taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']taka mała to nie jest, ale powinnam mieć większy :cool3: A.[/quote] pisalam malo bo pierwsze fotki na google sa trzydrzwiowej :D Quote
M&S Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='deer_1987']pisalam malo bo pierwsze fotki na google sa trzydrzwiowej :D[/quote] moja jest 5 drzwiowa :) A. Quote
gosiaja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ja mam lanosa 5 drzwiowego hatchback i bardzo sobie chwalę choć ma 10 lat Quote
Agappe Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a tu zdjęcia to się czasem pojawiają? :roll: 5-6 ostatnich stron i brak zdjęć :razz::razz: Pozdrawiam Quote
M&S Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='gosiaja']ja mam lanosa 5 drzwiowego hatchback i bardzo sobie chwalę choć ma 10 lat[/quote] Jak dobry egzemplarz, to wiek nie ma takiego znaczenia :p A. Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 gdyby nie pewne problemy z golfem z 88 (brak wspomagania i pare rzeczy do naprawy) to bysmy pewnioe nim jezdzili. a tak oddadza nam moze dzis juz golfa z 95 i ten w planach ma zostac z nami pare lat :D Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :lol: Doberek :lol: A co tu tak motoryzacyjnie :crazyeye: Miłego dnia życzę :p Quote
Cavy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Tez wpadliśmy się przywitać wieczorowo :loveu: :cool3: Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ale sie mechanicy poczuli w obowiazku u nas.. bylo ogladanie samochodu i umowa na zmiane paska rozrzadu za 3 tys kr. Tz przychodzi wczoraj po odbior samochodu a tu mowia ze dwa inne paski tez wymienili i 3800 ma zaplacic to dal im 3 tys i powiedzial ze wiecej nie ma bo nie byl przygotowany na to i jak wiecej zrobili a nawet nie zadzownili zeby przez telefon sie spytac czy mamy kase czy powiedziec ze wiecej wyszlo to teraz poczekaja na 800 kr...:roll::roll: w sumie widac trzeba bylo te dwa inne tez wymienic i tylko teraz trzeba przebolec ze wymiana paskow kosztowala nas polowe tego co samochod... mamy nadzieje ze chociaz teraz pojezdzi bez wiekszych problemow, w sumie juz tylko nam samochod potrzebnmy na wypady z psami jakies bo tak do szkol to pociagiem jezdzic bedziemy Ale sie rozpisalam.. Milego dnia :D:loveu: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='bianka19']Witamy się po raz 2:evil_lol:[/quote] ja również witam, jaki pięęękny banerek :lol: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek :lol: A co tu tak motoryzacyjnie :crazyeye: Miłego dnia życzę :p[/quote] Witanko :) lubię motoryzację ;):evil_lol:... [quote name='Asiaczek']... no, juz jestes w domku... Pzdr.[/quote] W domu byłam bardzo późno, parę spraw wypadło [quote name='jamnicze']wpadłam się przywitać :)[/quote] Hello, jak miło :) [quote name='Cavy']Tez wpadliśmy się przywitać wieczorowo :loveu: :cool3:[/quote] Miło mi:lol: Dzień dobry :p A. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']Ale sie mechanicy poczuli w obowiazku u nas.. bylo ogladanie samochodu i umowa na zmiane paska rozrzadu za 3 tys kr. Tz przychodzi wczoraj po odbior samochodu a tu mowia ze dwa inne paski tez wymienili i 3800 ma zaplacic to dal im 3 tys i powiedzial ze wiecej nie ma bo nie byl przygotowany na to i jak wiecej zrobili a nawet nie zadzownili zeby przez telefon sie spytac czy mamy kase czy powiedziec ze wiecej wyszlo to teraz poczekaja na 800 kr...:roll::roll: w sumie widac trzeba bylo te dwa inne tez wymienic i tylko teraz trzeba przebolec ze wymiana paskow kosztowala nas polowe tego co samochod... mamy nadzieje ze chociaz teraz pojezdzi bez wiekszych problemow, w sumie juz tylko nam samochod potrzebnmy na wypady z psami jakies bo tak do szkol to pociagiem jezdzic bedziemy Ale sie rozpisalam.. Milego dnia :D:loveu:[/quote] Tak też bywa, chociaż moi fachowcy zawsze dzwonią, jak coś znajdą do roboty i mówią co i za ile.... Miłej środy :lol: [quote name='bianka19']A teraz witamy z ranka :cool3:[/quote] Bardzo się cieszę i też Cię witam :p A. Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A ci cos nie zadzownili wiec teraz sami poczekaja na kase od nas jak dostaniemy :P Ja uciekam do Tz do Malmö kupic pokrowce na siedzenia i korek do paliwa na kluczyk bo mamy samochod na centralny zamek i klapka od wlewu tez jest podlaczona pod to tylko ze centralny raz dziala raz nie.. a u nas na osiedlu wyrywaja klapki i kradna benzyne.. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']A ci cos nie zadzownili wiec teraz sami poczekaja na kase od nas jak dostaniemy :P Ja uciekam do Tz do Malmö kupic pokrowce na siedzenia i korek do paliwa na kluczyk bo mamy samochod na centralny zamek i klapka od wlewu tez jest podlaczona pod to tylko ze centralny raz dziala raz nie.. a u nas na osiedlu wyrywaja klapki i kradna benzyne..[/quote] ..to niech czekają.... :crazyeye: a mówią, że w Szwecji nie kradną.... A. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Mudik']WOW! Aniu jaki banerek super!:loveu::lol:[/quote] Dzięki, to nie moje dzieło....:oops: i nie jest podlinkowany (a ja oczywiście nie umiem tego robić:cool1:) A. Quote
J.G Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 DZIEŃ DOBRY. Jaki piękny nowy awatar i banerek. Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']..to niech czekają.... :crazyeye: a mówią, że w Szwecji nie kradną.... A.[/quote] kiedys nie kradli.. mozna ylo w ogole samochodu nie zamykac.. ale to pare lat temu.. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='J.G']DZIEŃ DOBRY. Jaki piękny nowy awatar i banerek.[/quote] Dzień dobry :) dzięki [quote name='deer_1987']kiedys nie kradli.. mozna ylo w ogole samochodu nie zamykac.. ale to pare lat temu..[/quote] dobre były czasy.... A. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='gosiaja']Witamy się :)[/quote] Hello :) A. Quote
Recommended Posts