M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='deer_1987']Nie strasz mnie.. chcielismy jechac wlasnie do jakiegos centrum handlowego dzisiaj :roll: Ta pogoda tez nie sprzyja :([/QUOTE] Nie straszę, może u Was ludzie nie wariują..... A pogoda taka sobie. Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Na pewno wariuja kiedys pod jednym centrum nie mozna bylo wyjechac bo stali ci co chcieli wjechac.. a oni nie mogli wjechac poki inni nie wyjechali... i tak sie poblokowali :mad: Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='deer_1987']Na pewno wariuja kiedys pod jednym centrum nie mozna bylo wyjechac bo stali ci co chcieli wjechac.. a oni nie mogli wjechac poki inni nie wyjechali... i tak sie poblokowali :mad:[/QUOTE] Taaa, uroki przedświąteczne, odechciewa się wszystkiego.... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dlatego ja drugi rok z rzedu dla rodziny w Polsce i czesciowo tutaj kupilam prezenty przez Internet. Raz ze przesylka tansza niz jakbym miala jechac do innego miasta, dwa prosto do domu i nawet mozna dokupic ze juz zapakowane :diabloti: Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 To też jest dobre wyjście. Ja w tym roku mam opóźnienie w zakupach..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 W internecie jest w sumie wiekszosc tego co normalnie w sklepie a i czasem perelki ktorych nie ma w sklepie, masz pod nosem a nie biegasz po 10 sklepach i szukasz :diabloti: Teraz zostal nam prezent dla tescia i brata Tz.. Latwo nie bedzie... Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='M&S']Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami.....[/QUOTE] Zalezy gdzie :) Tutaj pisza ze max zamowic 20/12 zeby doszla przed :) kurierem to jeden-dwa dni, poczta piorytet to tez chyba szybko? Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Różnie bywa, a ja i tak nie mam pomysłów....... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dlatego ja skorzystalam np z tych stron [url]http://iprezenty.pl/[/url] [url]http://www.prezent.pomysl.com/[/url] [url]http://trafionyprezent.pl/[/url] Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 O dzięki za podpowiedź, zobaczę. Ja zazwyczaj kupuję na Allegro.... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Na allegro tez kupilam ale to wybralam juz gre dla brata i dlatego tam kupilam :) Quote
łamAga Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Witamy :lol: Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll: Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :). Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 witamy się cieplutko:) prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:) Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='dOgLoV']Witamy :lol: Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll:[/QUOTE] Tak trzeba zwracać uwagę na ceny, bo można przepłacić.... [quote name='Buszki']A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).[/QUOTE] Ja wybieram się jutro..... [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:)[/QUOTE] Szczęściara. Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 My pojechalismy ale wrocilismy z niczym... nie dalo sie chodzic i kupowac... Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='deer_1987']My pojechalismy ale wrocilismy z niczym... nie dalo sie chodzic i kupowac...[/QUOTE] To kiepsko..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja bym dala rade chodzic ale nie Tz, on zaraz paniki dostaje jak widzi tyle ludzi w jednym skupisku :mad: za kare sam bedzie jezdzil i kupowal przez tydzien prezenty.. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 :diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję Quote
stokrotka.af Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 witanko sobotnie :lol: a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz: Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='stokrotka.af']witanko sobotnie :lol: a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz:[/QUOTE] O, to tak jak ja:lol: Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='M&S']:diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję[/QUOTE] No jak taki jest to ma sam cos wymyslec i kupic, ja mam dla tesciowej od dawna z neta prezent i moge jechac do niej a jego w domu zostawie :P Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='M&S']To też jest wyjście.....;)[/QUOTE] Zostanie z krolikiem bo sherry jedzie do mamy :D Quote
Recommended Posts