M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Serce się kraje, tyle biedy i cierpienia.......:( Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Serce się kraje, tyle biedy i cierpienia.......:([/QUOTE] a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Teraz zauważyłam, smutne naprawdę :( Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='deer_1987']a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :([/QUOTE] Ja byłam w schronie raz i to mi wystarczyło...... [quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz zauważyłam, smutne naprawdę :([/QUOTE] Bardzo. Podrzućcie czasem wątek proszę, tam jest okropnie pusto..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Strasznie dużo tego, ja do schronu poszłam raz i więcej nie mam zamiaru:( Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Strasznie dużo tego, ja do schronu poszłam raz i więcej nie mam zamiaru:([/QUOTE] Ja też więcej nie pójdę..... Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Tylko tez pomylscie ile takie wizyty wolnontariuszy daja tym psiakow, spacer wspolne zabawy :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wiadomo, że to bardzo ważne, ale nie każdy się nadaje do wszystkiego. Każdy pomaga jak umie, a niektórzy wcale nie pomagają.. Ja nie mogłabym chodzić, więc pomagam w inny sposób. Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nie no ja rozumiem, ze nie kazdy psychicznie by dal rade:( Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='deer_1987']Tylko tez pomylscie ile takie wizyty wolnontariuszy daja tym psiakow, spacer wspolne zabawy :loveu:[/QUOTE] wiem i podziwiam wolontariuszy. [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiadomo, że to bardzo ważne, ale nie każdy się nadaje do wszystkiego. Każdy pomaga jak umie, a niektórzy wcale nie pomagają.. Ja nie mogłabym chodzić, więc pomagam w inny sposób.[/QUOTE] Zgadzam się. [quote name='deer_1987']Nie no ja rozumiem, ze nie kazdy psychicznie by dal rade:([/QUOTE] No własnie..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja zawsze jestem twarda i pyskata, ale jak widzę te wszystkie pysie z nadzieją, że chociaż jednego wezmę, to serce mi się rozpada na milion kawałków.. Nawet na dt się nie nadaję, jak widać. Ale dobrze, że są ludzie, którzy patrzą na to mniej emocjonalnie i dają radę:) podziwiam takie osoby, bo ja bym chyba zwariowała. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja zastanawiałam się, czy moglabym być dt, ale nic z tego.....nie nadaję się. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja byłam i mam o jednego psa więcej:D tak się nadaję:D Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 daaaaaaawno mnie tu nie było :lol: musiałam cofnąć się o 11 stron, żeby do jakis fot się dokopać :D mogłabyś częściej coś wstawiać :D [URL]http://img826.imageshack.us/img826/1937/dsc00507.png[/URL] ale cudny ten kotek :loveu: tata Tygryska też piękniusi :loveu: ale coś znudzony ta wystawą :) gratuluję repa :) i teraz to on dziewczyny będzie mieć na pęczki :) zdrówka życzymy :) a co do wystaw to ja widziałam jak dziewczyna szła w jakimś dużym molosem i on zrobiła duuuużo siku komuś na samochód :O no to już było chamstwo. Bo przechodziła z nim przez parking, a on nogę podniósł i dziewczyna nawet nie odciągnęła go,żeby zrobił gdzieś indziej :roll: albo jak są kojce poustawiane i tam psiaki siedzą w swoich odchodach :roll: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 :crazyeye:Kogo ja widzę!!!! nie mogłabym:eviltong: nie mam swojego kompa z programem zmniejszającym, a i żaba coś wariuje, a ja nie mam konta na innych...... Jaki pan, taki kram....ciekawa, czy jak panience zachciałoby się siusiu, to tam gdzie stoi zrobi....:roll: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 hahahah :) mi też żaba wariowała i polecono mi tą stronkę :) [URL]http://vpx.pl/[/URL] grunt, że wrzucać fotki można bez logowania :) Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']ale pewnie muszą byc zmniejszone?[/QUOTE] a możne zmniejszyć dopiero na stronie :D ale jakoś wolę na kompie zmniejszać :) Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja nawet do żaby musiałam zniejszać, bo nie wchodziły. duże są.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Ze mną byłoby podobnie.....[/QUOTE] Tylko, że ja mam łatwiejszy do upchnięcia rozmiar;) Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tylko, że ja mam łatwiejszy do upchnięcia rozmiar;)[/QUOTE] Też prawda, takiego rozmiaru do możesz mieć i z 5 sztuk;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Moje trzy to jak głowa Twojego:D Ty jakbyś miała 5... to by się działo;) Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Hahaha;) Ja mogę mieć tylko 2 sztuki... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To dlaczego masz tyko 1?;) jest taki samotny... Quote
Recommended Posts