M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']super wiadomosci !!!:loveu:[/QUOTE] Tak, tak!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jeeeee, ależ super info!!!! Gratulacje dla tygryska i jego Hodowczyni i Właścicielki, of corse;) Piekne wyniki wystawowe:) Gratulacje dla aiko za dysplazję, tzn. za jej brak:) Ale jak się kupuje ze sprawdzonej hodowli, która robi badania swoim psom, to i nie dziwotga:) Aniu, widzimy się w piatek na sekcji? Bo ja, jezeli wszystko mi sie poskłada + będzie ktoś w Oddziale, kto zrobi przegląd - to bedę ze Słodyczkami:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Jeeeee, ależ super info!!!! Gratulacje dla tygryska i jego Hodowczyni i Właścicielki, of corse;) Piekne wyniki wystawowe:) Gratulacje dla aiko za dysplazję, tzn. za jej brak:) Ale jak się kupuje ze sprawdzonej hodowli, która robi badania swoim psom, to i nie dziwotga:) Aniu, widzimy się w piatek na sekcji? Bo ja, jezeli wszystko mi sie poskłada + będzie ktoś w Oddziale, kto zrobi przegląd - to bedę ze Słodyczkami:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki Asiu!!!!! na wystawie bawiłam się wybornie:lol::lol: A dziś bardzo sie denerwowałam, bo licho nie śpi..... z przyjemnościa wpadnę na sekcję, bo potem, po sekcji na zabiegi muszę leciec:roll: Quote
Błyskotka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Gratulacje za wystawę i za dobry wynik Aiko :). Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Błyskotka']Gratulacje za wystawę i za dobry wynik Aiko :).[/QUOTE] Dziekuję Aniu:):) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='M&S']Dzięki Asiu!!!!! na wystawie bawiłam się wybornie:lol::lol: A dziś bardzo sie denerwowałam, bo licho nie śpi..... z przyjemnościa wpadnę na sekcję, bo potem, po sekcji na zabiegi muszę leciec:roll:[/QUOTE] To teraz tylko ustalic musze, kto bedzie na sekcji:) Dam znac:) pzdr. Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek']To teraz tylko ustalic musze, kto bedzie na sekcji:) Dam znac:) pzdr.[/QUOTE] Oczywiście:) [quote name='Tekla64']no to sie ino cieszyc![/QUOTE] Tak, to bardzo ważne!!! Quote
taxelina Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No to ze nie ma obowiazku to nie znaczy ze mozna pominac te badania. nawet czasem wlasnie dobrze dla wlasnego spokoju zrobic. pewnie nie sa az takie drogie? Quote
Izabela124. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Super, że Aiko wolny od dysplazji :) Quote
jamnicze Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Też się cieszę z Wami z powodu Aika. A co do wystaw kocich, to wiesz w Sopocie też są organizowane .... ;) Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='deer_1987']No to ze nie ma obowiazku to nie znaczy ze mozna pominac te badania. nawet czasem wlasnie dobrze dla wlasnego spokoju zrobic. pewnie nie sa az takie drogie?[/QUOTE] Wiesz niektórzy uważają, że jak nie ma bata nad głową, to nie robimy badań...:angryy::mad:. Jeżeli nie dla własnego spokoju, to powinno wnikać z odpowiedzialności, jeżeli chce powoływać się na świat nowe stworzenia, ale u nas niestety, mentalność jak za króla ćwieczka:diabloti:, szkoda słów. Ja takich hodowców :mad::mad: [quote name='Izabela124.']Super, że Aiko wolny od dysplazji :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę!!! [quote name='jamnicze']Też się cieszę z Wami z powodu Aika. A co do wystaw kocich, to wiesz w Sopocie też są organizowane .... ;)[/QUOTE] :multi::multi:jeżeli wystawy kocie, to tylko w Warszawie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Hmm.. to nie wiem, widziałam tylko wpis o miocie i foty;) a czy fajna hodowla czy nie? Nie mam pojęcia:roll: Super wiadomość:multi: Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm.. to nie wiem, widziałam tylko wpis o miocie i foty;) a czy fajna hodowla czy nie? Nie mam pojęcia:roll: Super wiadomość:multi:[/QUOTE] Domyślam się, że nie wiesz....to ich pierwsze szczeniaki, a rodzice nie mają badań...w moich oczach, to ich dyskwalifikuje. Była duża dyskusja na ten temat na szpicowym forum. Moim zdaniem są nieodpowiedzialni.....oby tylko te maluchy były zdrowe, bo to żywe stworzenia. Dzięki:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No fakt, nieodpowiedzialnie, u chi to norma.. nikt nie dba do końca.. Przyjaciel Aiko będzie szpicem?;) Quote
M&S Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No fakt, nieodpowiedzialnie, u chi to norma.. nikt nie dba do końca.. Przyjaciel Aiko będzie szpicem?;)[/QUOTE] Tak, nie ma innej opcji;):lol: Quote
łamAga Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [B]Gratulacje [/B] [B]!!!!!!!!![/B] Tez nie czaje kocich wystaw alle widze ze oceny rewelacyjne :loveu: Super ze Aiko jest wolny od dysplazji :multi::multi::multi::multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Miłego dnia życzymy w ten mroźny poranek:lol: Quote
Buszki Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Same super wieści :). Witamy się również mroźnie,brrr... Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='M&S']Wiesz niektórzy uważają, że jak nie ma bata nad głową, to nie robimy badań...:angryy::mad:. Jeżeli nie dla własnego spokoju, to powinno wnikać z odpowiedzialności, jeżeli chce powoływać się na świat nowe stworzenia, ale u nas niestety, mentalność jak za króla ćwieczka:diabloti:, szkoda słów. Ja takich hodowców :mad::mad: [/QUOTE] Pewnie % malo ma dysplazje to nie trzeba z tym walczyc w oczach zwiazku? Quote
M&S Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='dOgLoV'][B]Gratulacje [/B] [B]!!!!!!!!![/B] Tez nie czaje kocich wystaw alle widze ze oceny rewelacyjne :loveu: Super ze Aiko jest wolny od dysplazji :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Dziękujemy:lol: Też się cieszę:multi: [quote name='Chiquita&DeeDee']Miłego dnia życzymy w ten mroźny poranek:lol:[/QUOTE] Dzięki, oj mróz okropny..... [quote name='Buszki']Same super wieści :). Witamy się również mroźnie,brrr...[/QUOTE] Witanko:lol::lol: [quote name='deer_1987']Pewnie % malo ma dysplazje to nie trzeba z tym walczyc w oczach zwiazku?[/QUOTE] Nasz związek......u nas nawet nie ma porządnego klubu szpica:shake: Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No to tez kicha... Ale pewnie jakby zwiazek byl to by wolal ten nowy typ szpica.. Quote
M&S Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 No kicha.....nie wiem, co by wolał....jak na razie są dwa typy. Może Niemcy się obudzą i rozdzielą. Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='M&S']No kicha.....nie wiem, co by wolał....jak na razie są dwa typy. Może Niemcy się obudzą i rozdzielą.[/QUOTE] Roznice sa zbyt duze zeby mogly razem brac udzial w wystawach... Quote
Recommended Posts