gravhund Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Isadora7']Allegro dla Misi. Wyróżnione+poświetlone+pogrubione: [SIZE=2]Pani Jamnik szuka domu - historia jak w serialu (509587464) - Aukcje internetowe Allegro Gravhund[SIZE=2] - moja osobista rada, aby jednak podac w aukcji twój telefon. Z doświadczenia wiem i bardzo w to wierze że będzie zainteresowanie. A w tedy warto rozmawiać, maile przedłużają sprawę, nie każdy ma GG. Można napisać godziny w ktorych można dzwonić. Nie wiem wydaje mi się, że przemyśl, podaj mi telefon a ja w aukcji podmienię. Zawsze te aukcje mają oddżwięk. Niedawno ratowałam jamnisia długowłosego. Też z Wrocka. Miał tydzień do morbitalu. 11 letni jamnik skazany nasmierć bo jego Pani spraliżowana. Było ogormne zainteresowanie. Domek się znalazł oczywiście. Jak do tej pory wszystkie "moje" jamniki znalazły domki. A bywały bardzo cięzkie przypadki. Nie wiem jak mam Pani dziekowac ... czytajac to, o sobie poniekad, sam mialem lzy w oczach. Bo normalnie staram sie nie myslec o tym co i jak jest tylko robic wszystko zeby bylo lepiej. Nie wiem czy to ma znaczenie ale Misia ma swoj kojec wiklinowy, mam kupione 20 kg karmy suchej i jestem w stanie placic 30 zl miesiecznie ( moge nawet spisac umowe o wplacaniu pieniedzy na konto przez x czasu. ) nie wiem czy to duzo czy malo ale na tyle raczej bedzie mnie jeszcze stac z renty. Moj nr. to 609657521 prosze dzwonic po 16 bo z reguly wtedy juz jestem po zajeciach. Jeszcze jeden drobiazg, na aukcji jest zamienione - ja jestem we Wroclawiu teraz a Misia jest w Swidnicy, tam jest odwrotnie. Apropo adopcji to jesli by sie ktos znalazl to jestem w stanie dojechac wszedzie zeby ja zawiesc do domu stalego. Nie wiem tylko jak mam rozmawiac z ludzmi ktorzy beda dzwonic ale zgaduje ze jest to glownie odpowiadanie na ich pytania. Dziekuje rowniez danka1234 (petsy aktywowane ) Nie mam pojecia jak sie Pania odwdziecze. Dziekuje juz teraz za poswiecony czas oddanie i dobre serce ! A Pani isadora - czul bym sie lepiej mogac chociaz zwrocic Pani koszty wystawienia aukcji. Jezeli Pania danka1234 tez cos to kosztowalo to tez prosze sie do mnie zwrocic na pm. Chce byc w porzadku. Pozdrawiam serdecznie Quote
Isadora7 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Uaktualniłam aukcję i poprawiłam. To moze tak ja zapisuję sobie telefon, w aukcji zostawiam swój. Ludzie piekne rzeczy potrafia opowiadać. Trochę wprawy mam w wyczuwaniu nastrojów. Będą dzwonić do mnie a jak uznam że ok natychmiast przekieruję, lub poprosze o telefon i tobie podam. Sorry ze mówię na Ty, ale taki jest zwyczaj na tym forum. Tu nie ma granicy wieku czy statusu społecznego. Napisałm tez o posagu w postaci koszyczka i karmy. O 30 złotych nie będe pisała na aukcji ten argument zostanie na rozmowy osobiste. Quote
gravhund Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dobrze, dziekuje. Takie rozwiazanie bedzie najlepsze. Ten 1 obserwujacy aukcje to ja. Teraz musze uciekac sie uczyc bo w piatek mam ostatnie kolokwium przed swietami. Zostawiam wszystko powlaczane bo zagldam co chwile Quote
Fredzia:) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 fajnie gdyby miala DT a czy Misia zostawala kiedys sama w domu- chodzi mi o zostawanie w domu w tyd na 7 godz w czasie pracy, czy jest nauczona?? Quote
danka1234 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ogłoszenia są darmowe ;)więc wszystko jest ok. ale to tylko dodatek bo większość domków jest z allegra a z tego domki napewno sie posypią.:lol: Quote
viverna Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 też myślałam o DT dla Misi, poprzednio proponowałam tymczas młodej jamniczce (licząc po cichu, że ze znalezieniem domku nie będzie problemu i że to będzie krótki tymczas), ta sunia jest starsza, a ja mogłabym być DT góra miesiąc, półtora, nie wiem czy to wystarczy, bywa różnie... i jeszcze schody (tak dosłownie schody), bo mam dużo schodów na klatce i osoba, z którą mieszkam nie mogłaby jamnisi nosić, w razie gdyby mnie nie było w ciągu dnia. Jeśli naprawdę będzie potrzebny tymczas, to zgłaszam się awaryjnie. Quote
viverna Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ogłoszenia uzupełnię wieczorem, bo teraz nie mam czasu niestety Quote
gravhund Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 viverna napisał(a):też myślałam o DT dla Misi, poprzednio proponowałam tymczas młodej jamniczce (licząc po cichu, że ze znalezieniem domku nie będzie problemu i że to będzie krótki tymczas), ta sunia jest starsza, a ja mogłabym być DT góra miesiąc, półtora, nie wiem czy to wystarczy, bywa różnie... i jeszcze schody (tak dosłownie schody), bo mam dużo schodów na klatce i osoba, z którą mieszkam nie mogłaby jamnisi nosić, w razie gdyby mnie nie było w ciągu dnia. Jeśli naprawdę będzie potrzebny tymczas, to zgłaszam się awaryjnie. dziekuje bardzo, jezeli bedzie taka juz naprawde pilna potrzeba to zglosze sie. przy okazji - Misi nie trzeba wogole nosic swietnie daje sobie sama rade, jest jeszcze bardzo rzeska i nigdy nie miala zadnych problemow z kregoslupem. Fredzia:) napisał(a):fajnie gdyby miala DT a czy Misia zostawala kiedys sama w domu- chodzi mi o zostawanie w domu w tyd na 7 godz w czasie pracy, czy jest nauczona?? Misia jest niestety przyzwyczajona do nawet dluzszych okresow bycia samej w domu. Nie ma z nia absolutnie takiego problemu. Spi albo przestawia ( my zawsze z mama mowilismy ze sobie "scieli" ) kocyk z miejsca na miejsce, az uzna jakies za dobre w tym momencie. Nic nie niszczy nie gryzie butow ani niczego. Jedyne co potrzebuje to swoj kacik, regularne spacery i karmienia, no i odrobine milosci i czulosci. Czasem poszczeka czasem zawarczy na kogos nowego dziwnie sie zachowujacego ale niezawsze. Dziekuje wszystkim Quote
danka1234 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 o tak,prawdziwa z niej księżniczka:loveu:pałacu jej trzeba:lol: Quote
Fredzia:) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 trzeba znalezc Misi najlepszy domek na świecie Quote
Fredzia:) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 do 5 stycznia bede miec babelka na tymczasie. Wiec jezeli Misia nie znajdzie do tej pory domku stalego i bedzie taka potrzeba postaram sie ja wziasc na DT Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja tez się melduje i jutro ogłoszeń doskrobie Quote
Isadora7 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Był telefon w sprawie Misi. Przkazałam na priva dane gravhund'owi.Zobaczymy. Quote
danka1234 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no prosze,machina już ruszyła :lol:domki się posypią:loveu: Quote
Erazm Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mała jest cudna, napewno znajdzie domek. All Isadory jak zwykle boskie( muszę się podlizywać, ale nie tylko dlatego to piszę:eviltong:) Quote
irysek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 isadoro widze, ze masz dar do allegro, moze zrobilabys je mojej kotce, ktora mam na tymczasie. podam zdjecie i wszystkie potrzebne info. bylabym wdzieczna. bo ja ani alle nie umiem zwierzakom zrobic, ani wybrac dobrego domu. z tym ostatnim to juz jest tragedia. wierze w kazde slowo, a kotka jest tak kochana, ze musi dobrze trafic, bo inaczej bedulka bedzie siedziala w tej mojej lazience :roll: (odwdziecze sie) no i zeby nie bylo trzymam kciuki za sunke, sliczna jest, w ogole nie widac, zeby miala swoje lata. a tak na marginesie gravhund was jest dwojka, ty i misia, wiec co sie dajecie mu zastraszyc. dwa do jednego, wiec jak ma ten pan jakis problem to zakasaj rekawy i przeprowadz go na klatke schodowa ;) (taki zarcik, bo widze, ze ciezko masz w zyciu, ech kto ma latwo :shake:) Quote
viverna Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ależ się późno zrobiło (a ja muszę wstawać z rana!!! aaa!!), na razie tylko kilka ogłoszeń, bo obiecałam, a mało dziś czasu miałam :-( czworonogi.eu e-zwierzak.pl 4lapy.pl cafeanimal.pl Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Misieńko w góre dziś był kolejny telefon który bardzo, bardzo mi sie podobał. Dane już przekazałam na priva. Obserwujących 7 (jeden to gravhund) Quote
JustynaM. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a Tu trochę ogłoszeń Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Przemiła jamnisia prosi o dom Przemiła jamnisia prosi o dom - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Misia to jamniczka, która przez lata wio / Jamnik / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przemiła jamnisia prosi o dom , Wrocław, Społeczność, zwierzaki, dolnoslaskie www.ojej.pl-będzie widoczne za 20min. czworonogi - Home -będzie widoczne za kilak minut Quote
Fredzia:) Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Misiu masz tyle ogłoszeń:)zobaczysz niedlugo trafisz do cudownego domku Quote
viverna Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 nawet podwójnych ogłoszeń! :eviltong: Quote
Recommended Posts