Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pusiakowa']ale super choinka! :-o :loveu: ile ona mierzy? :razz:
a Ganja ma elegancką doopkę :cool3:[/quote]

wiesz co, nawet nie wiem ile ona tam mierzy... ale mała przede wszystkim nie jest i można sporo się przy niej namęczyć. Może ktoś chce kupić? :cool3::cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]http://i39.tinypic.com/23ijlz5.jpg[/URL] lubi kopać dołki? ;)

Choinka jest super! :)[/quote]

ona jak już widzi jakieś górzyste tereny, to odrazu się rwie do kopania... :cool3::lol:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']a bo tak to jest. Jeden pies woli to, a inny co innego. Nie martw się! :cool3::loveu:[/quote]
ech... :cool3: a pływać mój też nie lubi! :placz: a tak bardzo bym chciała :placz:

Posted

[quote name='Pusiakowa']ech... :cool3: a pływać mój też nie lubi! :placz: a tak bardzo bym chciała :placz:[/quote]

Słuchaj, moja Ganja to nurkuje. Ona potrafi z 5 min mieć łeb pod wodą... :crazyeye:
Ona łowi te różne ślimaki i inne wodne zwierzątka... :cool3::cool3:
Pływać dosłownie uwielbia! Nie mam niestety zdjątek jak nurkuje... :shake:

Posted

[quote name='Pusiakowa']zazdroszczę Ci! :placz::placz: tak bym chciała, żeby mój lubił pływać! a on się boi wody :placz: tylko jak go wołam to wchodzi po kostki i tyle... raz tylko z rozpędu wlazł do wody jak się bawił z psem, bo zapomniał, że wody nei lubi :evil_lol:[/quote]

może to jest dobry pomysł... żebyś robiła tak, żeby zapomniał. :evil_lol::evil_lol:
ciekawe dlaczego się tak boi? jak był mały, to może miał jakieś nieprzyjemne spotkanie z wodą (jeziorem)??

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Słuchaj, moja Ganja to nurkuje. Ona potrafi z 5 min mieć łeb pod wodą... :crazyeye:
Ona łowi te różne ślimaki i inne wodne zwierzątka... :cool3::cool3:
Pływać dosłownie uwielbia! Nie mam niestety zdjątek jak nurkuje... :shake:[/quote]
zazdroszczę Ci! :placz::placz: tak bym chciała, żeby mój lubił pływać! a on się boi wody :placz: tylko jak go wołam to wchodzi po kostki i tyle... raz tylko z rozpędu wlazł do wody jak się bawił z psem, bo zapomniał, że wody nei lubi :evil_lol:

Posted

Ech, mój Yoorek nigdy nie miał złych doswiadczeń z wodą, a pływanie be...Moja rotka też, owszem wskoczyła do wody, żeby.. za mną popłynąć, a jak mnie dopadła w wodzie, to albo na rączki albo na plecy się pakowała

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale fajna ta choinka:loveu: :loveu:[/quote]

może chcesz kupić? :cool3::cool3:

A mam pytanie. Jest tu jakiś pies na dogo ciężko chory, który potrzebuje leków albo coś?

Posted

[quote name='Erazm']Psiaków na dogo chorych to są tłumy, wszystko się przydaje, na wszelkie mozliwe schorzenia[/quote]

a nie myśleliście, żeby pomóc psiakom w jakiś sposób?
nie mam na myśli wysyłanie listów itp, choć to też bardzo ważne, ale miałam na myśli, że np. wystawiamy coś tu na aukcje. Coś w stylu allegro, tylko, że takie coś byśmy zrobili na dogo. ;-) byśmy zbierali pieniążki na leki, zeby pomóc psiakom... :-) np. ja chcę pomóc i wystawiam do licytacji taką choinkę, a wy licytujecie i dla wygranej wysyłam choinkę, a pieniążki wędrują na pomoc. ;-) myśleliście o takim czymś?

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']NUTELLASTELLA Tutaj na dogo jest taki bazarek i tam właśnie wystawia się jakieś rzeczy żeby pomóc psiakom ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f402/"]Akcje - Dogomania Forum[/URL] ;)[/quote]

oo! i bardzo dobrze! ;-)

Posted

Bazarki i zbiórki są jak najbardziej pożądane:loveu: Jeśli chodzi o wysyłanie listów to one mają tak zadziałać, aby takich zbiórek i bazarków było jak najmniej potrzeba, aby dogomaniacy nie musieli wyciągać za schronów schorowanych, poranionych psów, aby nie trzeba było się skrobac na hoteliki, lekarzy i płatne domy tymczasowe. Dlatego wysłanie takiego maila jest również bardzo ważne.