Incunabula Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć prawie poranne :loveu: ! Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: . [quote name='Maks i Spark'][B]Maks [/B]będzie miał dziś operację.....trzymajcie kciuki za niego proszę [/QUOTE] Trzymam z całych sił! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki! Pisales wczesniej na co operacja? jak tak to mi umknelo..[/QUOTE] Nie nie pisałam, to wyszło dość niespodziewanie....:shake: [quote name='gosiaja']:kciuki: :kciuki: :bluepaw: :bluepaw:[/QUOTE] :loveu::loveu::lol::lol: [quote name='NATKA']O jaki szczęśliwy :loveu: i ofutrzony :-o [URL="http://img442.imageshack.us/i/obraz566.jpg/"]Imageshack - obraz566[/URL] mój teraz wygląda jak idź stąd i nie wracaj po stracie podszerstka, a jeszcze mu okrywowy włos zaczął wychodzić - w ogóle to mam pytania czy Twoim psiakom podczas wylińki brązowieją czarne kudły - bo ja ogólnie po tym poznaje, że mu będzie wylinka się zaczynać (szczególnie po kudełkach na karku, które się odbarwiają z czarnego na rdzawy) [SIZE=6][COLOR=blue][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=red][I][B]ZA MAKSIA[/B][/I][/COLOR][/FONT][B]:thumbs::thumbs:[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz: Dzięki za kciukasy :p [quote name='Incunabula']Cześć prawie poranne :loveu: ! Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: . Trzymam z całych sił![/QUOTE] Witanko :) Fakt moim futrom nie jest zimno :p Dziekuję :lol: A. Quote
Błyskotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Również trzymam kciuki za powodzenie operacji. A co jest Maksowi :( ? Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Również trzymam kciuki za powodzenie operacji. A co jest Maksowi :( ?[/QUOTE] Dzięki :) Ma brzydką narośl na ogonie od strony grzbietu, która b. szybko urosła i trzeba ją wyciąć.....Mam nadzieje, że obudzi się z narkozy.........Bo w jego wieku narkoza jest duzym obciążeniem dla serca :-( A. Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Bądźmy dobrej myśli :).[/QUOTE] Jestem, ale ...... A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzymamy mocno kciuki! o ktorej koniec operacji? Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Trzymamy mocno kciuki! o ktorej koniec operacji?[/QUOTE] Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć... A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć... A.[/QUOTE] Aha to jeszcze, myslalam ze juz trwa. Mocno kciuki trzymamy wiadomo wiek ale trzeba byc dobrej mysli! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987'] trzeba byc dobrej mysli![/QUOTE] Tak :) A. Quote
Agniecha93 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url=http://img442.imageshack.us/i/obraz566.jpg/]Imageshack - obraz566[/url] ojej dawno nie było tylu zdjęć :loveu: Quote
NATKA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz: Dzięki za kciukasy :p A.[/QUOTE] Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg[/url] jaki radosny pysiol :loveu: Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Agniecha93'][URL="http://img442.imageshack.us/i/obraz566.jpg/"]Imageshack - obraz566[/URL] ojej dawno nie było tylu zdjęć :loveu:[/QUOTE] Ciebie też dawno nie było.....;) [quote name='NATKA']Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol:[/QUOTE] Każdy futrzak inaczej gubi futro..... [quote name='deer_1987']Trzymamy!![/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='sunshine'][URL]http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg[/URL] jaki radosny pysiol :loveu:[/QUOTE] Aha ;) [B]Maks[/B] jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wyglaszcz go pozniej jak sie obudzi i bedzie mial wiecej sily! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Wyglaszcz go pozniej jak sie obudzi i bedzie mial wiecej sily![/QUOTE] Wygłaszczę :) [quote name='Błyskotka']No to czekamy ......[/QUOTE] Dziękuję :lol: A. Quote
bety Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark'][B]Maks[/B] jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy A.[/QUOTE] Oddali Ci Maksa do domu niewybudzonego :roll::crazyeye: - ja Gabiśkę odebrałam już wybudzoną. Trzymamy kciuki dalej i czekamy... Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Co z Maksem ? Trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Agniecha93 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Ciebie też dawno nie było.....;-)[/QUOTE] Wypadek przy pracy :eviltong: Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']wybudzony?[/QUOTE] Trochę się wybudził.... [quote name='bety']Oddali Ci Maksa do domu niewybudzonego :roll::crazyeye: - ja Gabiśkę odebrałam już wybudzoną. Trzymamy kciuki dalej i czekamy... Pzdr[/QUOTE] Tak, wybudza się powoli, trochę pochodził i zasnął [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Co z Maksem ? Trzymamy kciuki :thumbs:[/QUOTE] Dzięki :) A. Quote
andromeda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej ho :p Zdrowka dla Maksia :kciuki: Quote
NATKA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cześć ;) I jak się kudłaty panicz dzisiaj czuje :loveu: Pozdrawiam cieplutko :lol: Quote
Recommended Posts