Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']Wiesz ja wolę ASO, bo to jest istotne przy sprzedaży.....

A.[/quote]
No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake:[/quote]

W takiej sytuacji to zupełnie co innego....

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Wiesz ja wolę ASO, bo to jest istotne przy sprzedaży.....

A.[/quote]

ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać

Posted

[quote name='gosiaja']ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać[/quote]

Ja na szczęście mam taki układ, że nie mogą źle zrobić.....;)

[quote name='Błyskotka']Witam no i do miłego w poniedziałek :).
Szkoda że się nie spotkamy :-(.[/quote]

Witanko, ja też żałuję....:-(
Trzymamy kciuki za Was :)

A.

Posted

[quote name='NATKA']To ja się melduje i przepraszam że dopiero teraz ale jakoś tak wszcześniej nie miałam odwagi :loveu:[/quote]

Cieszę się, że jesteś :multi::lol:....lepiej późno niż wcale ;) :)
wpadaj do nas częściej serdecznie zapraszamy :loveu:

A.

Posted

U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake:

Posted

[quote name='NATKA']U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake:[/quote]

Teraz to nawet nie wiem czy pada...ciemno i zimno, nie lubię takiej jesieni :shake:

A.

Posted

I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;)

Posted

[quote name='sunshine']U nas tez zimno, ciemno i do domu daleko:eviltong:.
Ale ja tak lubię nawet z resztą Shira też:cool3:[/quote]

Nie lubię i już :mad:

[quote name='NATKA']I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;)[/quote]

Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p

A.

Posted

Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :)

Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi:

Posted

[quote name='jamnicze']Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :)

Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi:[/quote]

Szczęściary ;)

To na plażę tylko w wyznaczonych terminach chodzicie, a wieczorami w lecie też nie można?

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie lubię i już :mad:

Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p

A.[/quote]
Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;)

Posted

[quote name='NATKA']Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;)[/quote]

...No daj baławanka :p

[quote name='deer_1987']Fajnie macie ze mozecie na plaze pby pogoda dopisla. bylam 30 min temu na dworzu i tylko 3 stopnie. a dzis 10 m/s wialo wiec na plazy to jeszcze bardziej czuc :P[/quote]

Kto może chodzić na plażę, ten może....:cool3:

Dobrego dnia :)

A.

Posted

[QUOTE].No daj baławanka :p[/QUOTE]
Witam popołudniowo weekendowo :multi:
a oto Pan Bałwanek, który napewno Cię przekona że nasza zima wcale nie jest taka zła ;)
[URL="http://img195.imageshack.us/i/bawanek.jpg/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/160/bawanek.jpg[/IMG][/URL]