Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tego misia to ja bym sama chciala. Wkoncu bym miala misia wlasnego.:eviltong:
Moze cud sie znajdzie i ktos go wezmie.
A interesowal sie juz nim ktos?
Podoba mi sie, ale on potrzebuje domu z ogrodem, ogrodzeniem, i budy, a ja niemam takich warunkow u siebie.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TEKST DO OGŁOSZEŃ (mało płaczliwy, ale ja tylko konkrety umiem pisać:oops:):

Całe życie pracował na pełen etat i pilnował firmy wraz ze strażnikami. Firma klękła to oczywiście oddali do schroniska! I tak oto trafił PYSIO na boks :-( Ma około 8 latek, ale szczerze mówiąc to kondycję ma prześwietną! Łapki bardzo sprawne (bez żadnych kulawizn, utykania czy niechęci chodzenia), tusza aż za bardzo poprawna :smile: (lekkie odchudzanko by się przydało), oczki błyszczą, nosek wilgotny, futerko OK, uszki także.
Na prawdę, jak na warunki psa stróżującego to musieli opiekunowie o niego dbać- inaczej by tak nie wyglądał!

POLECAM MIŁOŚNIKOM WSZYSTKICH PSÓW! Nadaje się do KAŻDEGO ABSOLUTNIE domu- do innych samców także, bo nawet na zaczepki nie reaguje negatywnie.

Przydałoby się podać również jego nr schroniskowy, ale nie wiem, jaki jest...:shake:

Posted

Fredzia:) napisał(a):
ktos sie o niego pytal??obejrzalo go juz 500 osob wystawiam allegro od nowa

Nikt nie dzwonił, nikt nie pytał, jestem załamana :(

Taki misiek fajny- no klękajcie narody!

Posted

o matko - jaki przytulak na tej fotce:loveu:

ze tez ja nie moge trzeciego misia miec:placz:

moze jakies wypasne wyroznione allegro - no przeciez to jest cudo:loveu::loveu::loveu:

Posted

osc napisał(a):
o matko - jaki przytulak na tej fotce:loveu: no przeciez to jest cudo:loveu::loveu::loveu:

TO FAKT!:loveu: Tylko przy tym jeszcze wszyscy patrzą na jego osiem latek i w tym momencie każdy rezygnuje :-(

Posted

Wszyscy w schronie obawiali się, że MISIO-PYSIO zwyczajnie w świecie nie zmieści się do budy! Te budy są duże i bernardyny się w nich mieściły, ale ten OKAZ to po prostu wzbudzuł sporo wątpliwości.

Jednak po kilku dniach ostentacyjnie pokazał na obchodzie, że JAKOŚ (?) się do budy mieści:lol: Jak on to robi? Nikt tego nie wie do tej pory!:evil_lol::evil_lol:

Posted

jak sie chce to sie potrafi:p
moj 80kg niuf wlazi pod schody na ganek - choc pozornie nie da sie tam jamnika zmiescic.
zastanawiam sie tylko co bedzie jak utknie:diabloti:

Posted

[quote name='osc']co taka cisza u Misia-Ptysia?:-(
osc- "u MISIA- PYSIA"! ...nie PTYSIA :eviltong:

A cisza, bo nikt nie pisze, nikt nie dzwoni...:placz::placz::placz:

Zresztą nie ma chyba żadnych ogłoszeń- muszę się wziąć za chłopaka.