Agnieszka & Figo Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hej hej :razz: Ja na VIGORA złego słowa nigdy nie powiedziałam :eviltong: Quote
sonia123 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Agnieszka jest święta ;) i nic na Vigora nie mowi... ;) filmow Vigora z zawofow nie ma bo wszyscy Ci ktorzy mieli dobre kamery to startowali zaraz albo zaraz po mnie albo przede mna i trzeba bylo ochlonac po przebiegu..., i nie bylo jak krecic! :diabloti: :razz: ale na wiosne ruszamy z Natalia, Zuza i Vigorem na Niemcy, bo juz mam y kalendarz zawodow, no to wtedy moja kamera pojdzie w ruch :diabloti: :loveu: Quote
BooBC Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A moje foty to nie napiszesz w tytule małpo :lol: :eviltong: . pysia jest the best ... A co do galerii BV to zapraszam Marianno na zaśmiecanie, a nie milczysz ... ja też lubie nie ład kochanie :eviltong: :lol: . Fotki super ! Ja uciekam, ale wpadnę tu jeszcze :eviltong: [img]http://img70.imageshack.us/img70/8457/kartkasg0.png[/img] Quote
Marysia&Pysia Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 o to może sie spotkamy::cool3: Quote
Asti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Eeee, a co się Pysi stało? Tak wyliniała czy ją potraktowałaś maszynką?:lol: Nex ma ~43cm i mając wagę 11kg wygląda jak szkielet, kości jej odstają - to zależy od psa. A Zu ile ma miesięcy? (ha, znowu off) Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Pysia wyliniała ..:cool3: A apropo wystającyc kości.... ten kto głaskał pysie po żebrach, wie że ma tam tarke na warzywa:angryy: i za nic w świecie nie chce przytyć:placz:ale walzymy z tym jesteśmyna barfie i musi przytyć:shake: A w ogóle 27.12 jedziemy na rtg stawów ,jaktylko będa wyniki to się z wami podzielimy ale wczesniej trzymajcie za nas kciuki :diabloti::diabloti: Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Pysia zrobiła się workiem ... i w końcu oddała swoją kite Boo :lol: :eviltong: . Marianno wszyscy wiedzą że psa głodzisz :eviltong: ;) . Może jej nie smakuje to co Ty jej dajesz :eviltong: . Jedzonko cioci Karoliny wcinała :eviltong: . Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Nie rozpbudzaj u mnie poczucia winy, dobrze wiesz ile mój pies szamie nawet twojej:lol::lol: pomagała z jedzeniem :P Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Twój post jest tak chaotyczny, że nie wiem o co chodzi :lol: . Quote
Jess Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='sonia123']ale na wiosne ruszamy z Natalia, Zuza i Vigorem na Niemcy, bo juz mam y kalendarz zawodow, no to wtedy moja kamera pojdzie w ruch :diabloti: :loveu:[/quote] Dominika od Luckiego mówi że też jedzie z wami ... :roll: To czekamy na filmy Vigora. Marysiu daj jakieś zdjęcia Paszczura... :loveu: Quote
Dynamique Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 No własnie Sonia... ty wstrętna **** :angryy: Zapomniałaś o mnie :angryy: Raz,dwa,trzy... foch z przytupem :angryy: Masz przeprosić :angryy::cool3: Pysia moze i fajna,ale każdy wie,ze WSZYSCY kochają Luckiego :cool3: Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja tam kocham Pysiaczka :loveu: . Chyba widać tą więź emocjonalną na treningu frisbee, gdzie to Marianna S. została pozbawiona Luny R. :eviltong: . Quote
Jess Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja tam też kocham Pysiaczka. :loveu: Marysiu podpis już zmieniłam ... muszę ci nowy baner zrobić. ;) Hm? Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [QUOTE] Pysia moze i fajna,ale każdy wie,ze WSZYSCY kochają Luckiego :cool3: [/QUOTE] Dominika - jak ja kocham twoje wypowiedzi, zawsze jak coś powiesz to wszystkim dookoła się cieplej na sercu robi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [QUOTE] Ja tam też kocham Pysiaczka. :loveu: Marysiu podpis już zmieniłam ... muszę ci nowy baner zrobić. ;-) Hm? [/QUOTE] Daje ci wolną ręke tylko ten mi się tak podoba że nie wiem czy będzie ładniejszy(chociaż znając ciebie to potrawisz wyczarowac rózne cuda) :evil_lol::multi::razz::cool1:(padam)[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/mdrmed.gif[/IMG] [QUOTE] Twój post jest tak chaotyczny, że nie wiem o co chodzi :lol: . [/QUOTE] tak wiem przepraszam (pisałam go kiedy akurat mama weszła do domu:shake:) a teraz wytłumaczę napisałas że psa głodzę na to ja napisałam żebyś nie rozbudzała we mnie poczucia winy i że przecież wiesz że Pysia je bardzo dużo i że wszystko jej smakuje:roll: teraz nie dam zdjęć póżniej zroie pysi sesje choinkową:loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='sonia123']Agnieszka jest święta[/quote] no BA! :cool3: A gdzie i kiedy jedziecie do Niemiec?? :razz: Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ha to ja ciebie napewno zaskocze Agnieszka do niemiec jadą na zawody agility:PPP kiedy nie wiem ale może też pojade:lol::lol::lol: a w ogóle będziecie' na zawodach oragnizowanych przez psią farme??:cool3::cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 To że na agility to się domyślilam :eviltong: A ja o czymś nie wiem? Co to za zawody?? :cool3: Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Co do zawodów ... są 17 stycznia i klub Fast Dogs jest zaproszony, więc ja daje info na www i na treningu też Wam powiem :) . Marianno mam nowy numer telefonu :eviltong: . A co do zawodów, to się nie chwalcie, że za granice jedziecie. My z Marianną nawiedzamy polskie zawody :eviltong: Prawda ? :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Co do zawodów, to raczej napewno będziemy :cool3: Quote
Dynamique Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Mam takie same odczucia Marianno :evil_lol: Nauczyłam się tego od ciebie,wiesz ? :razz: Quote
Dynamique Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ale fajnie,że będziecie z Pysią u Niemców :diabloti: Oni mnie nie chcą,więc ucieam do Łącka :placz::placz: Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 No karolina, musimy gdzies jechać i siary narobić (to w naszym stylu)!!:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super ze fastdogs będzie :loveu: wiem że będzie bardzo fajna nagroda:cool3::loveu: Mam już fotki pysiaka i choinki tylko nie mam czasu obrobić i wstawić:eviltong::eviltong: [SIZE=1][QUOTE] [/SIZE] [SIZE=1]Nauczyłam się tego od ciebie,wiesz ?[/SIZE] [SIZE=1][/QUOTE][/SIZE] [SIZE=1]tak ale ja sobie żartowałam że mi sie ciepłona sercu robi ( bo chyba sie nie zrozumiałyśmy:oops:)\[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] Quote
Jess Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Dynamique']Ale fajnie,że będziecie z Pysią u Niemców :diabloti:[/quote] Marysia nie wie czy na 100% będzie, więc się tak nie ciesz. :cool3: Żeby nie było że się zadeklarowała i nie pojedzie. :razz: ;) Czekam na choinkowe foty Marianno. :loveu: Mizianka dla Pysi. Ps. Sukces, dla ciebie nie zjadłam karpia (a uwielbiam). :roll: :) Quote
Recommended Posts