M&S Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 No cóż, nie wszystko zrosło sie tak jak powinno.....ale życ bedę;) Chodże przy pomocy kuli, jest wygodniej, bo wsztsko żywe jest (wczoraj mnie ciachali). Za 2 tygodnie zdejmują szwy, a potem według niektórych rechabilitacja, trzeba całkowicie uruchomić staw i wzmocnić mięśnie łydki. Zobaczymy jak będzie. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O, to jeszcze długa droga przed Toba... Jakby co - dzwoń. Przyjade i pomogę:) pzdr. Quote
M&S Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Jeszcze trochę. Jak przestanie boleć to będzie mi duzo milej..... mam nadzieje, ze wpadniesz na wieś marysińską;):) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Znajdź jakis wolny termin w przyszłym tygodniu i napisz, czy rano czy ppłd. Osobiście wolałabym rano... Pzdr. Quote
M&S Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 W najblizszym czasie mam same wolne terminy........ Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hahaha. To napisze inaczej. Wybierz dzień w nadchodzącym tygodniu... Póki co - może byc losowo. albo zadzwoń do przyjaciela, hahaha... Pzdr. Quote
M&S Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha. To napisze inaczej. Wybierz dzień w nadchodzącym tygodniu... Póki co - może byc losowo. albo zadzwoń do przyjaciela, hahaha... Pzdr.[/QUOTE] Jasna sprawa, najlepszy bedzie telefon do przyjaciela.....;) [quote name='deer_1987']Oj to duzo zdrowia zyczymy![/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Również życzę zdrówka :).[/QUOTE] Dziekuję:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No i jak, zadzwoniłaś do przyjaciela...? Bo nie wiem, jak rozplanowac sobie tydzień... Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Witamy się:) piękne psiaki:) pozdrawiam i zapraszam do Nas Quote
Tekla64 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ano szkoda ze masz problemy zdrowotne ale jak mnie wyjeli te sztabe i sruby to dosc szybko doszlam do siebie czego tobie serdecznie zycze a rehabilitowac to sie mozesz ju teraz sama coby ruchomosc stawu zachowac ino bez przesady Quote
tulasy Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Aniu trzymaj się i kuruj szybko Ściskamy Tulaski Quote
M&S Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Asiaczek']No i jak, zadzwoniłaś do przyjaciela...? Bo nie wiem, jak rozplanowac sobie tydzień... Pzdr.[/QUOTE] Melduje wykonanie zadania:evil_lol: [quote name='unikatowydiament']Witamy się:) piękne psiaki:) pozdrawiam i zapraszam do Nas[/QUOTE] Witam pięknie:) Mam już tylko jednego...... [quote name='Tekla64']ano szkoda ze masz problemy zdrowotne ale jak mnie wyjeli te sztabe i sruby to dosc szybko doszlam do siebie czego tobie serdecznie zycze a rehabilitowac to sie mozesz ju teraz sama coby ruchomosc stawu zachowac ino bez przesady[/QUOTE] Dzięki za dobre słowo, ale widzi mi się, że rehabilitacja bedzie musiała być fachowa... [quote name='tulasy']Aniu trzymaj się i kuruj szybko Ściskamy Tulaski[/QUOTE] Dzięki Basiu:):) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No to my juz [I]som [/I]umówione:) A przy okazji ubijemy jeszcze inny interesik;) Pzdr. Quote
M&S Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Asiaczek']No to my juz [I]som [/I]umówione:) A przy okazji ubijemy jeszcze inny interesik;) Pzdr.[/QUOTE] Bardzo się cieszę:):) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ja też, bo jakos ostatnio nie widyjemy się zbyt często; ostatnio to chyba na Klubowej... a może na w-wskiej...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ...prawda?:) Nic to. Nadrobimy w tym tygodniu a i potem juz tez jesteśmy umówione:) pzdr. Quote
taxelina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No wlasnie gdzie te obiecane fotki? :D Quote
M&S Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Jak żaba będzie szybciej chodzić, to bedą...... Quote
taxelina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 to trzeba ja zmienic jak za wolna :mad: ja tam nie narzekam na picase :diabloti: Quote
Recommended Posts