Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaja']ja mam lanosa 5 drzwiowego hatchback i bardzo sobie chwalę
choć ma 10 lat[/quote]

Jak dobry egzemplarz, to wiek nie ma takiego znaczenia :p

A.

Posted

gdyby nie pewne problemy z golfem z 88 (brak wspomagania i pare rzeczy do naprawy) to bysmy pewnioe nim jezdzili. a tak oddadza nam moze dzis juz golfa z 95 i ten w planach ma zostac z nami pare lat :D

Posted

Ale sie mechanicy poczuli w obowiazku u nas.. bylo ogladanie samochodu i umowa na zmiane paska rozrzadu za 3 tys kr. Tz przychodzi wczoraj po odbior samochodu a tu mowia ze dwa inne paski tez wymienili i 3800 ma zaplacic to dal im 3 tys i powiedzial ze wiecej nie ma bo nie byl przygotowany na to i jak wiecej zrobili a nawet nie zadzownili zeby przez telefon sie spytac czy mamy kase czy powiedziec ze wiecej wyszlo to teraz poczekaja na 800 kr...:roll::roll: w sumie widac trzeba bylo te dwa inne tez wymienic i tylko teraz trzeba przebolec ze wymiana paskow kosztowala nas polowe tego co samochod... mamy nadzieje ze chociaz teraz pojezdzi bez wiekszych problemow, w sumie juz tylko nam samochod potrzebnmy na wypady z psami jakies bo tak do szkol to pociagiem jezdzic bedziemy

Ale sie rozpisalam.. Milego dnia :D:loveu:

Posted

[quote name='bianka19']Witamy się po raz 2:evil_lol:[/quote]

ja również witam, jaki pięęękny banerek :lol:

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek :lol: A co tu tak motoryzacyjnie :crazyeye:
Miłego dnia życzę :p[/quote]

Witanko :)

lubię motoryzację ;):evil_lol:...

[quote name='Asiaczek']... no, juz jestes w domku...

Pzdr.[/quote]

W domu byłam bardzo późno, parę spraw wypadło

[quote name='jamnicze']wpadłam się przywitać :)[/quote]

Hello, jak miło :)

[quote name='Cavy']Tez wpadliśmy się przywitać wieczorowo :loveu: :cool3:[/quote]

Miło mi:lol:

Dzień dobry :p

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Ale sie mechanicy poczuli w obowiazku u nas.. bylo ogladanie samochodu i umowa na zmiane paska rozrzadu za 3 tys kr. Tz przychodzi wczoraj po odbior samochodu a tu mowia ze dwa inne paski tez wymienili i 3800 ma zaplacic to dal im 3 tys i powiedzial ze wiecej nie ma bo nie byl przygotowany na to i jak wiecej zrobili a nawet nie zadzownili zeby przez telefon sie spytac czy mamy kase czy powiedziec ze wiecej wyszlo to teraz poczekaja na 800 kr...:roll::roll: w sumie widac trzeba bylo te dwa inne tez wymienic i tylko teraz trzeba przebolec ze wymiana paskow kosztowala nas polowe tego co samochod... mamy nadzieje ze chociaz teraz pojezdzi bez wiekszych problemow, w sumie juz tylko nam samochod potrzebnmy na wypady z psami jakies bo tak do szkol to pociagiem jezdzic bedziemy

Ale sie rozpisalam.. Milego dnia :D:loveu:[/quote]

Tak też bywa, chociaż moi fachowcy zawsze dzwonią, jak coś znajdą do roboty i mówią co i za ile....

Miłej środy :lol:

[quote name='bianka19']A teraz witamy z ranka :cool3:[/quote]

Bardzo się cieszę i też Cię witam :p

A.

Posted

A ci cos nie zadzownili wiec teraz sami poczekaja na kase od nas jak dostaniemy :P

Ja uciekam do Tz do Malmö kupic pokrowce na siedzenia i korek do paliwa na kluczyk bo mamy samochod na centralny zamek i klapka od wlewu tez jest podlaczona pod to tylko ze centralny raz dziala raz nie.. a u nas na osiedlu wyrywaja klapki i kradna benzyne..

Posted

[quote name='deer_1987']A ci cos nie zadzownili wiec teraz sami poczekaja na kase od nas jak dostaniemy :P

Ja uciekam do Tz do Malmö kupic pokrowce na siedzenia i korek do paliwa na kluczyk bo mamy samochod na centralny zamek i klapka od wlewu tez jest podlaczona pod to tylko ze centralny raz dziala raz nie.. a u nas na osiedlu wyrywaja klapki i kradna benzyne..[/quote]

..to niech czekają....

:crazyeye: a mówią, że w Szwecji nie kradną....

A.

Posted

[quote name='Mudik']WOW! Aniu jaki banerek super!:loveu::lol:[/quote]

Dzięki, to nie moje dzieło....:oops: i nie jest podlinkowany (a ja oczywiście nie umiem tego robić:cool1:)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']..to niech czekają....

:crazyeye: a mówią, że w Szwecji nie kradną....

A.[/quote]
kiedys nie kradli.. mozna ylo w ogole samochodu nie zamykac.. ale to pare lat temu..

Posted

[quote name='J.G']DZIEŃ DOBRY.
Jaki piękny nowy awatar i banerek.[/quote]

Dzień dobry :)
dzięki

[quote name='deer_1987']kiedys nie kradli.. mozna ylo w ogole samochodu nie zamykac.. ale to pare lat temu..[/quote]

dobre były czasy....

A.