Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

la la la :siara:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-smycz-rogz-dla-psa-kota-bazarek-do-15-01-a-128599/#post11550086"]Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01[/URL]

:diabloti:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cosmo']jejku może po sesji wyskoczę na parę dni w góry, myślicie, że na początku marca śnieg jeszcze będzie w Zakopcu??:razz:[/quote]

nie wiem,ale wiem,że może być drogo...:roll:;)

Posted

ogólnie to witam i przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale w ogóle nie miałam dostępu do komputera. a teraz nawet nie wynagrodzę wam swoją nieobecnością zdjęciami...:roll::roll:niedługo postaram się wam coś pokazać.;);)

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Jenyy powiedz mi gdzie nabyłas te nauszniki??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/I]

[I][B]szukam ale bezskutecznie :placz:[/B][/I]

[I][B]pozdrowionka :loveu:[/B][/I][/quote]

te nauszniki kupiłam jakiś rok temu...;) w sklepie firmowym, bo mi też ciężko było znaleźć...:-)

Posted

A u nas dobrze. Ganja właśnie śpi po dwugodzinnym spacerze. :cool3::cool3:
A fotek, jak narazie brak. Nie ma kiedy robić... A poza tym aparat zabrali mi.

Mam jedną fotkę Ganji z moją siostrą... :cool3::cool3:

Oto one:
[IMG]http://i40.tinypic.com/2v0jrxc.jpg[/IMG]

POZDRAWIAMY! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Sweetaśna']witamy sie:D
wiecej fotek chcemy:D
Twoja siostra ma cudne włosy:loveu::loveu: długie i proste:loveu::loveu:
a ten welon to skąd??:cool3::lol:[/quote]

Witam, witam. :multi:
Ja jestem baardzo zła na siebie, że nie mam jak i kiedy skombinować foteczki... :shake::shake:
A co do włosów, to tak, zgadzam się. Łaadne ma włosy... :cool3::cool3:
Welon to chyba wiadomo z czym się kojarzy... :roll: Moja siostra wychodziła za mąż... :multi::multi: pozdrawiam. :loveu:

Posted

[quote name='hovomaniaczka']Ty i twoje sistry ujestescie bardzo fotogeniczne ;)[/quote]

Oj, dziękuję bardzo. A raczej dziękujemy... :roll:;)
Ja tam i tak wiem swoje i uważam, że nie jestem fotogeniczna. :lol::lol:

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]http://i40.tinypic.com/2v0jrxc.jpg[/URL] a gdzie welon Ganji? ;) :lol:[/quote]

No właśnie... a gdzie welon Ganji? :roll::evil_lol:
Ganja jest suczką, a jak wiadomo każda suka ciągnie do psa, a tej strzeliło coś do łba i nie dopuszcza do siebie żadnej suki, ani psa... :shake::shake:
Ogólnie Ganja jest starą i wredną emerytką, ale za to dla mnie kochaną... ;)

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Oj, dziękuję bardzo. A raczej dziękujemy... :roll:;)
Ja tam i tak wiem swoje i uważam, że nie jestem fotogeniczna. :lol::lol:[/quote]

Skad ja to znam...:roll: Dokladnie to samo uwazam o sobie....

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']twoja siostra ma fajne włosy takie długie :loveu:
a Co tam u ciebie ??[/quote]

Oj, witam, witam. ;) a u mnie dobrze. Teraz z Ganją postanowiłyśmy, że będziemy więcej czasu sobie poświęcać i chodzimy na bardzo długie spacery i w sumie jest dobrze... ;)