Jump to content
Dogomania

PASZCZUR^^- czyli Luna Rogonia (bc) = kiepskie fotki marysia i nie lepsze foty Jess.

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka jest święta ;) i nic na Vigora nie mowi... ;) filmow Vigora z zawofow nie ma bo wszyscy Ci ktorzy mieli dobre kamery to startowali zaraz albo zaraz po mnie albo przede mna i trzeba bylo ochlonac po przebiegu..., i nie bylo jak krecic! :diabloti: :razz: ale na wiosne ruszamy z Natalia, Zuza i Vigorem na Niemcy, bo juz mam y kalendarz zawodow, no to wtedy moja kamera pojdzie w ruch :diabloti: :loveu:

Posted

A moje foty to nie napiszesz w tytule małpo :lol: :eviltong: .

pysia jest the best ...
A co do galerii BV to zapraszam Marianno na zaśmiecanie, a nie milczysz ... ja też lubie nie ład kochanie :eviltong: :lol: .

Fotki super !

Ja uciekam, ale wpadnę tu jeszcze :eviltong:

[img]http://img70.imageshack.us/img70/8457/kartkasg0.png[/img]

Posted

Eeee, a co się Pysi stało? Tak wyliniała czy ją potraktowałaś maszynką?:lol:

Nex ma ~43cm i mając wagę 11kg wygląda jak szkielet, kości jej odstają - to zależy od psa. A Zu ile ma miesięcy? (ha, znowu off)

Posted

Pysia wyliniała ..:cool3:
A apropo wystającyc kości....
ten kto głaskał pysie po żebrach, wie że ma tam tarke na warzywa:angryy:
i za nic w świecie nie chce przytyć:placz:ale walzymy z tym jesteśmyna barfie i musi przytyć:shake:

A w ogóle 27.12 jedziemy na rtg stawów ,jaktylko będa wyniki to się z wami podzielimy ale wczesniej trzymajcie za nas kciuki :diabloti::diabloti:

Posted

Pysia zrobiła się workiem ... i w końcu oddała swoją kite Boo :lol: :eviltong: .
Marianno wszyscy wiedzą że psa głodzisz :eviltong: ;) . Może jej nie smakuje to co Ty jej dajesz :eviltong: . Jedzonko cioci Karoliny wcinała :eviltong: .

Posted

[quote name='sonia123']ale na wiosne ruszamy z Natalia, Zuza i Vigorem na Niemcy, bo juz mam y kalendarz zawodow, no to wtedy moja kamera pojdzie w ruch :diabloti: :loveu:[/quote]
Dominika od Luckiego mówi że też jedzie z wami ... :roll:
To czekamy na filmy Vigora.
Marysiu daj jakieś zdjęcia Paszczura... :loveu:

Posted

No własnie Sonia... ty wstrętna **** :angryy: Zapomniałaś o mnie :angryy: Raz,dwa,trzy... foch z przytupem :angryy: Masz przeprosić :angryy::cool3:

Pysia moze i fajna,ale każdy wie,ze WSZYSCY kochają Luckiego :cool3:

Posted

[QUOTE]
Pysia moze i fajna,ale każdy wie,ze WSZYSCY kochają Luckiego :cool3:
[/QUOTE]
Dominika - jak ja kocham twoje wypowiedzi, zawsze jak coś powiesz to wszystkim dookoła się cieplej na sercu robi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[QUOTE]
Ja tam też kocham Pysiaczka. :loveu:
Marysiu podpis już zmieniłam ... muszę ci nowy baner zrobić. ;-) Hm?
[/QUOTE]
Daje ci wolną ręke tylko ten mi się tak podoba że nie wiem czy będzie ładniejszy(chociaż znając ciebie to potrawisz wyczarowac rózne cuda) :evil_lol::multi::razz::cool1:(padam)[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/mdrmed.gif[/IMG]

[QUOTE]
Twój post jest tak chaotyczny, że nie wiem o co chodzi :lol: .
[/QUOTE]
tak wiem przepraszam (pisałam go kiedy akurat mama weszła do domu:shake:)
a teraz wytłumaczę
napisałas że psa głodzę
na to ja napisałam żebyś nie rozbudzała we mnie poczucia winy
i że przecież wiesz że Pysia je bardzo dużo i że wszystko jej smakuje:roll:

teraz nie dam zdjęć póżniej zroie pysi sesje choinkową:loveu:

Posted

Ha to ja ciebie napewno zaskocze Agnieszka
do niemiec jadą na zawody agility:PPP
kiedy nie wiem ale może też pojade:lol::lol::lol:

a w ogóle będziecie'
na zawodach oragnizowanych przez psią farme??:cool3::cool3:

Posted

Co do zawodów ... są 17 stycznia i klub Fast Dogs jest zaproszony, więc ja daje info na www i na treningu też Wam powiem :) .

Marianno mam nowy numer telefonu :eviltong: .

A co do zawodów, to się nie chwalcie, że za granice jedziecie. My z Marianną nawiedzamy polskie zawody :eviltong: Prawda ? :cool3:

Posted

No karolina, musimy gdzies jechać i siary narobić (to w naszym stylu)!!:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Super ze fastdogs będzie :loveu: wiem że będzie bardzo fajna nagroda:cool3::loveu:

Mam już fotki pysiaka i choinki tylko nie mam czasu obrobić i wstawić:eviltong::eviltong:

[SIZE=1][QUOTE] [/SIZE]
[SIZE=1]Nauczyłam się tego od ciebie,wiesz ?[/SIZE]
[SIZE=1][/QUOTE][/SIZE]
[SIZE=1]tak ale ja sobie żartowałam że mi sie ciepłona sercu robi ( bo chyba sie nie zrozumiałyśmy:oops:)\[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

[quote name='Dynamique']Ale fajnie,że będziecie z Pysią u Niemców :diabloti:[/quote]
Marysia nie wie czy na 100% będzie, więc się tak nie ciesz. :cool3: Żeby nie było że się zadeklarowała i nie pojedzie. :razz: ;)

Czekam na choinkowe foty Marianno. :loveu:

Mizianka dla Pysi.
Ps. Sukces, dla ciebie nie zjadłam karpia (a uwielbiam). :roll: :)