Tuleńka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Vet-Medica. Niestety nie. Przestrzegam przez tym miejscem. Wiem że ile właścicieli psów tyle opinii ale w tym wypadku opinie ludzi którzy niestety skusili się i teraz żałują są jednoznaczne. Jeśli ktoś chce tam iść jedynie na RTG to jestem zadowolona bo zdjęcia wyszły ładnie. Chociaż wydaje mi się że RTG robią nie tylko w tej lecznicy przecież ;) Bardzo małe zainteresowanie zwierzęciem, słaby kontakt z lekarzem, bagatelizowanie objawów dyszenia u psa po narkozie i bardzo poważnym zabiegu na który nawet nie przyjeżdża wcześniej żeby powiedzieć co i jak, spóźnia się 15min. Proponowanie leczenia zwyrodnień metodami drogimi a jednocześnie tylko takimi które są wykonywane w tym gabinecie. Natomiast nie jestem w stanie pojąć jak będąc "specjalistą" w tej dziedzinie można podczas badania postawić błędną diagnozę że pies ma zerwane więzadło w tylnej łapie, że występuje charakterystyczny ruch szufladkowy, pojawia się widmo operacji, narkozy i rehabilitacji, kosztów a na konsultacji u innego specjalisty okazuje się że więzadło jest całe i zdrowe, brak zaników mięśni w tej łapie a psa boli biodro co ewidentnie sygnalizuje przy badaniu... Niestety do zwierząt mimo dużych dochodów należy mieć jeszcze trochę serca, niektórzy o tym zapomnieli. Quote
izabelakopowicz Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Polecam Jamnika. Fachowa pomoc i zaangażowania od początku leczenia. wykonują USG serca Quote
magdwikowiko Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Ostatnio szukałam weterynarza gdyż za namową mojej córki sprezentowaliśmy sobie jamniczka i chcieliśmy by lekarz go oglądnął. No i padło na Doktorka na ul Lewakowskiego. Spokojnie możemy go polecić. Miłą i kompetentna obsługa. Pan doktor ma świetne podejście do zwierząt. Widać że lubi to co robi. Do tego mają pełen zakres usług weterynaryjnych i mają dobra ofertę na karmę. Bardzo mi się podoba ten gabinet naszej muszce również. Quote
Recommended Posts