Jump to content
Dogomania

zamość - Baks - psie dziecko pozostawione na ulicy - MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Piesia pozostawiono na ulicy; przesiedział tam podobno 2 dni :-(
Dopiero jedna z uczennic (w poblizu jest szkoła)zwróciła uwagę na zziębniete, piszcące szczenię.
Na razie jest bezpieczny, ale tylko do 20 grudnia; wtedy przyjeżdzają rodzice tej uczennicy; nie chcą kolejnego psa w domu.
Malca nazwałam Baks; na razie jest w szoku, boi poruszac się, wychodzic z pomieszczenia.
Ja wiem, że tyle tych psich nieszczęć wszędzie...
Ale tak bardzo nie chciałabym, aby Baks trafił do schronu:-(

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Baksiczka ogląda bardzo dużo osób na allegro no i oczywiście ci OBSERWUJĄCY :shake:. No ale niech tam obserwują, nadzieję trzeba mieć.

Zaraz mu zrobię adopcje.org

Wielkei dzieki:lol:
Ja szykuje ogloszenie do lokalnej gazety...

Posted

uwaga! na maila dostałam wiadomość od jakiegoś pana: "Witam zlozylem oferte na alegro jestem zainteresowany adopcia pieska

pozdrawiam"

złożył też ofertę na allegro. Wysyłam mu maila w którym wymolestuję o szczegóły i dam znać co odpisze, jeśli w ogóle.

Nie lubię tego rodzaju maili, ale po jakże udanej adopcji mojego przybłąkanego tymczasa gdzie jego wspaniała Pani również przysłała mi pierwszego maila bardzo lakonicznego wiem, że nie można oceniać ludzi z góry. Więc trzymajcie kciuki aby pan okazał się konkretny i przyjemny. Jeśli okaże się sensowny to przekażę dalsze prowadzenie sprawy Toli.