M&S Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Witam wszystkich:) Dziś przychdzi do mnie mój rehabilitant.... Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Buszki']Przegięłaś :evil_lol:.[/QUOTE] Gdziezby :razz: [quote name='M&S']Witam wszystkich:) Dziś przychdzi do mnie mój rehabilitant....[/QUOTE] No to powodzenia na rehabilitacji! Quote
M&S Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dzięki:) Postaram się dobrze ćwiczyć;) Quote
bety Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 W pierwszej chwili to pomyślałam że pomyliłam galerie (ha ha) - bo tu Asiaczek fotki wstawiał. Aż musiałam spojrzeć i przeczytać tytuł. :) [quote name='M&S']Dzięki:) Postaram się dobrze ćwiczyć;)[/QUOTE] Ćwicz ćwicz pilnie żebyś nam do pełni sprawności szybko wróciła. Miłej dzisiejszej rehabilitacji. :) Pzdr Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 no na poczatku to mila chyba ,malo bedzie ale wszytsko zalezy od rehabilitanta hihihi Quote
Buszki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='M&S']Witam wszystkich:) Dziś przychdzi do mnie mój rehabilitant....[/QUOTE] I jak było? Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Buszki']I jak było?[/QUOTE] Jak rehabilitant? Przystojny?;) No i jakie ćwiczenia(hahaha...) pokazał...?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='bety']W pierwszej chwili to pomyślałam że pomyliłam galerie (ha ha) - bo tu Asiaczek fotki wstawiał. Aż musiałam spojrzeć i przeczytać tytuł. :) Ćwicz ćwicz pilnie żebyś nam do pełni sprawności szybko wróciła. Miłej dzisiejszej rehabilitacji. :) Pzdr[/QUOTE] Dobrze trafiłaś;) [quote name='Tekla64']no na poczatku to mila chyba ,malo bedzie ale wszytsko zalezy od rehabilitanta hihihi[/QUOTE] [quote name='Buszki']I jak było?[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Jak rehabilitant? Przystojny?;) No i jakie ćwiczenia(hahaha...) pokazał...?:evil_lol: Pzdr.[/QUOTE] Było boleśnie, ale już mi lepiej się chodzi:) Rehabilitant jest ten sam, który uczył mnie chodzić po gipsie... Ćwiczenia różne, różniste...chodzenie na piętach, na palcach, rozciąganie łydki. Masaż i uruchamianie stawu.....fuj bolało, a jeszcze szew mnie ciągnie. następna tura ćwiczeń i masażu w poniedziałek.... Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mmmmm masaz no swietna sprawa a ciwczenia potrzebne i tyla Quote
M&S Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Tekla64']mmmmm masaz no swietna sprawa a ciwczenia potrzebne i tyla[/QUOTE] Dokładnie tak:) [quote name='deer_1987']No wlasnie byl przystojny? :razz:[/QUOTE] Był przystojny i jest przystojny..... Quote
andromeda Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 U was jak zawsze dużo sie dzieje! Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!! Pozdrawiam Cieplutko ( u nas straszne zimnisko i mgła :() Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='andromeda']U was jak zawsze dużo sie dzieje! Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!! Pozdrawiam Cieplutko ( u nas straszne zimnisko i mgła :()[/QUOTE] czasami trochę za dużo sie dzieje:cool3: Dziękuję:p U nas piękny wschód słońca, ale za ciepło nie jest..... Quote
taxelina Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 U nas nadal buro i ciemno :( Milego piatku :loveu: Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='deer_1987']U nas nadal buro i ciemno :( Milego piatku :loveu:[/QUOTE] Wysyłam słońce do Was:) Dzięki!!! Quote
taxelina Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='M&S']Wysyłam słońce do Was:) Dzięki!!![/QUOTE] Dziekuje, a expressem? :razz: Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='deer_1987']Dziekuje, a expressem? :razz:[/QUOTE] Nawet Intercity;) Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 wczoraj byl zamroz ale ostal sie ino przymrozek i nawet mgly szybko zeszly za to sloneczko jakies razniejsze dzisiaj milego dnia, mimo ciwczen hihihi a masaz se sama zrob! Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Tekla64']wczoraj byl zamroz ale ostal sie ino przymrozek i nawet mgly szybko zeszly za to sloneczko jakies razniejsze dzisiaj milego dnia, mimo ciwczen hihihi a masaz se sama zrob![/QUOTE] Dziękuję:) Quote
taxelina Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='M&S']Nawet Intercity;)[/QUOTE] No wlasnie widze, bo niesmialo cos sloneczko sie pokazuje :loveu: Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='deer_1987']No wlasnie widze, bo niesmialo cos sloneczko sie pokazuje :loveu:[/QUOTE] No widzisz, to działa..... Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='deer_1987']Dziekuje! :loveu:[/QUOTE] Cała przyjemność po mojej stronie:) Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jak o pogodzie,to i ja się wtrącę ;).Znowu skrobię szyby w aucie,a już tak fajnie było...A liscie tak spadają,że rano wyjść z domu nie mogłam,bo mnie zasypało :roll:. Quote
M&S Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Buszki']Jak o pogodzie,to i ja się wtrącę ;).Znowu skrobię szyby w aucie,a już tak fajnie było...A liscie tak spadają,że rano wyjść z domu nie mogłam,bo mnie zasypało :roll:.[/QUOTE] Jesień byłaby całkiem fajna, gdyby nie te dodatkowe atrakcje...... Quote
Recommended Posts