania czepiać) - koszt 20 zł.
Jutro sunia bedzie mieć antydiagram z uszu, bo okazało sie, ze syf nadal jest i w takim stanie operowac nie mozna, bo sie nie bedzie goić. Dodatkow trzeba powtórzyć EKG, żeby stwierdzic czy leczenie serducha cos daje. Napewno czeka nas jeszcze dośc długa terapia antybiotykami, lekami na serce, dopiero potem pierwszy zabieg - cisze się, że nasza wetka już wrócila - czekałyśmy na nią, w końcu co jest ważniejsze od zaufanie?

Dziękuje Moniko - pieniazki ostalam, ale mam wyrzuty sumienia, bo towja podopieczna tez potrzebuje np. sterylizacji, no i jeszcze te antybiotyki... :shake:

Posted

Suzi potrzebuje dużo pieniędzy na leczenie,u nas to sprawa jednorazowa,po sterylce zostaną tylko koszty utrzymania,damy radę.Poza tym pieniążki są zbierane tylko i wyłącznie na Suzi,ona choć daleko od nas też nasza podopieczna:lol:czyż nie tak?Niech szybko zdrowieje:loveu: