Linka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jak jedna poszła do domu, tak przywieźli drugą.. juz na pierwszy rzut oka widać, że jest typowym domownikiem.. absolutnie przesymatyczna, ufna w stosunku do każdego.. niestety straszliwie przestraszona pobytem w schronisku:-( może ktoś z Was szuka właśnie jej? Quote
Linka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Co prawda podnoszenie wątków w niektórych sytuacjach wydaje mi się bezcelowe, aczkolwiek.. suczka szuka swojego właściciela:-(:roll: Quote
agaga21 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mam nadzieję ze się zgubiła...ale jakoś za bardzo w to nie wierzę:shake: Quote
Linka Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Ostatnio przywiezli astke z Bogucina i zgłosił się po nią właściciel, wiec.. może? :-( Quote
agaga21 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 bardzo bym chciała...niech ten właściciel jeszcze dziś lub jutro się po nią zgłosi i zabierze do domu! Quote
Linka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 pies niestety siedzi w schronie.. nikt po nią nie przyszedł :-( Quote
agaga21 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 linko, czy ty dodałaś ją na wątek ogólny bullowatych? czy robisz jej allegro? czy ktoś robi jej ogłoszenia? czy możesz powiedziec cokolwiek o jej charakterze, stosunku do ludzi i psów? podaj proszę numer telefonu na który ktoś zainteresowany sunią mógłby zadzwonić...na razie dodałam ją tu: Logowanie do nasza-klasa.pl jak będziesz wiedziała o niej więcej i zrobisz jej kilka ładnych fotek to chętnie zrobię jej allegro jeśli nie ma. Quote
Linka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 no i ku rozpaczy znaleziono kolejną 'astke'.. w Bogucinie :-(:-(:-( póki co mieszka u pani która ją znalazła, ale jeśli nie znajdzie się właściciel.. mała wyląduje w schronisku :-( Quote
Linka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='agaga21']linko, czy ty dodałaś ją na wątek ogólny bullowatych? czy robisz jej allegro? czy ktoś robi jej ogłoszenia? czy możesz powiedziec cokolwiek o jej charakterze, stosunku do ludzi i psów? podaj proszę numer telefonu na który ktoś zainteresowany sunią mógłby zadzwonić...na razie dodałam ją tu: Logowanie do nasza-klasa.pl jak będziesz wiedziała o niej więcej i zrobisz jej kilka ładnych fotek to chętnie zrobię jej allegro jeśli nie ma. Próbowałam odpowiedzieć na post wczoraj.. napisałam cały 'elaborat' i co.. dogo zastrajkowało a mnie szlag trafił.. mam nadzieję, że dziś będę miała wiecej szczęścia :roll: do rzeczy.. Suczka miała robione kilkakrotnie allegro.. zgłosili się nawet państwo z Poznania.. mieli przyjechać po nią sami do schroniska, ale niestety - ropłyneli się w czeluściach utopijnej nibylandii :angryy::angryy: (wybacz dygresje, po prostu drażni mnie takie podejście). Mała do ludzi jest baardzo przyjaźnie nastawiona.. miałam wrażenie, że zaliże mnie na śmierć przez kraty bylebym tylko zabrała ją ze sobą do domu :-( Pracownicy też potwierdzają, że nie ma z nią problemów. Jedyna kwestia to niestety socjalizacja. Ponoć nie toleruje ani psów ani innych suk.. Nie wiem na ile było to wywołane stresem (wiadomo, że pierwsze dni w schronisku nie są łatwe..) a na ile faktycznie brakiem socjalizacji, ale ze względów bezpieczeństwa i tak lepiej byłoby gdyby trafiła do domu w którym nie ma póki co innych psów:-( Starylizacja.. przyznam szczerze, że w Swarzędzu bywa różnie. Nie będę wdawała się w szczegóły (jak cos to na PM;)), ale jeśli znalazłby się potencjalny właściciel zdecydowany wziąć ją do siebie - suczka zostałaby wysterylizowana. jako dane do wolontariusza można podawac mój numer i email 609647586 [email protected] jeszcze jedno.. jakie ładne fotki by Cię interesowały? ;) mam jeszcze taką: dziękuje Ci bardzo za pomoc :multi::multi: :) Quote
agaga21 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 foty bez krat:evil_lol: dałabyś radę wziąć ją na spacer? ktos by ją przytrzymał i druga osoba by cyknęła kucając kilka fotek-wtedy dosyć ładne wychodzą...ale jeśli nie to zrobie allegro z tym co mamy i kiedyś jak bedą nowe zdjęcia to uzupełnię. jutro zrobię allegro, bo dziś się biorę za tigrę-grubaskę:evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ale mi głupio...zapomniałam jej zrobić allegro, ale dziś sobie przypomniałam i wstawiłam ją na miejsce arii z krakowa, która wróciła do właścicieli.będę odnawiać allegro.jakbyś mogła jeszcze jej kilka fotek porobić to dodam do aukcji-byłoby fajnie bo im więcej fotek tym jest większe zainteresowanie. a co u suni w ogóle?wyprowadza ją ktoś na spacerki? allegro: http://www.allegro.pl/item561060474_sliczna_mloda_amstaff_ka_do_adopcji_lubon.html Quote
Linka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 W piątek będziemy w schronisku.. postaram się zrobić więcej zdjęć.. póki co nikt nie odezwał się w sprawie małej.. :-( Quote
agaga21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 no i gdzie te foty?:mad::mad::mad: gdzie informacje o suni? :mad::mad::mad: Quote
agaga21 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 linko ja cię bardzo proszę o jakieś informacje.robię suni allegro a nawet nie wiem czy ona nadal jest w schronisku czy nie...:shake: poza tym obiecałaś mi lepsze zdjęcia i jakieś informacje...czekam, czekam i nic... Quote
agaga21 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 eh, szkoda...sunia też jest piękna i taka smutna na zdjęciach...po cichu liczyłam że napiszesz, że już jej tam nie ma :-( czekam więc dalej cierpliwie ale bardzo cię proszę, pamiętaj o niej. Quote
Linka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Obiecałam wiem :oops: Aczkolwiek prosiłabym o odrobie wyrozumiałości - Twixio pochłania mnóstwo czasu (od momentu zabrania go do Sainta nie byliśmy w Swarzędzu), a ja od poniedziałku zaczynam 'sesje maturalna' :placz: Psina dalej jest w schronisku - wyadoptowanie jakiegos asta to wielkie święto i na pewno wiedziałabym coś na ten temat.. Mam nadzieje, że po majowym weekendzie kiedy Twixio bedzie grzał już dupeczke w nowym domu uda nam się znalezc chwile i zabrac małą spacer.. Quote
agaga21 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 odnawiam kolejne allegro....a nawet nie wiem czy ta sunia jest jeszcze w schronisku...linko ja rozumiem, że jesteś zajęta maturą ale może mogłabyś się zorientować co z tą sunią?:razz: czy ktoś się nią zajmuje?czy ona jest łagodna do ludzi, psów?może ktoś mógłby ją obfocić i przesłać foty do ciebie lub bezpośrednio do mnie: [email protected] Quote
agaga21 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ŚLICZNA, MŁODA AMSTAFF ka DO ADOPCJI-Luboń (640120643) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 czyli tez nie wiadomo jak na inne psiaki reaguje?dzięki za zdjęcia, dodam do allegro Quote
Linka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Spacer co prawda nie doszedł do skutku, bo wcisnieto nam na smycz Sabe ze Swarzędzkiego wątku, ale licze na to że może nastepnym razem.. :-( Mała jest bardzo całuśna i kontaktowa.. baaaardzo.. Quote
Linka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 pracownicy twierdzą niestety że nie bardzo.. ze dwa tygodnie temu dzwoniły do mnie dwie osoby z pytaniami o nią, ale niestety.. wizyta przedadopcyjna chyba odstraszyła :shake: Quote
lania Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wybaczcie że to powiem ale jeżeli ktoś będzie chciał tak naprawdę pieska, przede wszystkim pieska takiej rasy to wizyty przedadopcyjne nie będą przeszkodą, pies to następny członek rodziny a nie na pokaz Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 oczywiście lania.uważam ze zawwsze powinny być przeprowadzane przed adopcją wizyty przed adopcyjne! Quote
agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dodałam zdjęcia do allegro.gdyby udało się zrobić choć jedno bez krat to bym była dźwięczna;) ŚLICZNA, MŁODA AMSTAFF ka DO ADOPCJI-Luboń (648868002) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Recommended Posts