sunshine Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl.. Quote
Incunabula Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='sunshine']Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol:[/quote] Ech, moje chyba właśnie preferują te 30 stopni. Jeszcze teraz jest fajnie, bo sucho i słońce czasem wyjdzie. Ale jak się zaczną deszcze to moje hrabiostwo w ogóle nie będzie chciało spacerować :cool1: . Quote
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;) Quote
NATKA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cześć! Jak tam samopoczucie w niedzielny poranek :-) zaoczne głaski dla obydwóch futerek przesyłam:Dog_run::Dog_run: [quote name='deer_1987']Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl..[/quote] nie zazdroszcze :shake: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :lol: Słonko wyszło, dziękuję :loveu: Zaczarujcie jeszcze ten wiatr :razz: Pozdrawiam Quote
Cherry Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 śliczności <3. ps; no i weekend dobiega końca, znów praca .. miłego poniedziałku ;] Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Iza.']Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;)[/quote] A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti: Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Znasz zlosliwosc rzeczy martwych i zywych? wrocilismy do domu idac w ulewe tez bo nam autobus raz na godzine w domu uciekl. i tz poszedl samochod sprawdzic cos jeszcze i skubany odpalil... a jak byl potrzebny to nie odpalil... nic mamy kupiona ladowarke do akumulatora a jutro (dzis) kupimy swiece zaplonowe bo to chyba one robia ze nie odpala. milego dnia! Quote
Iza. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='sunshine']A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti:[/quote] Zima może być :eviltong: oby tylko nie -20 bo zamarzam haha najgorsze, ze w czasie wielkich mrozów, pks-y mają problem z punktualnym dojazdem i czasem trzema nawet i z 40 min stać :shake: a do szkoły jakoś dojechać muszę, chociaż w sumie nie koniecznie :evil_lol: Witamy wilcze i dziś :multi::multi: Quote
Incunabula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [FONT=Tahoma]Dobry wieczór :loveu: ![/FONT] Quote
M&S Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='sunshine']Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol:[/quote] ....można chodzic rano i wieczorem na dułgie spacery :p [quote name='gosiaja']miłej niedzieli :)[/quote] Dzięki, była nawet miła :) [quote name='deer_1987']Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl..[/quote] :shake::shake: [quote name='Incunabula']Ech, moje chyba właśnie preferują te 30 stopni. Jeszcze teraz jest fajnie, bo sucho i słońce czasem wyjdzie. Ale jak się zaczną deszcze to moje hrabiostwo w ogóle nie będzie chciało spacerować :cool1: .[/quote] Moje niezbyt, ale deszcz im nie straszny ;) [quote name='Iza.']Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;)[/quote] ....To tak jak ja :multi::multi: [quote name='NATKA']Cześć! Jak tam samopoczucie w niedzielny poranek :-) zaoczne głaski dla obydwóch futerek przesyłam:Dog_run::Dog_run: [/quote] Dzięki, futra wygłaskane :) [quote name='Agniecha93']Witam i pozdrawiam :lol:[/quote] Hello :p [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Słonko wyszło, dziękuję :loveu: Zaczarujcie jeszcze ten wiatr :razz: Pozdrawiam[/quote] Bardzo proszę.... [quote name='Cherry']śliczności <3. ps; no i weekend dobiega końca, znów praca .. miłego poniedziałku ;][/quote] Dziękuję w imieniu futrzastych...taaaa poniedziałek :cool1: [quote name='sunshine']A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti:[/quote] ....nie lubie zimy w mieście :shake: A. Quote
M&S Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='deer_1987']Znasz zlosliwosc rzeczy martwych i zywych? wrocilismy do domu idac w ulewe tez bo nam autobus raz na godzine w domu uciekl. i tz poszedl samochod sprawdzic cos jeszcze i skubany odpalil... a jak byl potrzebny to nie odpalil... nic mamy kupiona ladowarke do akumulatora a jutro (dzis) kupimy swiece zaplonowe bo to chyba one robia ze nie odpala. milego dnia![/quote] Znam złosliwość rzeczy....:mad: Wzajemnie :p [quote name='gosiaja']spokojnego poniedziałku :)[/quote] Dzięki, był w miarę spokojny :) [quote name='Iza.']Zima może być :eviltong: oby tylko nie -20 bo zamarzam haha najgorsze, ze w czasie wielkich mrozów, pks-y mają problem z punktualnym dojazdem i czasem trzema nawet i z 40 min stać :shake: a do szkoły jakoś dojechać muszę, chociaż w sumie nie koniecznie :evil_lol: Witamy wilcze i dziś :multi::multi:[/quote] Ja też zmarźluch jestem................. Hello :) [quote name='bianka19']Siemanko Wam :D:D[/quote] Cześć :multi: [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :).[/quote] Dzięki, dało sie wytrzymać.... [quote name='Incunabula'][FONT=Tahoma]Dobry wieczór :loveu: ![/FONT][/quote] Dobry wieczór :multi: [quote name='andromeda']Czesc łobuziaki :multi:[/quote] Cześć ;) [quote name='deer_1987']a gospodarze to gdzie dzisiaj sa?[/quote] Są wieczorowo :p A. Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [url=http://www.bamsesbollar.se/webshop/search-ras.asp?search=Tysk+spets]Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker...[/url] chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D Eh nie ma wilczych szpicow tam :( chyba ze zle szukam.. Quote
gosiaja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987'][URL="http://www.bamsesbollar.se/webshop/search-ras.asp?search=Tysk+spets"]Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker...[/URL] chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D Eh nie ma wilczych szpicow tam :( chyba ze zle szukam..[/quote] basków też nie znalazłam :-( Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='gosiaja']basków też nie znalazłam :-([/quote] Basenji sa, wkleilam u ciebie link! Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [B]Przepraszam pomylilam sie, jest wilczy: [url=http://www.bamsesbollar.se/webshop/search-ras.asp?search=Keeshond]Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker...[/url] tylko nazwe ma dziwna po szwedzku :D [/B] Quote
gosiaja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987']Basenji sa, wkleilam u ciebie link![/quote] widziałam dzięki Quote
Recommended Posts