M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Cienka']No właśnie ja miałam marne święta od wczoraj umieram i żywię się tylko coca colą ;-([/QUOTE] Może jakieś ziółka? Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='dOgLoV']Hello :lol:[/QUOTE] Hello:):):) Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']Jakie mile plany na dzis? :)[/QUOTE] Chyba pojedziemy zaszczepić Tygrysa......z Aikiem do lasu i lenistwo;) Quote
Tekla64 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Wszystkiego dobrego po swietach widze ze chwalimy sie ulubionymi kociakami wiec chyba musze dorwac mego owniciego lesnego i zrobic jakie pogldowe zdjecie coby tyz sie moc pochwalc ja juz nie mam wymarzonej rasy kociej ja mam juz uzytkowe kociska i co mi los przyniesie pogoda ze tak ppwim do kitu i malo checi na cokolwiek hihihi Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='M&S']Chyba pojedziemy zaszczepić Tygrysa......z Aikiem do lasu i lenistwo;)[/QUOTE] To calkiem milo sie zapowiada :) Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Tekla64']Wszystkiego dobrego po swietach widze ze chwalimy sie ulubionymi kociakami wiec chyba musze dorwac mego owniciego lesnego i zrobic jakie pogldowe zdjecie coby tyz sie moc pochwalc ja juz nie mam wymarzonej rasy kociej ja mam juz uzytkowe kociska i co mi los przyniesie pogoda ze tak ppwim do kitu i malo checi na cokolwiek hihihi[/QUOTE] Chwalimy się;) Musisz foty poglądowe zrobić, koniecznie:lol: [quote name='deer_1987']To calkiem milo sie zapowiada :)[/QUOTE] Tak, całkiem miło Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='M&S']Może jakieś ziółka?[/QUOTE] Zioła mi nie podchodzą nawet zębów nie umyłam wczoraj bo tak mi było niedobrze na sam zapach pasty. Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Witamy świątecznie :) Co prawda pierwszy raz ,ale galeria świetna :D Pełno Was na forum szkoda było nie wpaśc ;) Quote
Błyskotka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Lenistwo po takich świętach jak najbardziej wskazane :). Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Błyskotka']Lenistwo po takich świętach jak najbardziej wskazane :).[/QUOTE] Po takim obrzarstwie ciężko zmusic się do czegokolwiek :lol: Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Cienka']Zioła mi nie podchodzą nawet zębów nie umyłam wczoraj bo tak mi było niedobrze na sam zapach pasty.[/QUOTE] Bardzo Ci współczuje...... [quote name='papillonek']Witamy świątecznie :) Co prawda pierwszy raz ,ale galeria świetna :D Pełno Was na forum szkoda było nie wpaśc ;)[/QUOTE] Witamy po świętach nowego gościa:lol: Miło, że galeria się podoba. Z tym pełno, to trochę przesadziłaś;) Zapraszamy częściej!!! [quote name='Błyskotka']Lenistwo po takich świętach jak najbardziej wskazane :).[/QUOTE] [quote name='papillonek']Po takim obrzarstwie ciężko zmusic się do czegokolwiek :lol:[/QUOTE] Dokładnie:evil_lol: [quote name='NATKA']Witanko poświąteczne :multi:[/QUOTE] Doberek:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Cienka']Zioła mi nie podchodzą nawet zębów nie umyłam wczoraj bo tak mi było niedobrze na sam zapach pasty.[/QUOTE] [B]Cienka[/B], co się dzieje...? Bo w to, że się przejadłaś, to nie uwierzę... pzdr. Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]Cienka[/B], co się dzieje...? Bo w to, że się przejadłaś, to nie uwierzę... pzdr.[/QUOTE] A może Cienka jest w ciąży......?! Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ale Tomecki też choruje. Więc czyzby i on był w ciąży...? pzdr. Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 To w takim razie teściowa i teściu też są w ciąży. Nie przejedliśmy się ja to wręcz przeciwnie zjadłam mniej niż normalnie jem Quote
M&S Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale Tomecki też choruje. Więc czyzby i on był w ciąży...? pzdr.[/QUOTE] [quote name='Cienka']To w takim razie teściowa i teściu też są w ciąży. Nie przejedliśmy się ja to wręcz przeciwnie zjadłam mniej niż normalnie jem[/QUOTE] To złapaliście jakiegoś wirusa paskudnego.....moży grypa żołądkowa? Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jajek w majonezie też nie jadłam i od wczoraj mi się nimi odbija:angryy: Wiecie ile dziś żarcia wywaliłam do kosza (było obliczone na 3 dni świąt tylko nikt nie przewidział, że jeść nie będziemy w stanie). Dobrze, że chociaż w Auchanie była promocja na pepsi 6 flaszek za niecałe 20zł to przynajmniej pokarm płynny był:cool3:. Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='M&S']To złapaliście jakiegoś wirusa paskudnego.....moży grypa żołądkowa?[/QUOTE] Tylko przy grypie żołądkowej to chyba się mówiąc brzydko rzyga i sra dalej jak widzi. A ja nawet próbując zrobić odruch wymiotny by mi było lżej, nie byłam w stanie. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mnie kiedyś lekarz powiedział, że jak odbija się jajkami to podrazniony jest woreczek żółciowy. Więc sprawa poważna... O "leczeniu" colą też słyszałam. Banan i rozgazowana Cola - sama to ćwiczyłam raz i pomogło:) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 W koncu Cola i Pepsi to dobry odrdzewiacz a jak ładnie czyści kibelek lepiej niż domestos:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']pepsi i paluszki? :diabloti:[/QUOTE] Ja słyszałam tylko o Coca-Cola. Paluszkom mówimy nie w diecie;) [quote name='Cienka']W koncu Cola i Pepsi to dobry odrdzewiacz a jak ładnie czyści kibelek lepiej niż domestos:diabloti:[/QUOTE] O Pepsi to nie wiem. Zreszta o Coli tez nic mi nie wiadomo, aby czyściły kibelek... Mam Ajax żel;) pzdr. Quote
Recommended Posts