Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak, teraz juz przestało padac ale rano jak patrzyłam w okno to widziałam padajacy sliczny biały sniezek ale jak wyszłam na dwor to sie rozczarowałam bo razem z tym slicznym śnieżkiem padał deszcz :angryy:[/QUOTE]

Wierzę,u nas koło południa też zaczęło być deszczowo-śnieżnie ;).Do tego wietrznie.

Posted

[quote name='M&S']
Bardzo był dzielny, on niczego się nie boi. Na stole rozwala się na plecy i każe się drapać wetowi po brzuchu:evil_lol:
Miał też przy okazji obcięte pazurki...a potem wszedł do trasportera i poszedł spać.[/QUOTE]
Zuch chłopak:)
Jak macie jakieś problemy z pazurkami, to przy najbliższej okazji mogę poobcinac Boryskowi, Tygryskowi i Zuźce:) Nie ma problemu:)

Pzdr.

Guest papillonek
Posted

[quote name='Asiaczek']Zuch chłopak:)
Jak macie jakieś problemy z pazurkami, to przy najbliższej okazji mogę poobcinac Boryskowi, Tygryskowi i Zuźce:) Nie ma problemu:)

Pzdr.[/QUOTE]

chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :)

Posted

[quote name='papillonek']Ładny ten mruczek :)
Chyba nawet większy od mojego psa :lol:[/QUOTE]

Który?

Borys może tak, Tygrys jeszcze mniejszy:evil_lol::evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Witamy :lol: deszczowo - śnieżnie :roll:[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Śnieżnie :crazyeye:?

My się witamy deszczowo :roll:.[/QUOTE]

Witamy, u nas mrzyło popołudniu.....

[quote name='dOgLoV']Tak, teraz juz przestało padac ale rano jak patrzyłam w okno to widziałam padajacy sliczny biały sniezek ale jak wyszłam na dwor to sie rozczarowałam bo razem z tym slicznym śnieżkiem padał deszcz :angryy:[/QUOTE]

Rano nawet trochę słońca było....

[quote name='sunshine']a do tego jest bardzo ciepło i już tylko sieje mżawicą:P[/QUOTE]

A ciepło;)

[quote name='deer_1987']Jak tak kociaki i Aiko?[/QUOTE]

Dzięki, maja się całkiem dobrze:p

[quote name='Buszki']Wierzę,u nas koło południa też zaczęło być deszczowo-śnieżnie ;).Do tego wietrznie.[/QUOTE]

U nas ponuro się zrobiło:shake:

[quote name='Asiaczek']Zuch chłopak:)

Pzdr.[/QUOTE]

Ba, przecież to Tygrys:evil_lol:

pazurki, to przy okazji u weta. U Borysa nie ma prolemu z obcinaniem, a Zuzi nie obcinamy bo wychodzi na dwór i musi mieć oręż do ew. obrony:cool3:

Guest papillonek
Posted

[quote name='M&S']Który?

Borys może tak, Tygrys jeszcze mniejszy:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A ile Tygrysek waży?

Posted

[quote name='papillonek']chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :)[/QUOTE]

A nie masz nikogo znajomego w swoim mieście?

Guest papillonek
Posted

[quote name='M&S']A nie masz nikogo znajomego w swoim mieście?[/QUOTE]

Niewiele oj niewiele ...;)

Posted

[quote name='papillonek']chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :)[/QUOTE]
Ale kilka osób masz znajomych w okolicy swojego miejsca zamieszkania...?

pzdr.

Guest papillonek
Posted

[quote name='M&S']No to faktycznie kiepsko, ale może i oni polubią psy i wystawy?[/QUOTE]

Niestety nie... ale zawsze jest dogo ;)

Posted

[quote name='NATKA'][IMG]http://www.commentsyard.com/graphics/happy-new-year/happy-new-year18.gif[/IMG][/QUOTE]

Dziękujemy:lol:

[quote name='dOgLoV']Witamy w ten ostatni dzień roku 2011 :multi:[/QUOTE]

:multi:Witamy:multi:

[quote name='papillonek']Niestety nie... ale zawsze jest dogo ;)[/QUOTE]

No właśnie;):p

[quote name='dOgLoV'][IMG]http://s589.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1342222&t=634609443868710015&id=207204917&vid=207204917&loc=PL[/IMG][/QUOTE]

Dzięki:multi:

Posted

[B][COLOR=blue]Moje kochane M&S-ki...
w tym NOWYM 2012 ROKU wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj....[/COLOR][/B][IMG]http://4.bp.blogspot.com/-vDyRJF4LL_o/Tv3mIZ-SRnI/AAAAAAAAAiE/-K_Gqadrjd8/s640/Szcz%25C4%2599%25C5%259Bliwego+Nowego+2012+roku.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']Mój Tż zawsze do mnie mówi (napisze tak jak się mówi ) ememensy cos Ci napisały :evil_lol:[/QUOTE]

a mnie nasze jak to piszesz "ememensy" od zawsze kojarzyły się z kolorowymi gadającymi w reklamie TV cukiereczkami...słodkie takie są i były...znaczy ich nick a nie One same