Tekla64 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 witam piatkowo i wcale na razie nie deszczowo cale szczescie Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='A&L']Nie, to nie był szczeniak :) Stary raczej tez nie był. Właściciele to takie małżeństwo z dzieckiem.[/QUOTE] Wystawiany był w szczeniorach zapewne..... [quote name='Tekla64']witam piatkowo i wcale na razie nie deszczowo cale szczescie[/QUOTE] Witanko, u nas świeci:lol::lol: [quote name='Błyskotka']Hejka :) :) :)[/QUOTE] Doberek:p:p Quote
dianusia921 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Witamy :lol: Ta sama rasa a tak różne te Twoje kociaki... Może lepiej się upewnię, to ta sama rasa prawda ? ;) Nigdy nie miałam kota, nie ciągnie mnie jakoś do nich, ale lubię sobie pooglądać kociaki u kogoś :) Chociaż mam małe plany żeby za jakiś czas (bardzo długi czas) sprawić sobie maine coona, ale to w bardzo dalekiej przyszłości są plany do zrealizowania... Co do Aiko to wygląda pięknie :loveu: Konkurent też fajny, ale Aiko mi się bardziej podoba :) Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='dianusia921']Witamy :lol: Ta sama rasa a tak różne te Twoje kociaki... Może lepiej się upewnię, to ta sama rasa prawda ? ;) Nigdy nie miałam kota, nie ciągnie mnie jakoś do nich, ale lubię sobie pooglądać kociaki u kogoś :) Chociaż mam małe plany żeby za jakiś czas (bardzo długi czas) sprawić sobie maine coona, ale to w bardzo dalekiej przyszłości są plany do zrealizowania... Co do Aiko to wygląda pięknie :loveu: Konkurent też fajny, ale Aiko mi się bardziej podoba :)[/QUOTE] Witanko:p Koty są jednej rasy, neva masqarade, mają nawet jednego tatusia;) Koty są fajne, polecam każdemu. Aiko jest fajny, prawda:lol: [quote name='tulasy']Aiko jest the best Basaia[/QUOTE] Basieńko:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='unikatowydiament']witamy się:) i całuski zasyłamy[/QUOTE] Witanko:multi::multi: Quote
Buszki Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja mam kota,czystej rasy dachowca :diabloti:,też polecam.Właśnie wprosiła się na noc do domu,bo mrozik idzie. Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Buszki']Ja mam kota,czystej rasy dachowca :diabloti:,też polecam.Właśnie wprosiła się na noc do domu,bo mrozik idzie.[/QUOTE] Ja też mam, 10-cio letnią Zuzię tri....(na zdjęciu z Kicią, która odeszła w ubiegłym roku w wieku 18 lat:-() [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Buszki Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale te są jakieś parapetowe,a moja jest dachowa :diabloti:.I do tego duuużo młodsza,3latka dopiero ma :lol:. Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Buszki']Ale te są jakieś parapetowe,a moja jest dachowa :diabloti:.I do tego duuużo młodsza,3latka dopiero ma :lol:.[/QUOTE] Dachowiec, odmiana parapetowa.....;) Quote
taxelina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [url]http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg[/url] Jaki maja naturalny kolor oczu? bez flesza :) Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='deer_1987'][url]http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg[/url] Jaki maja naturalny kolor oczu? bez flesza :)[/QUOTE] Brązowo-zielone:) Quote
jamnicze Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A tu widzę koci wątek się zrobił :) Ale się nie dziwię, śliczne te Twoje kicie, częściej ich fotki wstawiaj :) Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Cześć jamnicze:) No prawie koci;), dzieki. Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='M&S']Dachowiec, odmiana parapetowa.....;)[/QUOTE] A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:. Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='Buszki']A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:.[/QUOTE] Piękna odmiana dachowca:cool3: Zuzia nie poluje, jest zbyt jasna. Kita polowała, przynosiła mi różne prezenciki....... Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A ja wczoraj widziałam Zuzię na żywo:) Boryska i Maniutka też widziałam. A tylko Aiko dał się pogłaskać. Ba! Nawet się upominal, aby go głaskać, hahaha... pzdr. Quote
jamnicze Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A co, chłopaki mruczaki takie niedotykalskie? ;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka. A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała... pzdr. Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Moja też nie da się obcemu dotknąć.Może to i dobrze,bo jej mama była bardzo kiziasta i za ludźmi chodziła,no i rok temu zniknęła :(. Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='Asiaczek']A ja wczoraj widziałam Zuzię na żywo:) Boryska i Maniutka też widziałam. A tylko Aiko dał się pogłaskać. Ba! Nawet się upominal, aby go głaskać, hahaha... pzdr.[/QUOTE] Wszystko się zgadza:) [quote name='jamnicze']A co, chłopaki mruczaki takie niedotykalskie? ;)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka. A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała... pzdr.[/QUOTE] Nie poznały jeszcze Asi, ale mam nadzieję, że Asia będzie częstrzym gościem:lol: [quote name='Buszki']Moja też nie da się obcemu dotknąć.Może to i dobrze,bo jej mama była bardzo kiziasta i za ludźmi chodziła,no i rok temu zniknęła :(.[/QUOTE] Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='deer_1987']Witanko wieczorne :)[/QUOTE] Witamy:lol::lol: Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='M&S'] Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu:[/QUOTE] Ja śpię z dwoma baskami,kota by nie wpuściły do łóżka ;). Quote
Recommended Posts