matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Malta jest jeszcze młodziutka i ma prawo ja wszystko interesować, Quote
malta Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Z takiego też założenia wychodzę i nie cisnę jej za bardzo :) W końcu jest fajnym wesołym, temperamentnym psem i to mi się podoba! :) Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 prawdę mówiąc ja wole wystawiać psy z większym temperamentem wtedy można je zaprezentować bardziej efektownie. maja lepszy wyraz zainteresowania w naszej rasie /husky/ często sedziowie pisza pies/ suka rączy z temperamentem. taka jest np moja suczka, żywa, natomiast piesek znacznie spokojniejszy i gorszy do prezentacji bo w ringu sie nudzi, chce się położyć itd Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 a wiesz jak reszta rodzeństwa Malty? Madagaskara widziałem na wystawie w Chorzowie i bardzo mi sie też podoba choć Tytus bardziej, jak rozwinęła się Majorka, mieszka w Belgii? Quote
malta Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Patyk (Madagaskar) fajny jest. Z tego co wiem to ponoć w Śweirklancu mu nie poszlo za bardzo (bdb), a o Majorce nie mam wieści. Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 w Chorzowie na krajówce podobnie ponoć ale i tak Patyk bardzo mi się podoba Quote
Baila Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 czy Majorka trafila do Di Mahana moze?wiem,zDominik mawhippeta z Polski, Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 może pojawi sie kiedys na jakiejś polskiej wystawie, choć bardzo to małoprawdopodobne... Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 SCOOP du Manoir de la Grenouillere -pochodzi z Francji Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 nie ma za co, bardzo interesowal mnie ten miot i to skojarzenie Quote
Baila Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 a czy byl moze ktos na ostatnim dog show we Wroclawiu? Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 ja nie byłem ale wiem, że Mauritius dostał rasę i wygrał grupę na międzynarodówce we Wrocławiu Quote
matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 no i w bisach uplasowal sie w czołówce, jest rewelacyjny!!! :fadein: Quote
whippetka Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Malta, Ciesze się, że zarejestrowałaś się na forum :lol: . To mamy kolejną osóbkę to "whippet teams" 8) Ja ostatnio na wystawie byłam w kwietniu w Wawie..... już 6 miesięcy nie byłam na rzadnym dog show. :( Za to pare dni temu bylam na crousingu w pomiechowku, a tam whippety stawiły się licznie :D Jakie whippety w PL dla was są "ponadczasowe", jedne z najlepszych?? Ja mam w sumie 2 takie whipy: A-HA Lazarus i ALWAYS AND FOREVER Ypsylon, dla mnie poprostu boskie whipy :D Z mlodszych okazów whippetów rzaden nie wpadł mi jeszcze tak bardzo w oko, ale bardzo podoba mi się Bokamaro HASTINGS i Tytusik :lol: Quote
Gosia & c.o. Posted November 8, 2003 Posted November 8, 2003 A wiecie, że Nila urodziła 5 prześlicznych piesków??!?! Quote
charciara Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Nie było sensu zakładać nowego topicu, więc tu napiszę, że w najnowszym numerze "Mojego Psa" jest artykuł o whippetach ze zdjęciami psiorów z Bokamaro. Whipp - chyba specjalnie dla Ciebie na rozkładówce Mysia !! Quote
whippetka Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Wiem, wiem.. specjalnie zaraz po szkole poleciałam do Empiku :lol: . W numerze jest też artykuł o Saluki napisany z pomocą p.Ireny Dec :D . Quote
LAURA Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Witam wszystkich whippeciarzy !!!!!!! Czy ktos z was moze mi zdradzic,w jaki sposob umieszcza sie fotke pod ksywka !!??? Koniecznie wejdzcie na: www.album.com.pl/album.php?id=4906 na tej stronce sa foty mojej whippetki Neli,oraz dwoch ogarzyc polskich (Sprawki iSobotki) :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :lol: Quote
Trolina Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Szkoda, że wątek "umarł" bo z chęcią nawiązałabym z kimś kontakt kto ma doświadczenie w wychowaniu whippetów. Od kilku dni posiadamy własnego i wiadomo wiele pytań się w głowie rodzi. Pozdrawiam wszystkich Quote
Metheora Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 strasznie tu cicho... opowiedzcie jeszcze coś o tej rasie... whipety zawsze bardzo mi się podobały, wstawcie jakieś foty, zastanawiam się czy jest jakaś strona na której można zobaczyć rożne umaszczenia tych psów :) Quote
Recommended Posts