Marysia&Pysia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [QUOTE]Marysia,ale w którym ? Bo są dwa :smile: [/quote] Tym na porannej :razz: . [quote]A i tego twojego zartu nie zrozumiałam :shake:[/QUOTE] Bo sie nie znasz :cool3::lol::lol: Wydaje mi się że są to sporadyczne przypadki i chyba nie z najlepszych hodowli .:shake::shake: Quote
Dynamique Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nawet nie wiedziałam :razz: Teraz 17 idziemy na odrobaczenie, więc sie popytam babek :cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dzisiaj o godzinie 17 Pysiek bedzie miał RTG:diabloti: a ja tylko zastanawiam sie czywszytsko bedzie ok :roll: Quote
Agnieszka & Figo Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Trzymam kciuki!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ;) Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ja niestety jestem chora i poszli moi rodzice ......:shake:(nie wiem czy to był dobry pomysł) Quote
Agnieszka & Figo Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jej, ja bym chyba nie usiedziała w domu :roll: [SIZE=1]też jestem chora... :shake:[/SIZE] Quote
Dynamique Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']Ja niestety jestem chora i poszli moi rodzice ......:shake:(nie wiem czy to był dobry pomysł)[/quote] Po takiej siarze jaką robił mój tata w Inowrocławiu to w życiu rodziców nie puszczę z psem :lol::lol::lol: Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Pysia wróciła z RTG, aktualnie leży i dochodzi do siebie.(nie może wstac na razie jeszcze) To na razie wstępne wyniki (niedokładne) Łokcie ok:multi: Biodro prawe ok:multi: Lewe niby też ok, ale mniej dobre od prawego Teraz w najbliższym czasie będe wysyłąć do Wrocka zdjęcia i wtedy powiem dokładnie co i jak :) Quote
Dynamique Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No to ok :cool3: Miejmy nadzieje,że będzie HD A :razz: I te zmiany sa niewielkie ;) Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Zaraz obejrze zdjęcia i sobie porównam :D Quote
Jess Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To chyba dobrze. :loveu: Pysiulec dochodź do siebie. :) :loveu: Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Edit prawe jest jest prawie ok lewe jest ok przypatrując sie zdjęciom róznica polega na tym że na jednaj kości jest normala kulka a na drugiej gości też jest kulka tyle że mniej kulkowata - no nie wiem jak to ująć:evil_lol: Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote]Pysiulec dochodź do siebie. :smile: :loveu: [/quote] Z kazdą minutą coraz lepiej , np wskoczyła na fotel i tam śpi:evil_lol: Quote
Dynamique Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Rozbroiło mnie twoje porównanie :lol: Ja nigdy nie zapomnę Lucka po narkozie :shake: To była masakra... mój strasznei źle znosi narkozy :shake: A Pysia co dostała ? Quote
Agnieszka & Figo Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja lepiej nie będę mówić co się stało jak Figo dostał narkoze podczas kastracji :shake:. To było straszne... :-( Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Pysia, jak wszyscy wiedzą ,to stała narkomanka dlatego jakies leki narkotyczne dostała.:eviltong: Przez cały czas miała oczy otwarte . Quote
Klaudia :-) Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czekam na wyniki z Wrocka:-) Ciesze się,że Pysia dobrze zniosła narkozę. Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Wracając do fotelika , pysia tak się w nim dobrze poczuła, że postanowiła się na niego załatwić :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
BooBC Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No to Pysiek trzymamy kciuki aby było HD A :) Quote
Jess Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']Wracając do fotelika , pysia tak się w nim dobrze poczuła, że postanowiła się na niego załatwić :diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote] Ty z psem nie wychodzisz może. :cool3: :eviltong: Quote
Kinia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']Ja lepiej nie będę mówić co się stało jak Figo dostał narkoze podczas kastracji :shake:. To było straszne... :-([/QUOTE] Sorki za offa ale mój za tydzień będzie kastrowany i wole się przygotować na wszystko... Agnieszka co sie stało? Quote
Marysia&Pysia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Nie ma za co przepraszać,bo moja galeria jest wybirnie offowa:evil_lol: Quote
Jess Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 W końcu głównie tylko to tu się robi. ;) Może daj jakieś zdjęcie Pysi, co ? :) Quote
Marysia&Pysia Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Ja teraz byłam chora dlatego nic nie ma jutro może jakies porobie (na pt może się urwę) Quote
Recommended Posts