M&S Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Nareszcie do nas wróciliście :multi: Aiko jest śliczny :loveu:[/QUOTE] :lol::lol::lol::loveu::loveu: [quote name='Asiaczek']Noooo, wreszcie:) Mały juznie jest taki mały. fakt:) A ja jutro na własne oczy zobacze Aiko i Anię!!! Może nawet porobie im troche fotek, hahaha... pzdr.[/QUOTE] Fakt, troszkę podrośnięty;) Cieszę się na jutrzejsze spotkanie!!!! Quote
Błyskotka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No to gratuluję super wyniku :). Trzymam kciuki za jutro :). Quote
M&S Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='Błyskotka']No to gratuluję super wyniku :). Trzymam kciuki za jutro :).[/QUOTE] Dzięki:) a jutro będziemy my i 3 keesy z za wschodniej granicy, zobaczymy jak będzie..... Quote
Angelika_Roser Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]witamy i powodzenia!!:loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='deer_1987']Powodzenia na wystawie![/QUOTE] [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]witamy i powodzenia!!:loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] [quote name='jenis']Witam.Czekam na wieści jak wam poszło:)[/QUOTE] Witamy się pięknie i uprzejmie donosimy, że Aiko został Najlepszym Juniorem i tym samym ukończył MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT:multi::lol::lol: Rasę wziął pies champion. Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ] [quote name='Błyskotka']Gratulacje :)[/QUOTE] Dziękujemy:lol::lol: Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='deer_1987']Gratulacje!![/QUOTE] Dziękować:lol::lol: Quote
Błyskotka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A jakie kolejne plany wystawowe ? Będziecie w Łodzi na klubowej ? Quote
andromeda Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Hejka, Gratuluje sukcesów:) Dawno mnie tu nie było. Ogromne zmiany.... Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Błyskotka']A jakie kolejne plany wystawowe ? Będziecie w Łodzi na klubowej ?[/QUOTE] Zgłosiłam młodego do Łodzi, mam nadzieję, że będziemy. [quote name='jenis']Gratulacje!!![/QUOTE] Dziekuję:) [quote name='andromeda']Hejka, Gratuluje sukcesów:) Dawno mnie tu nie było. Ogromne zmiany....[/QUOTE] Witaj, cieszę się, że jesteś!!! Dziękować:lol: Tak, dużo się zmieniło...... Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jeszcze raz gratuluję Młodemu:) Piękne futerko, piekny ruch, stójki nie widziałam;) Pzdr. Quote
NATKA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Hejka Ooo ale Aiko wyrósł :loveu: bardzo mi się podoba i ten jego kolorek - konkurencja wysiada ;) I gratki dla młodego oczywiście :lol: Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']Jeszcze raz gratuluję Młodemu:) Piękne futerko, piekny ruch, stójki nie widziałam;) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki Asiu raz jeszcze. Cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i pogadać. Było bardzo miło, mam nadzieję na powtórkę w Wie na krajówce:) A swoją drogą, to mieszkając w Wwie, spotykamy się w Białym.... [quote name='NATKA']Hejka Ooo ale Aiko wyrósł :loveu: bardzo mi się podoba i ten jego kolorek - konkurencja wysiada ;) I gratki dla młodego oczywiście :lol:[/QUOTE] Hej, hej:):) Fajny jest chłopak, ma super charakter, nawet trochę mało szpicowaty;) Dziękujemy:p:p Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='M&S']Dzięki Asiu raz jeszcze. Cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i pogadać. Było bardzo miło, mam nadzieję na powtórkę w Wie na krajówce:) A swoją drogą, to mieszkając w Wwie, spotykamy się w Białym.... [/QUOTE] No, zgadzam się, kretyństwo pierwszej wody...;) Pzdr. Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']No, zgadzam się, kretyństwo pierwszej wody...;) Pzdr.[/QUOTE] Trzeba to naprawić..... Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']Jesteśmy umówione:) pzdr.[/QUOTE] Wszystko się zgadza......:) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [B]bety [/B]- to juz nie taki maluszek. Aiko dostał cudne futerko, podrósł... ciekawa jestem, cy byś go poznała:) pzdr. Quote
bety Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]bety [/B]- to juz nie taki maluszek. Aiko dostał cudne futerko, podrósł... ciekawa jestem, cy byś go poznała:) pzdr.[/QUOTE] Eeeeeeeee tam dla mnie maluszek z niego i już. ;) Pzdr Quote
Recommended Posts