Herspri Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jeśli chcesz zmienić temat musisz edytować pierwszy post wejść w 'zaawansowane' zmienić temat i już ;) Fajna psinka :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ale super choinka! :-o :loveu: ile ona mierzy? :razz: a Ganja ma elegancką doopkę :cool3: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kliknij na link, który mam w podpisie;) poniżej Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']ale super choinka! :-o :loveu: ile ona mierzy? :razz: a Ganja ma elegancką doopkę :cool3:[/quote] wiesz co, nawet nie wiem ile ona tam mierzy... ale mała przede wszystkim nie jest i można sporo się przy niej namęczyć. Może ktoś chce kupić? :cool3::cool3: Quote
justysiek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :diabloti:czesc:multi:dzieki za odwiedzinki:p Quote
agaciaaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [url]http://i39.tinypic.com/23ijlz5.jpg[/url] lubi kopać dołki? ;) Choinka jest super! :) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i39.tinypic.com/23ijlz5.jpg[/URL] lubi kopać dołki? ;) Choinka jest super! :)[/quote] ona jak już widzi jakieś górzyste tereny, to odrazu się rwie do kopania... :cool3::lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']a mój nie chce kopac :-([/quote] a bo tak to jest. Jeden pies woli to, a inny co innego. Nie martw się! :cool3::loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']a bo tak to jest. Jeden pies woli to, a inny co innego. Nie martw się! :cool3::loveu:[/quote] ech... :cool3: a pływać mój też nie lubi! :placz: a tak bardzo bym chciała :placz: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']ech... :cool3: a pływać mój też nie lubi! :placz: a tak bardzo bym chciała :placz:[/quote] Słuchaj, moja Ganja to nurkuje. Ona potrafi z 5 min mieć łeb pod wodą... :crazyeye: Ona łowi te różne ślimaki i inne wodne zwierzątka... :cool3::cool3: Pływać dosłownie uwielbia! Nie mam niestety zdjątek jak nurkuje... :shake: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']zazdroszczę Ci! :placz::placz: tak bym chciała, żeby mój lubił pływać! a on się boi wody :placz: tylko jak go wołam to wchodzi po kostki i tyle... raz tylko z rozpędu wlazł do wody jak się bawił z psem, bo zapomniał, że wody nei lubi :evil_lol:[/quote] może to jest dobry pomysł... żebyś robiła tak, żeby zapomniał. :evil_lol::evil_lol: ciekawe dlaczego się tak boi? jak był mały, to może miał jakieś nieprzyjemne spotkanie z wodą (jeziorem)?? Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']Słuchaj, moja Ganja to nurkuje. Ona potrafi z 5 min mieć łeb pod wodą... :crazyeye: Ona łowi te różne ślimaki i inne wodne zwierzątka... :cool3::cool3: Pływać dosłownie uwielbia! Nie mam niestety zdjątek jak nurkuje... :shake:[/quote] zazdroszczę Ci! :placz::placz: tak bym chciała, żeby mój lubił pływać! a on się boi wody :placz: tylko jak go wołam to wchodzi po kostki i tyle... raz tylko z rozpędu wlazł do wody jak się bawił z psem, bo zapomniał, że wody nei lubi :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jaka śliczna sunia :loveu: fajnie że pomimo wieku jest dalej energuczna ;) Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ech, mój Yoorek nigdy nie miał złych doswiadczeń z wodą, a pływanie be...Moja rotka też, owszem wskoczyła do wody, żeby.. za mną popłynąć, a jak mnie dopadła w wodzie, to albo na rączki albo na plecy się pakowała Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Marta_Ares']ale fajna ta choinka:loveu: :loveu:[/quote] może chcesz kupić? :cool3::cool3: A mam pytanie. Jest tu jakiś pies na dogo ciężko chory, który potrzebuje leków albo coś? Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ale fajna ta choinka:loveu: :loveu: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Psiaków na dogo chorych to są tłumy, wszystko się przydaje, na wszelkie mozliwe schorzenia Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Erazm']Psiaków na dogo chorych to są tłumy, wszystko się przydaje, na wszelkie mozliwe schorzenia[/quote] a nie myśleliście, żeby pomóc psiakom w jakiś sposób? nie mam na myśli wysyłanie listów itp, choć to też bardzo ważne, ale miałam na myśli, że np. wystawiamy coś tu na aukcje. Coś w stylu allegro, tylko, że takie coś byśmy zrobili na dogo. ;-) byśmy zbierali pieniążki na leki, zeby pomóc psiakom... :-) np. ja chcę pomóc i wystawiam do licytacji taką choinkę, a wy licytujecie i dla wygranej wysyłam choinkę, a pieniążki wędrują na pomoc. ;-) myśleliście o takim czymś? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA Tutaj na dogo jest taki bazarek i tam właśnie wystawia się jakieś rzeczy żeby pomóc psiakom ;) [url=http://www.dogomania.pl/forum/f402/]Akcje - Dogomania Forum[/url] ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']NUTELLASTELLA Tutaj na dogo jest taki bazarek i tam właśnie wystawia się jakieś rzeczy żeby pomóc psiakom ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f402/"]Akcje - Dogomania Forum[/URL] ;)[/quote] oo! i bardzo dobrze! ;-) Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy się :buzi: Fotki obejrzane , ta choinka super :loveu: Pozdrawiam:cool3: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bazarki i zbiórki są jak najbardziej pożądane:loveu: Jeśli chodzi o wysyłanie listów to one mają tak zadziałać, aby takich zbiórek i bazarków było jak najmniej potrzeba, aby dogomaniacy nie musieli wyciągać za schronów schorowanych, poranionych psów, aby nie trzeba było się skrobac na hoteliki, lekarzy i płatne domy tymczasowe. Dlatego wysłanie takiego maila jest również bardzo ważne. Quote
Cavy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy ;) Śliczną masz sunie, a ta choinka z szyszek przepiękna :crazyeye: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Wszyscy mi mówicie, że choineczka przepiękna, a nie chcecie kupić... :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts