taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Poczekamy na Ciebie spokojnie, tylko niech ten net sie naprawi! Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Witam cieplutko w ten mroźny ranek:) Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='M&S']Witam cieplutko w ten mroźny ranek:)[/QUOTE] Ile to tam dzisiaj? :razz: Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='M&S']Było -20..........[/QUOTE] Mroz trzyma :mad: Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witam :). Temperaturka taka jak u nas ;). Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='deer_1987']Mroz trzyma :mad:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Witam :). Temperaturka taka jak u nas ;).[/QUOTE] Tak i nie widać ocieplenia......ja zamarzam, Aiko szczęśliwy;) Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No bo on ma tyle tego futra nie to co moje :razz: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Tak, futra ma pod dostatkiem;) Lubi sobie na sniegu poleżeć..... Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie ma sprawy; jest podane na stronie O/Rz. pzdr. Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie ma sprawy; jest podane na stronie O/Rz. pzdr.[/QUOTE] Widziałam, szkoda, że nie ma listy wystawców..... Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Może jeszcze będzie... Pzdr.[/QUOTE] Mogliby wstawić..... Quote
Tekla64 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 hej hej u nas tyz dzis mocno scisnelo kociska sa piekne ale sie nie spodziewalam coby tatus byl srebrno-rudy piekny jest a siostrzyczka jakby mniej owlosiona czy ino zle widze? czekam na insze zdjecia kocich pieknosci Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 tatuś jest kremowy;) Tygrys był najbardziej ofutrzony z rodzeństwa. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witamy :) Tygrys piękny:) ale ja mam na kotecka szlaban nie do przeskoczenia;) Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy :) Tygrys piękny:) ale ja mam na kotecka szlaban nie do przeskoczenia;)[/QUOTE] Hello, Szkoda, bo kociaste są fajne:):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Mój TZ i moja Dee by nie przeżyli...:D ja już nie raz robiłam podchody ;) Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mój TZ i moja Dee by nie przeżyli...:D ja już nie raz robiłam podchody ;)[/QUOTE] Buuuuuu, nawet takiego malutkiego kiciusia?! A jaki grzejniczek miałyby Twoje maluchy..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Hmm.. a jaki jest najmniejszy kotecek? :) Bo wszystkie które znam ważą tyle co wszystkie moje psiaki razem wzięte:D hehe Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Takie hamerykańskie dziwo.....ale ja myślałam o malutkim wiekiem;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A to dziwów to ja nie chcę..;) Devon rexy mi się podobają, ale mój TZ jak zobaczył to powiedział, że jakby go w nocy nad głową zobaczył to by zawału dostał:diabloti: heheh One mają tak mniej więcej 3kg;) Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 zgadzam się z Twoim TŻm.....okropieństwa...... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Moim zdaniem są nie fotogeniczne;) moja znajoma ma kociczkę, jest taka mięciutka i kochana, że szok, i zachowuje się troszkę jak pies;) i wcale nie jest brzydka:) Quote
Recommended Posts