Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach.[/QUOTE]

Zgadzam się....

[quote name='Asiaczek']A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...?

Pzdr.[/QUOTE]

Bo czasami pieski siedzą cały czas w kojcach (mam na mysli te malutkie) i nie są wyprowadzane na siusiu, a po wejściu na ring...niespodzianka (widziałam taki obrazek onegdaj w Rzeszowie, ale kobitka nie zawstydziła się).

Posted

[quote name='Asiaczek']Może trzeba było jej przypomniec, że sprząta się po swoich psach...?

Mam 35 fotek z naszego spotkania. Ale wstawię je jutro popołudniu, OK?

Pzdr.[/QUOTE]

Sprzątnęła, ale przykro było patrzeć na tego pomka......

O, ile zdjęć fajnie. Asiu wiesz, że wstawisz kiedy będziesz mogła:)

Posted

[quote name='M&S']No właśnie......[/QUOTE]

To taki przyklad odemnie Jogi jest z nami już ponad rok a dopiero teraz (ze 2 tyg temu) poczuł się całkiem pewnie, że nawet dyskutuje i pyskuje do mnie

Posted

[quote name='Cienka']To taki przyklad odemnie Jogi jest z nami już ponad rok a dopiero teraz (ze 2 tyg temu) poczuł się całkiem pewnie, że nawet dyskutuje i pyskuje do mnie[/QUOTE]

No chyba żartujesz...dopiero teraz?!

Posted

[quote name='M&S']Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami.....[/QUOTE]
No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol:
[quote name='Buszki']A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).[/QUOTE]
Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong:

Posted

[quote name='jamnicze']No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol:

Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong:[/QUOTE]

Nie znoszę tego wariactwa zakupowego...Ludzi tyle, jakby za darmo dawali.

Piżamy kupuję w sklepie Tchibo, albo na ich stronie i jestem z nich bardzo zadowolona.

Posted

[quote name='jamnicze']No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol:

Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong:[/QUOTE]

W Carrfurze :).Miałam już wychodzić,ale koleżanka co tam pracuje mnie przechwyciła i powiedziała,że właśnie przecenili te piżamy (chciała żeby Jej wziąć 3 szt.,bo odłożyć sobie nie może,a za chwilę nie będzie ;) ).Wcześniejsza cena ,to 48 zł bodajże.

Posted

A ja przyszłam zobaczyć jak się szpice mają, a tu kotecki...oj dawno mnie tutaj nie było, bo wiadomo gdzie bywam...ale zdjęcia chętnie bym pooglądała...No i o nowościach też poczytałam, że Anię nóżka boli...i że na wystawach bywacie i że Aiko furorę robi...tyle,że to czytanie było takie pobieżne...ale gratuluję chłopak dorośleje i jeszcze ładniejszy się robi...bo że śliczności to nie ulega wątpliwości...

Posted

[quote name='Atrisko']A ja przyszłam zobaczyć jak się szpice mają, a tu kotecki...oj dawno mnie tutaj nie było, bo wiadomo gdzie bywam...ale zdjęcia chętnie bym pooglądała...No i o nowościach też poczytałam, że Anię nóżka boli...i że na wystawach bywacie i że Aiko furorę robi...tyle,że to czytanie było takie pobieżne...ale gratuluję chłopak dorośleje i jeszcze ładniejszy się robi...bo że śliczności to nie ulega wątpliwości...[/QUOTE]

Jak miło, że jesteś Jolu:)

O tak, dawno Cię u nas nie byłó.......

Posted

[quote name='M&S']Jak miło, że jesteś Jolu:)

O tak, dawno Cię u nas nie byłó.......[/QUOTE]
To do której strony powinnam wrócić,żeby być znowu na bieżąco...hihihi albo co powinnam wiedzieć,żeby jakiegoś nietaktu nie popełnić?

Posted

[quote name='Atrisko']To do której strony powinnam wrócić,żeby być znowu na bieżąco...hihihi albo co powinnam wiedzieć,żeby jakiegoś nietaktu nie popełnić?[/QUOTE]

Oj Jolu, nie wiem.......myślę, że ze dwa lata wstecz;)