Błyskotka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='stokrotka.af']a psiaki nie chciały sikać i qupkać na tą wykładzinę? :evil_lol:[/QUOTE] A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...? Pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='Błyskotka']No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach.[/QUOTE] Zgadzam się.... [quote name='Asiaczek']A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...? Pzdr.[/QUOTE] Bo czasami pieski siedzą cały czas w kojcach (mam na mysli te malutkie) i nie są wyprowadzane na siusiu, a po wejściu na ring...niespodzianka (widziałam taki obrazek onegdaj w Rzeszowie, ale kobitka nie zawstydziła się). Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Może trzeba było jej przypomniec, że sprząta się po swoich psach...? Mam 35 fotek z naszego spotkania. Ale wstawię je jutro popołudniu, OK? Pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Może trzeba było jej przypomniec, że sprząta się po swoich psach...? Mam 35 fotek z naszego spotkania. Ale wstawię je jutro popołudniu, OK? Pzdr.[/QUOTE] Sprzątnęła, ale przykro było patrzeć na tego pomka...... O, ile zdjęć fajnie. Asiu wiesz, że wstawisz kiedy będziesz mogła:) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mam 13 zdjęć Tygryska, 4 kwiatuszki, 6 Aikowych i 6 Boryska. Czyli Tygrysek w natarciu;) Pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 O Tygrysy atakują, to prawie jak "obcy w natarciu";) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jaki on tam obcy; zadomowiony na całego:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']To fakt, szybko zadomowiony;)[/QUOTE] A co się będzie chłopak czaił Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Cienka']A co się będzie chłopak czaił[/QUOTE] No właśnie...... Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']No właśnie......[/QUOTE] To taki przyklad odemnie Jogi jest z nami już ponad rok a dopiero teraz (ze 2 tyg temu) poczuł się całkiem pewnie, że nawet dyskutuje i pyskuje do mnie Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Cienka']To taki przyklad odemnie Jogi jest z nami już ponad rok a dopiero teraz (ze 2 tyg temu) poczuł się całkiem pewnie, że nawet dyskutuje i pyskuje do mnie[/QUOTE] No chyba żartujesz...dopiero teraz?! Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']No chyba żartujesz...dopiero teraz?![/QUOTE] naprawdę a jaki dyskutant się zrobił Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 I gdzie te fotki Tygrysa w natarciu :cool3:? Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Buszki']I gdzie te fotki Tygrysa w natarciu :cool3:?[/QUOTE] Pewnie będą........ Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami.....[/QUOTE] No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol: [quote name='Buszki']A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).[/QUOTE] Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong: Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='jamnicze']No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol: Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong:[/QUOTE] Nie znoszę tego wariactwa zakupowego...Ludzi tyle, jakby za darmo dawali. Piżamy kupuję w sklepie Tchibo, albo na ich stronie i jestem z nich bardzo zadowolona. Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='jamnicze']No właśnie, a my też zostawiamy część prezentów na ostatnią chwilę. A tłumy takie, że TZ się odgraża, że spożywcze też będzie robił przez internet :evil_lol: Łoł, to gdzie taka promocja? Ja wczoraj widziałam dla siebie piżamkę, nawet mi się podobała, podchodzę i :crazyeye: ponad 300zł :roll:, nie, nie, tyle to ja za barchany płacić nie będę :eviltong:[/QUOTE] W Carrfurze :).Miałam już wychodzić,ale koleżanka co tam pracuje mnie przechwyciła i powiedziała,że właśnie przecenili te piżamy (chciała żeby Jej wziąć 3 szt.,bo odłożyć sobie nie może,a za chwilę nie będzie ;) ).Wcześniejsza cena ,to 48 zł bodajże. Quote
Atrisko Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A ja przyszłam zobaczyć jak się szpice mają, a tu kotecki...oj dawno mnie tutaj nie było, bo wiadomo gdzie bywam...ale zdjęcia chętnie bym pooglądała...No i o nowościach też poczytałam, że Anię nóżka boli...i że na wystawach bywacie i że Aiko furorę robi...tyle,że to czytanie było takie pobieżne...ale gratuluję chłopak dorośleje i jeszcze ładniejszy się robi...bo że śliczności to nie ulega wątpliwości... Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Atrisko']A ja przyszłam zobaczyć jak się szpice mają, a tu kotecki...oj dawno mnie tutaj nie było, bo wiadomo gdzie bywam...ale zdjęcia chętnie bym pooglądała...No i o nowościach też poczytałam, że Anię nóżka boli...i że na wystawach bywacie i że Aiko furorę robi...tyle,że to czytanie było takie pobieżne...ale gratuluję chłopak dorośleje i jeszcze ładniejszy się robi...bo że śliczności to nie ulega wątpliwości...[/QUOTE] Jak miło, że jesteś Jolu:) O tak, dawno Cię u nas nie byłó....... Quote
Atrisko Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']Jak miło, że jesteś Jolu:) O tak, dawno Cię u nas nie byłó.......[/QUOTE] To do której strony powinnam wrócić,żeby być znowu na bieżąco...hihihi albo co powinnam wiedzieć,żeby jakiegoś nietaktu nie popełnić? Quote
M&S Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Atrisko']To do której strony powinnam wrócić,żeby być znowu na bieżąco...hihihi albo co powinnam wiedzieć,żeby jakiegoś nietaktu nie popełnić?[/QUOTE] Oj Jolu, nie wiem.......myślę, że ze dwa lata wstecz;) Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']To masz z kim pogadać;)[/QUOTE] Ale on to głównie pyskuje jak mu się coś nie podoba. Quote
Recommended Posts