Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Aniu wiem, że trzy psy to za dużo :placz: i ile przy nich pracy :roll: sama mam dwa olbrzymy i dwa koty ( choć te są samowystarczalne i na szczęście nie muszę z nimi wychodzić ;) ) mam o tyle lepiej, że rano otwieram drzwi i psy sobie idą same na podwórko, popołudniu wychodzę z nimi na dłuższy spacer poza dom. Zaraz zrobię ogłoszenie do wydrukowania i rozwieszenia w mieście dla Kruszynki, nie miała chyba co ??

Guest monia3a
Posted

Są dziewczyny w internetowych PUPILACH więc zapewne będą w wersji papierowej :multi:

Guest monia3a
Posted

Aniu zrobiłam ogłoszenie papierowe do rozwieszenia ale jakoś te zdjęcie mi nie pasuje :shake: wogóle żadne mi nie pasuje ;) masz może jakieś jej zdjęcie na stojąco??

Zaraz Ci wyślę sama ocenisz.

Guest monia3a
Posted

Pisała do mnie wczoraj Pani w sprawie Kropki, wszystko niby fajnie ale dom na wsi, ma dzwonić do Ciebie Aniu.

Guest monia3a
Posted

betka-sp napisał(a):
to że dom na wsi jeszcze o niczym nie śiadczy...ale masz rację monia..trzeba być ostrożnym........

Niepokoi mnie tylko to, że Pani zapytała czy pies może mieszkać na podwórku :-o napisałam, że nie bo jest malutka i potrzebuje swojego łóżeczka a nie budy. Pani nie odpisała mi więcej ale podałam numer do Ani więc może dzwonić i dlatego uprzedzam o czujność ;)

Posted

Dzwonił pan ze wsi, chyba od tej pani z budą, nakłamałam mu i tyle:evil_lol: Nie dostanie ani Kropki ani Missi, bo ona chce małego pieska co by za nim biegała przy obrządku, jeździł ciągnikiem itd, bo on ma duże psy uwiązane ale chce jeszcze takiego małego. Nie dla nas takie warunki:shake:

Guest monia3a
Posted

Aniu zerknij w spis telefonów i sprawdź czy to numer 514-278 ...
do mnie też dzwonił jakiś pan w sprawie Buby
ale mam do niego oddzwonić jutro bo nie bardzo moglam rozmawiać
jeśli się okaże ten sam to nie będę nawet dzwonić

Guest monia3a
Posted

Zapomniałam zapytać: Aniu doszedł do Ciebie plakacik Kropeczki??

Co prawda nie bardzo zdjęcie mi pasuje ale okleiłam już Legionową i część Bema :evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Do mnie dziś dzwoniła w sprawie Buby Pani ze wsi
chciała pieska do domu nie do budy dla podrastających dzieciaków.
Buba nie nadaje się ze względu na chorobę trzustki
pytała o inne pieski, powiedziałam, że nie mamy :shake:
jakoś tak nie bardzo brzmiała mi w słuchawce.
Spisałam numer w razie czego ;)

Guest monia3a
Posted

Wczoraj wieczorem napisała do mnie sms-ka jakaś Pani
że córce bardzo się podoba Kropka i chcą ją dziś zobaczyć
ale powiem szczerze, że nie wiem kto to, nie znam numeru
odesłałam najpierw do porozmawiania z Anią.