bagira@sara Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Owczarek Niemiecki. (516222428) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. sunia ma wyróżnione allegro, jeden domek chętny juz się zastanawija nad jej adopcją - czekam jednak, moze właściciel sie odnajdzie :roll: Quote
Zbójini Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 wiem modliszka84 o własnie takie rozwiązanie mi chodziło. przynajmniej mamy już jakis constans jak to się mówi. teraz trzeba ja ogłaszać i najlepiej zajmowac się nią dobrze w schornisku w miare możliwości zeby nie stracila kontaktu z człowiekiem... Quote
Madzik77 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zaznaczam wątek moze ktos zrobi dobre plakaciki -porozwieszam w okolicy - mieszkam przy tej trasie co ja znalezono.. Quote
bagira@sara Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Gora spedzi sylwetra w swoim nowym domu :lol: dzis Gora pojechala do nowego wspaniałego domku- co prawda bedzie mieszkac w bloku ale bedzie miala dobry dom, dwojka dzieci ( chlopak w wieku 14-15 lat i dzwieczynka ok 11 lat) byłi nia zachwyceni!!! Nie długo beda zdjęcia z nowego domu ;) ( nowi wlascicieli uprzedzeni, ze moze się znajdzie jednak wlasciciel i zeby byli swiadomi, ze sunia bedzie musiala wrocic do wlasciciela) Quote
Cantadorra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Takie informacje daja radosc i zapal. Gratuluje. Quote
Reno2001 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bagira, mówiłam Ci, że o tą sunię byłabym spokojna ;). Quote
bagira@sara Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Reno2001 napisał(a):Bagira, mówiłam Ci, że o tą sunię byłabym spokojna ;). wiem,wiem ;) dzis dzwonialm do Panstwa sunia ma sie dobrze tylko teraz jest troche humorzasta :lol: ( słabo je) Quote
Recommended Posts