Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A&L']Nie, to nie był szczeniak :) Stary raczej tez nie był. Właściciele to takie małżeństwo z dzieckiem.[/QUOTE]

Wystawiany był w szczeniorach zapewne.....

[quote name='Tekla64']witam piatkowo i wcale na razie nie deszczowo cale szczescie[/QUOTE]

Witanko, u nas świeci:lol::lol:

[quote name='Błyskotka']Hejka :) :) :)[/QUOTE]

Doberek:p:p

Posted

Witamy :lol:

Ta sama rasa a tak różne te Twoje kociaki... Może lepiej się upewnię, to ta sama rasa prawda ? ;)
Nigdy nie miałam kota, nie ciągnie mnie jakoś do nich, ale lubię sobie pooglądać kociaki u kogoś :) Chociaż mam małe plany żeby za jakiś czas (bardzo długi czas) sprawić sobie maine coona, ale to w bardzo dalekiej przyszłości są plany do zrealizowania...

Co do Aiko to wygląda pięknie :loveu:
Konkurent też fajny, ale Aiko mi się bardziej podoba :)

Posted

[quote name='dianusia921']Witamy :lol:

Ta sama rasa a tak różne te Twoje kociaki... Może lepiej się upewnię, to ta sama rasa prawda ? ;)
Nigdy nie miałam kota, nie ciągnie mnie jakoś do nich, ale lubię sobie pooglądać kociaki u kogoś :) Chociaż mam małe plany żeby za jakiś czas (bardzo długi czas) sprawić sobie maine coona, ale to w bardzo dalekiej przyszłości są plany do zrealizowania...

Co do Aiko to wygląda pięknie :loveu:
Konkurent też fajny, ale Aiko mi się bardziej podoba :)[/QUOTE]

Witanko:p

Koty są jednej rasy, neva masqarade, mają nawet jednego tatusia;)
Koty są fajne, polecam każdemu.
Aiko jest fajny, prawda:lol:

[quote name='tulasy']Aiko jest the best
Basaia[/QUOTE]

Basieńko:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)

i całuski zasyłamy[/QUOTE]

Witanko:multi::multi:

Posted

[quote name='Buszki']Ja mam kota,czystej rasy dachowca :diabloti:,też polecam.Właśnie wprosiła się na noc do domu,bo mrozik idzie.[/QUOTE]

Ja też mam, 10-cio letnią Zuzię tri....(na zdjęciu z Kicią, która odeszła w ubiegłym roku w wieku 18 lat:-()
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Buszki']Ale te są jakieś parapetowe,a moja jest dachowa :diabloti:.I do tego duuużo młodsza,3latka dopiero ma :lol:.[/QUOTE]

Dachowiec, odmiana parapetowa.....;)

Posted

[quote name='deer_1987'][url]http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg[/url]
Jaki maja naturalny kolor oczu? bez flesza :)[/QUOTE]

Brązowo-zielone:)

Posted

[quote name='M&S']Dachowiec, odmiana parapetowa.....;)[/QUOTE]

A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:.[/QUOTE]

Piękna odmiana dachowca:cool3:

Zuzia nie poluje, jest zbyt jasna. Kita polowała, przynosiła mi różne prezenciki.......

Posted

kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka.
A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja wczoraj widziałam Zuzię na żywo:)
Boryska i Maniutka też widziałam.
A tylko Aiko dał się pogłaskać. Ba! Nawet się upominal, aby go głaskać, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]

Wszystko się zgadza:)

[quote name='jamnicze']A co, chłopaki mruczaki takie niedotykalskie? ;)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka.
A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała...

pzdr.[/QUOTE]

Nie poznały jeszcze Asi, ale mam nadzieję, że Asia będzie częstrzym gościem:lol:

[quote name='Buszki']Moja też nie da się obcemu dotknąć.Może to i dobrze,bo jej mama była bardzo kiziasta i za ludźmi chodziła,no i rok temu zniknęła :(.[/QUOTE]

Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu:

Posted

[quote name='M&S']

Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu:[/QUOTE]

Ja śpię z dwoma baskami,kota by nie wpuściły do łóżka ;).