gosiaja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 no no nie pogadasz cała trójca jaka dumna :) Quote
jamnicze Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O, proszę jak Maksiu pięknie nam wszystkim dziękuje za życzenia :lol: [url]http://img6.imageshack.us/img6/9823/dsc02534f.jpg[/url] Maks jest w świetnej formie, w życiu bym mu nie dała 14 latek, a to futro :p Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [B]Zerknij jak mozesz: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f80/futrzak-smolinosek-wita-dogomaniakow-147227]Futrzak Smolinosek wita Dogomaniaków! - Dogomania Forum[/url] wyglada troche jak szpice wilcze :D [/B] Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='tulasy']Maks i jego trofea wystawowe z Łodzi Basia[/quote] A szampana od Asiaczków to pewnie już wypiły, stąd takie miny...:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='tulasy']Maks i jego trofea wystawowe z Łodzi [url]http://img269.imageshack.us/img269/6546/dsc02536c.jpg[/url] Basia[/QUOTE] a co to?? jakieś zdjęcie z podpisami? :roll: Quote
sunshine Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witamy Sparka i szanownego emeryta Maxa:cool3:. jak mija emeryturka?:eviltong: Piękne pamiątkowe fotki z ostatniej wystawy Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Agappe']a co to?? jakieś zdjęcie z podpisami? :roll:[/quote] A to taki mały upominek od nas (m.in. i od Asiaczków) dla Maksa... pzdr. Quote
bety Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A co było po drugiej stronie tych podpisów? Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='bety']A co było po drugiej stronie tych podpisów? Pzdr[/quote] To był rodzaj dyplomu... Pzdr. Quote
tulasy Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 To był dyplom dla Maksa odchodzącego na kynologiczna emeryturę, a na odwrocie podpisy znajomych i przyjaciół Basia Quote
Iwa-R Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jamnicze'] Maks jest w świetnej formie, w życiu bym mu nie dała 14 latek, a to futro :p[/quote] Też tyle bym mu nie dała.... i zastanawiam się... ja mojego chcę wysłać na emeryturze jak będzie miał około 6 lat, a tu proszę jakie piękne wyniki w tym wieku :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :lol: Wpadłam powiedzieć kolorowych snów :lol: A tu tyle Fotek Maxa :p :p :p Przyznam że Max pięknie wygląda, jestem zachwycona. Ogromne wyrazy uznania dla Was :p Duzo zdrówka dla szanownego emeryta. Quote
Angelika_Roser Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Nasze wielkie spóźnione GRATULACJE !! :loveu:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
M&S Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Kochani, wszystkim odpowiem i odwiedzę Was trochę później....napadły na mnie wirusy :diabloti::mad:, mam wszystkiego po "kokardę"......multum spraw do załatwienie. Dziekuję, że o nas pamiętacie :loveu::loveu: A. Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Kochani, wszystkim odpowiem i odwiedzę Was trochę później....napadły na mnie wirusy :diabloti::mad:, mam wszystkiego po "kokardę"......multum spraw do załatwienie. Dziekuję, że o nas pamiętacie :loveu::loveu: A.[/quote] Pogoń wirusy precz! Pzdr. Quote
taxelina Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Pogoń wirusy precz! Pzdr.[/quote] my pomozemy!! czary mary!! czary mary!! Quote
Agappe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Kochani, wszystkim odpowiem i odwiedzę Was trochę później....napadły na mnie wirusy :diabloti::mad:, mam wszystkiego po "kokardę"......multum spraw do załatwienie. Dziekuję, że o nas pamiętacie :loveu::loveu: A.[/QUOTE] a to wredne wirusy :mad::mad: Quote
bety Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='deer_1987']my pomozemy!! czary mary!! czary mary!![/quote] Czarownica. :crazyeye::evil_lol: Maks i Spark - a weź jaką miotłe albo ścierę i pogoń te paskudztwa wirusowe precz. ;) Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Kochani, wszystkim odpowiem i odwiedzę Was trochę później....napadły na mnie wirusy :diabloti::mad:, mam wszystkiego po "kokardę"......multum spraw do załatwienie. Dziekuję, że o nas pamiętacie :loveu::loveu: A.[/quote] Oj niedobrze, niedobrze :shake:. Zdrowiejcie nam i to prędziutko. Trzymamy kciuki za poprawę zdrówka. Quote
andromeda Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A to brzydkie wirusy:mad: sio, sio .... Quote
taxelina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 nie wiedzialas ze jestem czarownica po godzinach? Quote
Recommended Posts