M&S Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='deer_1987']Oj to za duzo chodzilas :([/QUOTE] Na to wygląda...... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [QUOTE=M&S;17945910 Spokojnie, wybrałam się z Marysią i Aikiem na spacer.....i noga mnie boli:roll: A poza tym jest ok.[/QUOTE] Oj, nie szalej! Na szaleństwa jeszcze przyjdzie czas! Jak dzisiaj noga? Pzdr. Quote
M&S Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, nie szalej! Na szaleństwa jeszcze przyjdzie czas! Jak dzisiaj noga? Pzdr.[/QUOTE] Dziś jest w miarę dobrze:) Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='M&S']Dziś jest w miarę dobrze:)[/QUOTE] to super:) Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='unikatowydiament']to super:)[/QUOTE] Też się cieszę:) Własnie skonczyłam moje ćwiczenie, z zaleceniem chodzić, chodzić, chodzić..... Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='dOgLoV']Witamy wieczornie :multi:[/QUOTE] Hello, hello, hello:):) Quote
taxelina Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Tylko nie chodz za duzo, zeby nie bolalo! Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='deer_1987']Tylko nie chodz za duzo, zeby nie bolalo![/QUOTE] Muszę zacząć więcej chdzić..... Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='gosiaja']GRATULACJE !!!!!!!! dla AIKO[/QUOTE] Dziekuje w imieniu Aika;):lol: [quote name='deer_1987']A jak w ogole sie czujesz?[/QUOTE] Ogólnie może być, niby człowiek sprawny, ale tak niezupełnie.....Jest to trochę irytujące:diabloti: Quote
taxelina Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No ja Cie podziwiam, ja bym chyba zwariowala... wlasnie ostatnio mowilam do Tz ze mamy duzo schodow i jakbym ja tfu tfu zlamala noge to nie wiem kto by z psami wychodzil bo tz pracuje i jak wychodzi po 6 to wraca po 16. Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='deer_1987']No ja Cie podziwiam, ja bym chyba zwariowala... wlasnie ostatnio mowilam do Tz ze mamy duzo schodow i jakbym ja tfu tfu zlamala noge to nie wiem kto by z psami wychodzil bo tz pracuje i jak wychodzi po 6 to wraca po 16.[/QUOTE] W porównaniu z tym, co było wtedy, to teraz jest bułka z masłem.....;);) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='M&S']Też się cieszę:) Własnie skonczyłam moje ćwiczenie, z zaleceniem chodzić, chodzić, chodzić.....[/QUOTE] Rozumiem, że to chodzenie to PO porządnej porcji ćwiczeń wzmacniających, tak? Czy to juz teraz masz chodzić...? Bo jak juz teraz masz robić te marsze, to zapraszam do W-wy, na Mokotów! Hahaha.... pzdr. Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że to chodzenie to PO porządnej porcji ćwiczeń wzmacniających, tak? Czy to juz teraz masz chodzić...? Bo jak juz teraz masz robić te marsze, to zapraszam do W-wy, na Mokotów! Hahaha.... pzdr.[/QUOTE] Mam chodzić i to nie tylko po chałupie. Na Mokotów to narazie nie dojdę, ale może dojadę.....;) A tak serio to każe iść na lasy, na bory:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 NIE na lasy i na bory, ale ZA lasy i ZA bory! Hahaha.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Asiaczek']NIE na lasy i na bory, ale ZA lasy i ZA bory! Hahaha.... Pzdr.[/QUOTE] Może byc i "za".....;) Quote
bety Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='M&S']Mam chodzić i to nie tylko po chałupie. Na Mokotów to narazie nie dojdę, ale może dojadę.....;) A tak serio to każe iść na lasy, na bory:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Pogoda piękna to ruszaj w te lasy - hi hi hi hi. Podobno sport to zdrowie (ha ha). Pzdr Quote
M&S Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Witam wszystkich....dzień niestety nie jest zbyt miły. Nasz kot Maniek jest chory....nie wiadomo co mu jest. Właśnie wróciłam od weta. pobrali krew, dzli króplówke i różne medykamenty. Ma bardzo niską temperaturę. Martwię się o niego...... Quote
taxelina Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zyczmy zdrowia Mankowi i trzymamy mocno kciuki zeby sie lepiej poczul! Quote
M&S Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='deer_1987']Zyczmy zdrowia Mankowi i trzymamy mocno kciuki zeby sie lepiej poczul![/QUOTE] Dzięki, oby to nie było coś paskudnego........................ Quote
Recommended Posts