Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Nie strasz mnie.. chcielismy jechac wlasnie do jakiegos centrum handlowego dzisiaj :roll:

Ta pogoda tez nie sprzyja :([/QUOTE]

Nie straszę, może u Was ludzie nie wariują.....

A pogoda taka sobie.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Na pewno wariuja kiedys pod jednym centrum nie mozna bylo wyjechac bo stali ci co chcieli wjechac.. a oni nie mogli wjechac poki inni nie wyjechali... i tak sie poblokowali :mad:[/QUOTE]

Taaa, uroki przedświąteczne, odechciewa się wszystkiego....

Posted

Dlatego ja drugi rok z rzedu dla rodziny w Polsce i czesciowo tutaj kupilam prezenty przez Internet. Raz ze przesylka tansza niz jakbym miala jechac do innego miasta, dwa prosto do domu i nawet mozna dokupic ze juz zapakowane :diabloti:

Posted

W internecie jest w sumie wiekszosc tego co normalnie w sklepie a i czasem perelki ktorych nie ma w sklepie, masz pod nosem a nie biegasz po 10 sklepach i szukasz :diabloti: Teraz zostal nam prezent dla tescia i brata Tz.. Latwo nie bedzie...

Posted

[quote name='M&S']Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami.....[/QUOTE]
Zalezy gdzie :) Tutaj pisza ze max zamowic 20/12 zeby doszla przed :) kurierem to jeden-dwa dni, poczta piorytet to tez chyba szybko?

Posted

Witamy :lol:

Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll:

Posted

A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).

Posted

[quote name='dOgLoV']Witamy :lol:

Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll:[/QUOTE]

Tak trzeba zwracać uwagę na ceny, bo można przepłacić....

[quote name='Buszki']A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).[/QUOTE]

Ja wybieram się jutro.....

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)

prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:)[/QUOTE]

Szczęściara.

Posted

[quote name='stokrotka.af']witanko sobotnie :lol:
a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz:[/QUOTE]

O, to tak jak ja:lol:

Posted

[quote name='M&S']:diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję[/QUOTE]
No jak taki jest to ma sam cos wymyslec i kupic, ja mam dla tesciowej od dawna z neta prezent i moge jechac do niej a jego w domu zostawie :P