NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-smycz-rogz-dla-psa-kota-bazarek-do-15-01-a-128599/#post11550086"]Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01[/URL] :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [quote name='Cosmo']jejku może po sesji wyskoczę na parę dni w góry, myślicie, że na początku marca śnieg jeszcze będzie w Zakopcu??:razz:[/quote] nie wiem,ale wiem,że może być drogo...:roll:;) Quote
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ogólnie to witam i przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale w ogóle nie miałam dostępu do komputera. a teraz nawet nie wynagrodzę wam swoją nieobecnością zdjęciami...:roll::roll:niedługo postaram się wam coś pokazać.;);) Quote
Pestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [url]http://i42.tinypic.com/2f0ac0k.jpg[/url] zima jak marzenie :lol: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [I][B]Jenyy powiedz mi gdzie nabyłas te nauszniki??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/I] [I][B]szukam ale bezskutecznie :placz:[/B][/I] [I][B]pozdrowionka :loveu:[/B][/I] Quote
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Jenyy powiedz mi gdzie nabyłas te nauszniki??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/I] [I][B]szukam ale bezskutecznie :placz:[/B][/I] [I][B]pozdrowionka :loveu:[/B][/I][/quote] te nauszniki kupiłam jakiś rok temu...;) w sklepie firmowym, bo mi też ciężko było znaleźć...:-) Quote
Martyna&Zara Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Witamy z rewizytą i będziemy odwiedzać częściej:cool3: Quote
LadyK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [CENTER]Witamy się :hand: I czekamy na jakieś fotki :)[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [B]Wracaj do nas z fotkami :loveu::loveu:[/B] Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witamy się po małej przerwie :oops: nadrobione :) . u nas foteczki ty do nas tez z nimi wracaj :razz: :diabloti: i co tam u... twojej psinki? :D Quote
Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witam! Co tam słychać? :cool3: U nas nowe zdjęcia. Quote
Aga&Ganja Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 A u nas dobrze. Ganja właśnie śpi po dwugodzinnym spacerze. :cool3::cool3: A fotek, jak narazie brak. Nie ma kiedy robić... A poza tym aparat zabrali mi. Mam jedną fotkę Ganji z moją siostrą... :cool3::cool3: Oto one: [IMG]http://i40.tinypic.com/2v0jrxc.jpg[/IMG] POZDRAWIAMY! :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 witamy sie:D wiecej fotek chcemy:D Twoja siostra ma cudne włosy:loveu::loveu: długie i proste:loveu::loveu: a ten welon to skąd??:cool3::lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ty i twoje sistry ujestescie bardzo fotogeniczne ;) Quote
agaciaaa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [url]http://i40.tinypic.com/2v0jrxc.jpg[/url] a gdzie welon Ganji? ;) :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 twoja siostra ma fajne włosy takie długie :loveu: a Co tam u ciebie ?? Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']witamy sie:D wiecej fotek chcemy:D Twoja siostra ma cudne włosy:loveu::loveu: długie i proste:loveu::loveu: a ten welon to skąd??:cool3::lol:[/quote] Witam, witam. :multi: Ja jestem baardzo zła na siebie, że nie mam jak i kiedy skombinować foteczki... :shake::shake: A co do włosów, to tak, zgadzam się. Łaadne ma włosy... :cool3::cool3: Welon to chyba wiadomo z czym się kojarzy... :roll: Moja siostra wychodziła za mąż... :multi::multi: pozdrawiam. :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Ty i twoje sistry ujestescie bardzo fotogeniczne ;)[/quote] Oj, dziękuję bardzo. A raczej dziękujemy... :roll:;) Ja tam i tak wiem swoje i uważam, że nie jestem fotogeniczna. :lol::lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i40.tinypic.com/2v0jrxc.jpg[/URL] a gdzie welon Ganji? ;) :lol:[/quote] No właśnie... a gdzie welon Ganji? :roll::evil_lol: Ganja jest suczką, a jak wiadomo każda suka ciągnie do psa, a tej strzeliło coś do łba i nie dopuszcza do siebie żadnej suki, ani psa... :shake::shake: Ogólnie Ganja jest starą i wredną emerytką, ale za to dla mnie kochaną... ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Oj, dziękuję bardzo. A raczej dziękujemy... :roll:;) Ja tam i tak wiem swoje i uważam, że nie jestem fotogeniczna. :lol::lol:[/quote] Skad ja to znam...:roll: Dokladnie to samo uwazam o sobie.... Quote
hovomaniaczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']A bo my to już tak mamy. A Agnieszka jestem, a ty? ;)[/quote] Nie da sie ukryc - raczej nam to sie nie zmieni... Michalina - milo mi:lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']twoja siostra ma fajne włosy takie długie :loveu: a Co tam u ciebie ??[/quote] Oj, witam, witam. ;) a u mnie dobrze. Teraz z Ganją postanowiłyśmy, że będziemy więcej czasu sobie poświęcać i chodzimy na bardzo długie spacery i w sumie jest dobrze... ;) Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Skad ja to znam...:roll: Dokladnie to samo uwazam o sobie....[/quote] A bo my to już tak mamy. A Agnieszka jestem, a ty? ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']A mi też bardzo miło ... :cool3: a można wiedzieć ile masz lat? :evil_lol:[/quote] Oooo... przesłuchuja mnie (zartuje) - 16. Quote
Recommended Posts