Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć prawie poranne :loveu: !
Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: .
[quote name='Maks i Spark'][B]Maks [/B]będzie miał dziś operację.....trzymajcie kciuki za niego proszę [/QUOTE]
Trzymam z całych sił!

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki! Pisales wczesniej na co operacja? jak tak to mi umknelo..[/QUOTE]

Nie nie pisałam, to wyszło dość niespodziewanie....:shake:

[quote name='gosiaja']:kciuki: :kciuki: :bluepaw: :bluepaw:[/QUOTE]

:loveu::loveu::lol::lol:

[quote name='NATKA']O jaki szczęśliwy :loveu: i ofutrzony :-o
[URL="http://img442.imageshack.us/i/obraz566.jpg/"]Imageshack - obraz566[/URL]
mój teraz wygląda jak idź stąd i nie wracaj po stracie podszerstka, a jeszcze mu okrywowy włos zaczął wychodzić - w ogóle to mam pytania czy Twoim psiakom podczas wylińki brązowieją czarne kudły - bo ja ogólnie po tym poznaje, że mu będzie wylinka się zaczynać (szczególnie po kudełkach na karku, które się odbarwiają z czarnego na rdzawy)

[SIZE=6][COLOR=blue][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=red][I][B]ZA MAKSIA[/B][/I][/COLOR][/FONT][B]:thumbs::thumbs:[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz:
Dzięki za kciukasy :p

[quote name='Incunabula']Cześć prawie poranne :loveu: !
Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: .

Trzymam z całych sił![/QUOTE]

Witanko :)

Fakt moim futrom nie jest zimno :p

Dziekuję :lol:

A.

Posted

[quote name='Błyskotka']Również trzymam kciuki za powodzenie operacji.

A co jest Maksowi :( ?[/QUOTE]

Dzięki :)

Ma brzydką narośl na ogonie od strony grzbietu, która b. szybko urosła i trzeba ją wyciąć.....Mam nadzieje, że obudzi się z narkozy.........Bo w jego wieku narkoza jest duzym obciążeniem dla serca :-(

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymamy mocno kciuki! o ktorej koniec operacji?[/QUOTE]

Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć...

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć...
A.[/QUOTE]
Aha to jeszcze, myslalam ze juz trwa. Mocno kciuki trzymamy wiadomo wiek ale trzeba byc dobrej mysli!

Posted

[quote name='Maks i Spark']
Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz:
Dzięki za kciukasy :p

A.[/QUOTE]

Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniecha93'][URL="http://img442.imageshack.us/i/obraz566.jpg/"]Imageshack - obraz566[/URL] ojej dawno nie było tylu zdjęć :loveu:[/QUOTE]

Ciebie też dawno nie było.....;)

[quote name='NATKA']Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol:[/QUOTE]

Każdy futrzak inaczej gubi futro.....

[quote name='deer_1987']Trzymamy!![/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

[quote name='sunshine'][URL]http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg[/URL]
jaki radosny pysiol :loveu:[/QUOTE]

Aha ;)

[B]Maks[/B] jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Wyglaszcz go pozniej jak sie obudzi i bedzie mial wiecej sily![/QUOTE]

Wygłaszczę :)

[quote name='Błyskotka']No to czekamy ......[/QUOTE]

Dziękuję :lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark'][B]Maks[/B] jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy

A.[/QUOTE]

Oddali Ci Maksa do domu niewybudzonego :roll::crazyeye: - ja Gabiśkę odebrałam już wybudzoną.
Trzymamy kciuki dalej i czekamy...
Pzdr

Posted

[quote name='deer_1987']wybudzony?[/QUOTE]

Trochę się wybudził....

[quote name='bety']Oddali Ci Maksa do domu niewybudzonego :roll::crazyeye: - ja Gabiśkę odebrałam już wybudzoną.
Trzymamy kciuki dalej i czekamy...
Pzdr[/QUOTE]

Tak, wybudza się powoli, trochę pochodził i zasnął

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Co z Maksem ?
Trzymamy kciuki :thumbs:[/QUOTE]

Dzięki :)

A.