M&S Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='Izabela124.'][url]http://img39.imageshack.us/img39/6043/081vs.jpg[/url] wszystkie kury mi zwiały :evil_lol:[/QUOTE] Aha, zwiały;) ...a dokładnie, to żadnej nie widziałam Quote
sunshine Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [url]http://img15.imageshack.us/img15/6285/083fs.jpg[/url] Jak pięknie:D Gdzie to?:) Quote
M&S Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='sunshine'][url]http://img15.imageshack.us/img15/6285/083fs.jpg[/url] Jak pięknie:D Gdzie to?:)[/QUOTE] To miejscowość ST. Radegung pod Salzburgiem....bardzo urokliwe miejsce:) Quote
sunshine Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wy to zawsze się naoglądacie pieknych widoków:) Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Salzburg, Salzburgiem... i co dalej...? Pzdr. Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja Wam zycze milego poniedzialku! Sama wybieram sie do Malmö do polskiego sklepu :) Quote
M&S Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='cropka']Wilczki, a będą jakieś psie zdjęcia :loveu:?[/QUOTE] Cześć Cropka:):) ...no pewnie będą;) [quote name='sunshine']Wy to zawsze się naoglądacie pieknych widoków:)[/QUOTE] Może nie zawsze, ale czasami tak:p Quote
M&S Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Salzburg, Salzburgiem... i co dalej...? Pzdr.[/QUOTE] To jeszcze nie koniec starszych fotek;) ...powinnyśmy zmienić tytuł galerii, ale teraz zupełnie nie wiem jak to zrobić:shake: [quote name='deer_1987']Ja Wam zycze milego poniedzialku! Sama wybieram sie do Malmö do polskiego sklepu :)[/QUOTE] Dzięki, upływa spokojnie w pracy:p, udanych zakupów [quote name='Błyskotka']Super zdjęcia :). Miłego dnia :).[/QUOTE] Dzięki Aniu:lol: Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='deer_1987']Ja Wam zycze milego poniedzialku! Sama wybieram sie do Malmö do polskiego sklepu :)[/QUOTE] A co takiego chcesz kupic w polskim sklepie? Ogóreczki kiszone...? [B]M&S[/B] - może skontaktuj się z któryms z Moderatorów. Kiedys to wchodziłas przez I post w temacie i tam robiłaś, co chciałaś. Teraz nawet nie wiem, czy coś się zmieniło... Pzd. Quote
M&S Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek'][B]M&S[/B] - może skontaktuj się z któryms z Moderatorów. Kiedys to wchodziłas przez I post w temacie i tam robiłaś, co chciałaś. Teraz nawet nie wiem, czy coś się zmieniło... Pzd.[/QUOTE] Chyba będę musiała.... Quote
jonQuilla Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy serdecznie w ten piękny słoneczny dzień :) życzę udanego poniedziałku [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek']A co takiego chcesz kupic w polskim sklepie? Ogóreczki kiszone...? [/QUOTE] Nie tego nie jem :D Ale sosy, zupki chinskie (nudle), polski chleb (szwedzki chleb jest slodki :P) gazety i to chyba wszystko co kupilam :D [B]Tytulu sie ostatniuo nie da zmienic samemu tlyko mod pomoze[/B] Quote
M&S Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witamy serdecznie w ten piękny słoneczny dzień :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]życzę udanego poniedziałku [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Dzięki:lol: [quote name='deer_1987']Nie tego nie jem :D Ale sosy, zupki chinskie (nudle), polski chleb (szwedzki chleb jest slodki :P) gazety i to chyba wszystko co kupilam :D [B]Tytulu sie ostatniuo nie da zmienic samemu tlyko mod pomoze[/B][/QUOTE] Same wiktuały:p Szkoda, że samemu nie można:shake: Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='deer_1987']Nie tego nie jem :D Ale sosy, zupki chinskie (nudle), polski chleb (szwedzki chleb jest slodki :P) gazety i to chyba wszystko co kupilam :D [B]Tytulu sie ostatniuo nie da zmienic samemu tlyko mod pomoze[/B][/QUOTE] Zupki [B]chińskie[/B] w [B]polskim[/B] sklepie...? Pzdr. Quote
Agappe Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 może macie czas i ochotę ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich?? dziś.. Quote
M&S Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Agappe']może macie czas i ochotę ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich?? dziś..[/QUOTE] Kurcze, dziś nie dam rady, jadę po zakupy dla mojej mamy..... Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Zupki [B]chińskie[/B] w [B]polskim[/B] sklepie...? Pzdr.[/QUOTE] To sie tak nazywa :D [url]http://www.google.com/images?q=knorr%20zupki%20chinskie&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi[/url] Quote
Agappe Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Maks i Spark']Kurcze, dziś nie dam rady, jadę po zakupy dla mojej mamy.....[/QUOTE] mi też w efekcie nie wyszło dotarcie na pola - wygrała kąpiel ;p to może jutro w tych samych godzinach (a w zasadzie bliżej 20, co by było już chłodniej) Quote
łamAga Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witamy w cieply duszny dzien :lol: ja nie wiem jak psy wytrzymują ten skwar :roll: gorąco żar leje sie z nieba ale żeby weszły w cień to gdzie tam najlepiej powygrzewać sie na sloneczku ....; Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja mam jednego z krotka sierscia, niunia ma troche dluzsza i im goraco a co dopiero futrzaki... :roll: Quote
gosiaja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja mogę edytowac temat mijej galerii w pierwszym poście robiłam edycję i działa Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='gosiaja']ja mogę edytowac temat mijej galerii w pierwszym poście robiłam edycję i działa[/QUOTE] No wlasnie niektorzy moga, niektorzy nie :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/144345-pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu[/url] Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='deer_1987']To sie tak nazywa :D [url]http://www.google.com/images?q=knorr%20zupki%20chinskie&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi[/url][/QUOTE] U nas to wszystkie tego typu zupki to "chińskie zupki" lub "Yum yum". Ale nigdy nikt nie nazywa ich "polskimi"zupkami... ciekawe, dlaczego u Was tak je nazywają? Pzdr. Quote
Recommended Posts