Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Serce się kraje, tyle biedy i cierpienia.......:([/QUOTE]
a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :(

Posted

[quote name='deer_1987']a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :([/QUOTE]

Ja byłam w schronie raz i to mi wystarczyło......

[quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz zauważyłam, smutne naprawdę :([/QUOTE]

Bardzo.

Podrzućcie czasem wątek proszę, tam jest okropnie pusto.....

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Strasznie dużo tego, ja do schronu poszłam raz i więcej nie mam zamiaru:([/QUOTE]

Ja też więcej nie pójdę.....

Posted

[quote name='deer_1987']Tylko tez pomylscie ile takie wizyty wolnontariuszy daja tym psiakow, spacer wspolne zabawy :loveu:[/QUOTE]

wiem i podziwiam wolontariuszy.

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wiadomo, że to bardzo ważne, ale nie każdy się nadaje do wszystkiego. Każdy pomaga jak umie, a niektórzy wcale nie pomagają..
Ja nie mogłabym chodzić, więc pomagam w inny sposób.[/QUOTE]

Zgadzam się.

[quote name='deer_1987']Nie no ja rozumiem, ze nie kazdy psychicznie by dal rade:([/QUOTE]

No własnie.....

Posted

Ja zawsze jestem twarda i pyskata, ale jak widzę te wszystkie pysie z nadzieją, że chociaż jednego wezmę, to serce mi się rozpada na milion kawałków.. Nawet na dt się nie nadaję, jak widać. Ale dobrze, że są ludzie, którzy patrzą na to mniej emocjonalnie i dają radę:) podziwiam takie osoby, bo ja bym chyba zwariowała.

Posted

daaaaaaawno mnie tu nie było :lol:
musiałam cofnąć się o 11 stron, żeby do jakis fot się dokopać :D mogłabyś częściej coś wstawiać :D

[URL]http://img826.imageshack.us/img826/1937/dsc00507.png[/URL] ale cudny ten kotek :loveu:
tata Tygryska też piękniusi :loveu: ale coś znudzony ta wystawą :)

gratuluję repa :) i teraz to on dziewczyny będzie mieć na pęczki :)

zdrówka życzymy :)

a co do wystaw to ja widziałam jak dziewczyna szła w jakimś dużym molosem i on zrobiła duuuużo siku komuś na samochód :O no to już było chamstwo. Bo przechodziła z nim przez parking, a on nogę podniósł i dziewczyna nawet nie odciągnęła go,żeby zrobił gdzieś indziej :roll: albo jak są kojce poustawiane i tam psiaki siedzą w swoich odchodach :roll:

Posted

:crazyeye:Kogo ja widzę!!!!

nie mogłabym:eviltong: nie mam swojego kompa z programem zmniejszającym, a i żaba coś wariuje, a ja nie mam konta na innych......

Jaki pan, taki kram....ciekawa, czy jak panience zachciałoby się siusiu, to tam gdzie stoi zrobi....:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tylko, że ja mam łatwiejszy do upchnięcia rozmiar;)[/QUOTE]

Też prawda, takiego rozmiaru do możesz mieć i z 5 sztuk;)