taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Wiesz ja wolę ASO, bo to jest istotne przy sprzedaży..... A.[/quote] No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake: Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake:[/quote] W takiej sytuacji to zupełnie co innego.... A. Quote
gosiaja Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Wiesz ja wolę ASO, bo to jest istotne przy sprzedaży..... A.[/quote] ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać Quote
Błyskotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam no i do miłego w poniedziałek :). Szkoda że się nie spotkamy :-(. Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='gosiaja']ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać[/quote] Ja na szczęście mam taki układ, że nie mogą źle zrobić.....;) [quote name='Błyskotka']Witam no i do miłego w poniedziałek :). Szkoda że się nie spotkamy :-(.[/quote] Witanko, ja też żałuję....:-( Trzymamy kciuki za Was :) A. Quote
NATKA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To ja się melduje i przepraszam że dopiero teraz ale jakoś tak wszcześniej nie miałam odwagi :loveu: Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='NATKA']To ja się melduje i przepraszam że dopiero teraz ale jakoś tak wszcześniej nie miałam odwagi :loveu:[/quote] Cieszę się, że jesteś :multi::lol:....lepiej późno niż wcale ;) :) wpadaj do nas częściej serdecznie zapraszamy :loveu: A. Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']ja tez sie witam![/quote] Doberek :) Pogoda u nas parszywa, leje i chłodem wieje....:shake: A. Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 dokladnie.. slonce leje slonce leje.. a do tego wieje.. oby jutro lepiej bylo jak sie wybieram na jesienny spacer trocge dalej od domu i pociag spowrotem mam raz na godzine.. Quote
NATKA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake: Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='NATKA']U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake:[/quote] Teraz to nawet nie wiem czy pada...ciemno i zimno, nie lubię takiej jesieni :shake: A. Quote
sunshine Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 U nas tez zimno, ciemno i do domu daleko:eviltong:. Ale ja tak lubię nawet z resztą Shira też:cool3: Quote
NATKA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;) Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='sunshine']U nas tez zimno, ciemno i do domu daleko:eviltong:. Ale ja tak lubię nawet z resztą Shira też:cool3:[/quote] Nie lubię i już :mad: [quote name='NATKA']I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;)[/quote] Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p A. Quote
jamnicze Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :) Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi: Quote
M&S Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='jamnicze']Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :) Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi:[/quote] Szczęściary ;) To na plażę tylko w wyznaczonych terminach chodzicie, a wieczorami w lecie też nie można? A. Quote
NATKA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Nie lubię i już :mad: Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p A.[/quote] Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;) Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Fajnie macie ze mozecie na plaze pby pogoda dopisla. bylam 30 min temu na dworzu i tylko 3 stopnie. a dzis 10 m/s wialo wiec na plazy to jeszcze bardziej czuc :P Quote
M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='NATKA']Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;)[/quote] ...No daj baławanka :p [quote name='deer_1987']Fajnie macie ze mozecie na plaze pby pogoda dopisla. bylam 30 min temu na dworzu i tylko 3 stopnie. a dzis 10 m/s wialo wiec na plazy to jeszcze bardziej czuc :P[/quote] Kto może chodzić na plażę, ten może....:cool3: Dobrego dnia :) A. Quote
M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Foxowa']Hej piątkowo :loveu:[/quote] Hej, hej :lol: A. Quote
tulasy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witaj Aniu i Maniu i wszystkie czterołapy BASIA Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [QUOTE].No daj baławanka :p[/QUOTE] Witam popołudniowo weekendowo :multi: a oto Pan Bałwanek, który napewno Cię przekona że nasza zima wcale nie jest taka zła ;) [URL="http://img195.imageshack.us/i/bawanek.jpg/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/160/bawanek.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts